Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

32 GB standart olmuş fiyatı uçurmazsa Samsung bir tebrik daha hak eder.
  • 25 Eylül de satışa çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

İslemci hizi nedir?Biri 2.3 demis biri 1.9?Gene 544Mp3 ile gelecekse almaktan vazgececegim mecbur.

Evet Lte modeli almak lazim.Avrupa modeli gpu'su dusuk.

Exynos 5420 Octa-Core CPU based on ARM’s big.LITTLE technology with Quad Cortex-A15 cores clocked at 1.9GHz and Quad Cortex-A7 cores clocked at 1.3GHz and 6-Core Mali-T628 GPU running at 600MHz
    or a Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core CPU with a clock speed of 2.3GHz and an Adreno 330 GPU running at 450MHz

exynos da 6 çekirdek mali-t628 var
  • FM radyo var değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

hocam resimleri attığınız için çok teşekkür ederiz konudaki herkes adına

Rica ederim. Yararı olduysa ne güzel...;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espa

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

İslemci hizi nedir?Biri 2.3 demis biri 1.9?Gene 544Mp3 ile gelecekse almaktan vazgececegim mecbur.

Evet Lte modeli almak lazim.Avrupa modeli gpu'su dusuk.

Exynos 5420 Octa-Core CPU based on ARM’s big.LITTLE technology with Quad Cortex-A15 cores clocked at 1.9GHz and Quad Cortex-A7 cores clocked at 1.3GHz and 6-Core Mali-T628 GPU running at 600MHz
    or a Qualcomm Snapdragon 800 Quad-Core CPU with a clock speed of 2.3GHz and an Adreno 330 GPU running at 450MHz

exynos da 6 çekirdek mali-t628 var

T628 olduguna eminmisin?Eger 628 ise %80 ihtimal alicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 10.1 süper olmuş. Lte versiyonunda snapdragon 800, 3g versiyonunda da 1.9 ghz octa işlemci var. Ekran çözünürlüğü ve incelik de baya iyi. Olmuş bu sefer. Çerçeve de ince ipaddaki gibi hayvan gibi değil ve 16:9 oran tabiki ipade göre üstünlükleri olmuş.
  • olmaz olur mu hocam ben yayını tam kaçırmamak adına atamadım sağolun
  • Evet öyle. Sammobile de yazıyor zaten

SamMobile
    Samsung Galaxy Note 3 is now Official: 5.7″ FHD Display, 3GB RAM & 13MP with UHD Video Recording
    http://www.sammobile.com/2013/09/04/samsung-galaxy-note-3-is-now-official-5-7-fhd-display-3gb-ram-13mp-with-uhd-video-recording/#.Uid1ILVtSvY.twitter

• Bitti beyler Samsung güzel cihazlar tanıttı benim kanaatimce. Tüm cihazlarını beğendim.
  • 24bit 192 khz Audio chip iPodları kenara bırakmanın vakti geldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

FM radyo var değil mi ?

Bende ona bakıyorum ama kesin bi şey yok henüz, varsa kesin alıyorum cihaz harika
  • beyler sizce Note 10.1 2014 edition alınır mı
  • Note 3'ün en az 2399-2499 lira olacağını düşünüyorum.32GB en düşük model olacaksa.
  • herşey güzel de bu 3200 mAh hayal kırıklığı yaptı, acaba diyorum ki farlı bi batarya teknolojisini mi kullanıyor ki arttırmadı bunu ya da yazılımsal iyileştirmelerden dolayı mı böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

FM radyo var değil mi ?

Bende ona bakıyorum ama kesin bi şey yok henüz, varsa kesin alıyorum cihaz harika

fm radyo var görünüyor gsmarenada hocam
  • quote:

FM radyo var değil mi ?

var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Gear da gayet şık duruyor adamın kolunda tasarımı güzel.

Casio G-shock'ları hatırlattı bana plastik toynak gibi bir saat. Cepteki telefonun bildirimlerini kola taşımak anlamsız.

sanane saatten adama bak kaybol
  • Telefon tablet saat olmuş note 3 tek eksisi 3200 mah pil
  • deri arka kapak çok hoş daha önce blackberrylerde görmüştüm ama dokunmatik ekranın arkasında daha şık olmuş sunumdaki kel adam da dedi laptop kullanıyormuş hissi veriyormuş
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.