Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
342
Favori
2.537.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: firatbaran

Aradim bulamadim arkadaslar, parmak izi okuyucu fake olmus degil mi? Note 3 de yok sanirim...

O da olsaydı galaxy s4 kullanicilari tek tek kendilerini camdan atarlardi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: firatbaran

Aradim bulamadim arkadaslar, parmak izi okuyucu fake olmus degil mi? Note 3 de yok sanirim...

O da olsaydı galaxy s4 kullanicilari tek tek kendilerini camdan atarlardi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG

5.7 inc asla almam. tamam cihaz güzel, her şey güzel falan ama artık s4 varken note 3 çok uçuk kaçıyor boyut olarak. bunu bir note1 ve note2'yi ilk çıktığı gün almış birisi olarak söylüyorum. arabada kullanılmıyor, tek elle kullanılmıyor bu cihazlar yani phablet tamam ama bunun bir kullanışlılığı, ele oturması da önemli... Note2 den sonra geçilebilecek bir cihaz belki s4 ya da s5 olur herhalde. 5.7 inç çok gereksiz bir boyut açık ve net..

sizin gibi insanlar arabada telefonla konuşurken ölmüyorlar mı? arkadaşım beğenmiyorsan almayacaksın bu telefon büyük severler için ayrıca 50-100 tl verip bluetooth kulaklık almak çok mu zor?
  • Sana göre gereksiz...

• Araç içerisinde telefonu el ile kullanmak çok tehlikelidir. Telefonun boyutu ile ilgisi yok bence.
  • şu fanboyluktan bir çıkın, bana göre gereksiz işte. zaten kendi yorumumu yazdım gidip donanımhaber adına bir inceleme yapıp yazmadım. ne kadar anlayışsızsınız...
  • Direkt 4.4 alirsa cok daha iyi olur.adim adim giderse uzun surer 4.4 alması

• s4 kullanıcıları niye çıldırıyor anlamadım. Note serisini boşverin siz s5'e odaklanın sizin düşmanınız o
  • Bence telefon harika olmuş. Alabilirim. Tam bana göre. Tanıtım güzeldi fakat ayrıntılı incelemeler geldikçe daha iyi anlaşılır sanırım.
  • quote:

şu fanboyluktan bir çıkın, bana göre gereksiz işte. zaten kendi yorumumu yazdım gidip donanımhaber adına bir inceleme yapıp yazmadım. ne kadar anlayışsızsınız...

Benim için gereksiz dememişsiniz direkt boyuta laf ederek gereksiz açık ve net demişsiniz. Buradan da bu cihazı almak isteyenlerin tepkisini çekmeniz çok doğal. Mesajınızı değiştirerek anlatmak istediğinizi daha net iletebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

5.7 inc asla almam. tamam cihaz güzel, her şey güzel falan ama artık s4 varken note 3 çok uçuk kaçıyor boyut olarak. bunu bir note1 ve note2'yi ilk çıktığı gün almış birisi olarak söylüyorum. arabada kullanılmıyor, tek elle kullanılmıyor bu cihazlar yani phablet tamam ama bunun bir kullanışlılığı, ele oturması da önemli... Note2 den sonra geçilebilecek bir cihaz belki s4 ya da s5 olur herhalde. 5.7 inç çok gereksiz bir boyut açık ve net..

İyi de Note 1 2 aldım diyorsun bu cihaz onların ebatından büyük değilki.
  • quote:

hocam buradaki insanlar bu cihazın boyutlarını istedikleri için alıyorlar spekülasyon yaratmanın bir mantığı yok mesaj flood u yapmazsanız seviniriz yoksa şikayet edileceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

şu fanboyluktan bir çıkın, bana göre gereksiz işte. zaten kendi yorumumu yazdım gidip donanımhaber adına bir inceleme yapıp yazmadım. ne kadar anlayışsızsınız...

Benim için gereksiz dememişsiniz direkt boyuta laf ederek gereksiz açık ve net demişsiniz. Buradan da bu cihazı almak isteyenlerin tepkisini çekmeniz çok doğal. Mesajınızı değiştirerek anlatmak istediğinizi daha net iletebilirsiniz.

tamam düzeltiyorum. tavsiyeniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Direkt 4.4 alirsa cok daha iyi olur.adim adim giderse uzun surer 4.4 alması

4.4 ne arkadasim 4.3 den sonra direk 5 var sirada ve 5i verirlermi saniyosun 4.3 bile zor bence 4.2.2 de birakirlar

• Araba konusunda bu kadar hassas insanlar varmıydı ? Böyle arabada telefon kullanmaya laf edenlerin % 90 araba telefon kullanıyordur arkadaş kimse Kusura bakmasın herkes istediği yorumu yapar .

benim de yorumum; cihaz 10 numara güzel fakat büyük benim için ben kullanmam .

Bu arada biraz yorumlara saygılı olmak lazım .

• Telefon kesinlikle harika ama DERİ arka kapak resmen hayal kırıklığı oldu , umarım başka arka kapaklarda satışa sunulur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

quote:

4.4 ne arkadasim 4.3 den sonra direk 5 var sirada ve 5i verirlermi saniyosun 4.3 bile zor bence 4.2.2 de birakirlar

android 4.4 yeni sürüm olacak kod ismi de kitkat duyurulduhttp://www.android.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

quote:

Android 5 suan icin cikmayacak bilip bilmeden konusma.

• Ne farkedecek yine vermezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

hocam buradaki insanlar bu cihazın boyutlarını istedikleri için alıyorlar spekülasyon yaratmanın bir mantığı yok mesaj flood u yapmazsanız seviniriz yoksa şikayet edileceksiniz

mesaj floodu? benim mesajıma istinadeden alıntı yaparak verilen cevaplara karşı cevap veriyorum. lütfen rahatsız iseniz şikayet edin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.