Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayars

Gsm Arena'dan alıntı; 4K video recording rumors did but it's important to note that only the Snapdragon 800 version of the Note III will have that option - the Exynos 5 Octa edition will not.

Yani dedigi o ki; Ultra Hd video kaydi sadece Snapdragon 800 islemcili modellerde olucakmis , Exynos 5 islemcili modeller sadece Full Hd kayit yapacak... Türkiye'ye hangi modelin geleceğini bilen varmı??

Türkiye'ye Octa'lı gelirde böyle birşeyin olacağını hiç sanmıyorum. Olursa da 200-300$'lık fiyat farkı koyarlar, düpedüz kazıklama olur ve böyle bir hata yapmazlar. Gerçi Exynos Snapdragon'dan daha performanslı olursa ben hiç video çekmeyenini bile alırım

Benim içinde performans önemli hangi işlemci daha güçlü?

Sentetik testlerde her zaman exynos güçlü oldu ama bekleyip görücez şu an bilgi yok.

o zaman pil ve işlemci performansını bekliyoruz.

• http://www.youtube.com/watch?v=KZtpfCS1X6A

note 2de ekrana büyüteçle bakmayacağız derdik zamanında.
  • beyler paylaşıldı mı bilmiyorum fakat paylaşıldıysa silerim

• quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

tahminim:2300 . Böylelikle telefonlardaki 2000 tl psikolojik sınırı kırılacak ve türkiye fiyatlarının 3000e kadar yolu açılacak.

Note 5'i görme hayalimizde , hayal olarak kalacak
  • quote:

quote:

Gsm Arena'dan alıntı; 4K video recording rumors did but it's important to note that only the Snapdragon 800 version of the Note III will have that option - the Exynos 5 Octa edition will not.

Yani dedigi o ki; Ultra Hd video kaydi sadece Snapdragon 800 islemcili modellerde olucakmis , Exynos 5 islemcili modeller sadece Full Hd kayit yapacak... Türkiye'ye hangi modelin geleceğini bilen varmı??

Türkiye'ye Octa'lı gelirde böyle birşeyin olacağını hiç sanmıyorum. Olursa da 200-300$'lık fiyat farkı koyarlar, düpedüz kazıklama olur ve böyle bir hata yapmazlar. Gerçi Exynos Snapdragon'dan daha performanslı olursa ben hiç video çekmeyenini bile alırım

Anyway, 4K video is captured at 30 frames per second, requiring extra processing power.

Gsm Arena'da adamlar 4k icin ekstra islemci gucu gerektirir diyor.Snapdragon Exynos'dan daha mi performansli oluyor bu durumda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek üzen 3200 mah bataryası olmasıydı ama geri kalan herşeyiyle süper bir telefon geliyor. Ve galaxy gear ile tüm eksik yanlarını tamamlıcaklar. Ama önemli olan şeylerden biri diğer telefonlara ekimde güncellemesi gelicek olması

• quote:

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

tahminim:2300 . Böylelikle telefonlardaki 2000 tl psikolojik sınırı kırılacak ve türkiye fiyatlarının 3000e kadar yolu açılacak.

Note 5'i görme hayalimizde , hayal olarak kalacak

Hayır yine görürsünde note 6 çıktığında.. Bence türkiyede için teknolojiyi 1 sene geriden takip etmekte fayda var.Yoksa 1 senede yaklaşık 1000 TL sadece telefondan kaybediyorsun buda içine oturuyor insanın.
  • Ramın 3gb olması android icin buyuk avantaj.en azindan 1 sene boyunca guncellemeleri rahatlikla alir.

• quote:

quote:

quote:

Anyway, 4K video is captured at 30 frames per second, requiring extra processing power.

Gsm Arena'da adamlar 4k icin ekstra islemci gucu gerektirir diyor.Snapdragon Exynos'dan daha mi performansli oluyor bu durumda?

Snapdragon 600'de LTE vardı muadili Exynos'tan güçsüzdü. Tam olarak neye göre destek verildiğini bilmiyorum ama sadece işlem gücüyle değil, kaynak kodlar vs birçok şeyle ilgili bu durum. Eğer senin dediğin doğru olursa demek ki performans farkı OC ile kapatıamayacak kadar büyük fark vardır. O zamanda fiyat farkı koyarlar.

• EstrEmO kullanıcısına yanıt
    iphone 5 oyuncak gibi kalmış yanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ero_52

Ramın 3gb olması android icin buyuk avantaj.en azindan 1 sene boyunca guncellemeleri rahatlikla alir.

yahu 1 GB RAM'li S2 hala güncelleme alıyor çok ta RAM ile alakalı değil yani yeter ki Samsung istesin.
  • S4 almayı düşünüyorum ama aklım note 3'e de kaymıyor değil. Gerçi Cihaz fazla büyük bana göre ben bu kadar büyük cep telefonlarını sevmiyorum kullanımı rahat gelmiyor bana. Sizce bu telefonun tanıtımı bu aralar S4'ün fiyatlarını düşürür mü?
  • quote:

Ramın 3gb olması android icin buyuk avantaj.en azindan 1 sene boyunca guncellemeleri rahatlikla alir.
    3 gb rame ne gerek var diyenler olmuş, 3 gb olmasa kim bilir ne derlerdi.
  • quote:

3gb ram gerçekten güzel. Note2 için güncelleme ne zaman gelir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

yahu 1 GB RAM'li S2 hala güncelleme alıyor çok ta RAM ile alakalı değil yani yeter ki Samsung istesin.

4gb ram bekleyen bile vardi.

• Jon Rettingeryoutube
    Samsung Galaxy Note 3 Hands On
    http://www.youtube.com/watch?v=jvK8CS7atDY
  • s4 mü note 2 mi diyordum, kalem benim için çok çok çok öenmli ama s4ünde ekranı çok parlak ve kalşiteliydi ayrıca note 2 eskıdı gıbıydı, b çok iyi oldu.
    ama şuan tek sorun parası , umarım çok pahalı olmaz, s4 ün fiyatı kadar felan olursa hemen alırım, takipteyim, elbet bir gün benşim olacak note 3 :D :D
    yanında gearı da istiyorum ama ABD de 299$ mış, ewet çok havalı ama sırf öyle yapmak için okadar para bizim yapabileceğimiz bişey değil o şee düşmem :(
    Sizce fiyatlar ne olur ki :S +
    Listeye benı de yazın hocam bana göre telefon tam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nero67

S4 almayı düşünüyorum ama aklım note 3'e de kaymıyor değil. Gerçi Cihaz fazla büyük bana göre ben bu kadar büyük cep telefonlarını sevmiyorum kullanımı rahat gelmiyor bana. Sizce bu telefonun tanıtımı bu aralar S4'ün fiyatlarını düşürür mü?

Muhakkak düşürür. Tabi herkes sevemez büyük telefon, ben de dolmuşta telefonu düşürmeden nasıl kullanabilirim diye düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

3gb ram gerçekten güzel. Note2 için güncelleme ne zaman gelir acaba ?

Note 2 ye direk 4.4 vermeleri daha iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.