Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: Shamasas

quote:

quote:

quote:

quote:

Asla ve asla Samsung almayin. Aldiginiz urunle alakali sorun yasarsaniz Samsung Turkiye asla ilgilenmeyek ve sorununuzla sizi basbasa birakacaktir. Kendilerini sanayi bakanligina sikayet edecegim. Ayrica avukatimla da konuyu gorustum. Mahkeme kararini burada sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim. Evime asla uzerinde Samsung yazan bir urun almam. (hediye bile olsa)

ben yıllardır samsung ürün kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım ne cihazlarda ne de serviste evimdeki elektronik eşyaların ve beyaz eşyaların birçoğu samsung tur insanları provake etmekten vazgeçmezseniz şikayet edileceksiniz konudan uzak durun

Gule gule kullanin. Umarim sorun yasamazsiniz. Benim demek istedigim sey tam da sorun yasadiginizda basliyor. Samsung Turkiye'nin satis sonrasi destegi maalesef yok duzeyinde. Dedigim gibi sorun yasamadiginiz surece kendileriyle muhatap olmazsiniz. Benim de sorunsuz kullandigim cok guzel Samsung urunleri oldu. Kendilerini sorun yasadigimda tadim. Simdi ise hukuki surec basladi.

bende çok cihazımı tamire gönderdim hatta en son lazer yazıcımı gönderdim 1 hafta sonra yenisini gönderdiler ve çok da kibarlar

Ben de size kendi yasadiklarimi anlattim. Herkesin kendi parasi. Ben kendi paramla rezil oldum. Resimlere bir goz atin. Bu TV sizce de sorunsuz mu?https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151367606160559.510672.627945558&type=1&l=1c32e77c4c

hocam biz bu yüzden bir ürünü almadan önce tüm yorumları tüm incelemeleri okuyoruz değerlendiriyoruz misal o modele özel bir sorun olabilir olmaz değil cihaz bu sonuçta taş olsa bile çatlağı olur ama bunu marka geneline mal etmek yanlış

Ben de kendilerine her marka ve modelde sorun olabilecegini ilettim. Fakat onemli olan bu sorunu cozmeye mi odaklaniyor yoksa sizi basindan savmaya mi. Sorun burda basliyor. Paradan cok firmanin musteriyi hice sayan tavirlarina kizginim. 1.5 senede kendilerini cok ama cok iyi tanidim. Kibar olduklari dogru. Ama kibarca baslarindan savuyorlar. Mesela bundan 5 sene kadar once bir Samsung fotoraf makinasi almistim. Aninda ikiletmeden basit bir sorundan dolayi geri gonderdiler. Ama demekki degismisler. Benim yasadigim sorunlari yasayan binlerce kisinin tvsini degistirmisler. Iclerinde tanidigim ornekler var. Ama bilemiyorum. Ben paradan gectim, firmanin bana karsi tutumunu sindiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Asla ve asla Samsung almayin. Aldiginiz urunle alakali sorun yasarsaniz Samsung Turkiye asla ilgilenmeyek ve sorununuzla sizi basbasa birakacaktir. Kendilerini sanayi bakanligina sikayet edecegim. Ayrica avukatimla da konuyu gorustum. Mahkeme kararini burada sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim. Evime asla uzerinde Samsung yazan bir urun almam. (hediye bile olsa)

ben yıllardır samsung ürün kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım ne cihazlarda ne de serviste evimdeki elektronik eşyaların ve beyaz eşyaların birçoğu samsung tur insanları provake etmekten vazgeçmezseniz şikayet edileceksiniz konudan uzak durun

Gule gule kullanin. Umarim sorun yasamazsiniz. Benim demek istedigim sey tam da sorun yasadiginizda basliyor. Samsung Turkiye'nin satis sonrasi destegi maalesef yok duzeyinde. Dedigim gibi sorun yasamadiginiz surece kendileriyle muhatap olmazsiniz. Benim de sorunsuz kullandigim cok guzel Samsung urunleri oldu. Kendilerini sorun yasadigimda tadim. Simdi ise hukuki surec basladi.

bende çok cihazımı tamire gönderdim hatta en son lazer yazıcımı gönderdim 1 hafta sonra yenisini gönderdiler ve çok da kibarlar

Ben de size kendi yasadiklarimi anlattim. Herkesin kendi parasi. Ben kendi paramla rezil oldum. Resimlere bir goz atin. Bu TV sizce de sorunsuz mu?https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151367606160559.510672.627945558&type=1&l=1c32e77c4c

Derdini yanlış yere yazmışsın

Bakin ben sizleri Samsung Turkiye'ye karsi uyariyorum. Cunku tablet de alsaniz ayni firmayla muhatapsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aresos08

Note 3 tanıtıldığına göre 4.3 güncellemesi de yakında gelir?

http://www.sammobile.com/2013/09/04/android-4-3-coming-to-samsung-galaxy-s3-and-s4-in-october-no-word-on-note-2/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam biz bu yüzden bir ürünü almadan önce tüm yorumları tüm incelemeleri okuyoruz değerlendiriyoruz misal o modele özel bir sorun olabilir olmaz değil cihaz bu sonuçta taş olsa bile çatlağı olur ama bunu marka geneline mal etmek yanlış

Ben de kendilerine her marka ve modelde sorun olabilecegini ilettim. Fakat onemli olan bu sorunu cozmeye mi odaklaniyor yoksa sizi basindan savmaya mi. Sorun burda basliyor. Paradan cok firmanin musteriyi hice sayan tavirlarina kizginim. 1.5 senede kendilerini cok ama cok iyi tanidim. Kibar olduklari dogru. Ama kibarca baslarindan savuyorlar. Mesela bundan 5 sene kadar once bir Samsung fotoraf makinasi almistim. Aninda ikiletmeden basit bir sorundan dolayi geri gonderdiler. Ama demekki degismisler. Benim yasadigim sorunlari yasayan binlerce kisinin tvsini degistirmisler. Iclerinde tanidigim ornekler var. Ama bilemiyorum. Ben paradan gectim, firmanin bana karsi tutumunu sindiremiyorum.

hocam ikimzi farklı açılardan bakıyoruz ve farklı şeyler tecrübe etmişiz uzatıp da konuyu flood etmenin anlamı yok lütfen sizde samsung sorunlarınızı buraya taşımayın daha fazla burası samsung şikayetleri konusu değil note 3 konusu

• Galaxy Gear 299$'dan satılacakmış ben şimdi gördüm. Bugün niye hep geriden geliyorum yahu
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    Sizlere iyi aksamlar diliyorum o vakit.
  • Tamam note3 iyi güzel teknoloji harikası da, fiyatından haber verin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseven97

Tamam note3 iyi güzel teknoloji harikası da, fiyatından haber verin ?

Her gülün bi dikeni var, 2binin üstüne çıkmaz umarım.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Ön bilgiler varmış sızıntı haberler gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

S4u hemen satiliga cikardtiyorum turkcell on siparisden alcam hemen adamsin samsung !

Piksel yoğunluğu sendeki S4 kadar değil yalnız GSMarenadan bakarsan 386 ppi diyor

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_iii-5665.php

Note 3de ekran pentile değilse s4den daha güzel gözükür ekranı. S4'de çözünürlük ne kadar yüksek olsa da yakından bakınca pentile olduğu anlaşılıyor ve keskinliği azaltıyor bu da kötü bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: yinesacmaladim

quote:

Her gülün bi dikeni var, 2binin üstüne çıkmaz umarım.

imzanı değiştir, deri kapaklısı geldi
  • Gsm Arena'dan alıntı; 4K video recording rumors did but it's important to note that only the Snapdragon 800 version of the Note III will have that option - the Exynos 5 Octa edition will not.

Yani dedigi o ki; Ultra Hd video kaydi sadece Snapdragon 800 islemcili modellerde olucakmis , Exynos 5 islemcili modeller sadece Full Hd kayit yapacak... Türkiye'ye hangi modelin geleceğini bilen varmı??

• quote:

Orijinalden alıntı: sayars

Gsm Arena'dan alıntı; 4K video recording rumors did but it's important to note that only the Snapdragon 800 version of the Note III will have that option - the Exynos 5 Octa edition will not.

Yani dedigi o ki; Ultra Hd video kaydi sadece Snapdragon 800 islemcili modellerde olucakmis , Exynos 5 islemcili modeller sadece Full Hd kayit yapacak... Türkiye'ye hangi modelin geleceğini bilen varmı??

Exynos

• sayars kullanıcısına yanıt
    octa
  • quote:

Gsm Arena'dan alıntı; 4K video recording rumors did but it's important to note that only the Snapdragon 800 version of the Note III will have that option - the Exynos 5 Octa edition will not.

Türkiye'ye Octa'lı gelirde böyle birşeyin olacağını hiç sanmıyorum. Olursa da 200-300$'lık fiyat farkı koyarlar, düpedüz kazıklama olur ve böyle bir hata yapmazlar. Gerçi Exynos Snapdragon'dan daha performanslı olursa ben hiç video çekmeyenini bile alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Türkiye'ye Octa'lı gelirde böyle birşeyin olacağını hiç sanmıyorum. Olursa da 200-300$'lık fiyat farkı koyarlar, düpedüz kazıklama olur ve böyle bir hata yapmazlar. Gerçi Exynos Snapdragon'dan daha performanslı olursa ben hiç video çekmeyenini bile alırım

Benim içinde performans önemli hangi işlemci daha güçlü?

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

S4u hemen satiliga cikardtiyorum turkcell on siparisden alcam hemen adamsin samsung !

Piksel yoğunluğu sendeki S4 kadar değil yalnız GSMarenadan bakarsan 386 ppi diyor

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_iii-5665.php

Note 3de ekran pentile değilse s4den daha güzel gözükür ekranı. S4'de çözünürlük ne kadar yüksek olsa da yakından bakınca pentile olduğu anlaşılıyor ve keskinliği azaltıyor bu da kötü bir şey.

En doğrusu her ikisini de eline alıp yan yana kıyaslamak tabi

Yalnız ben S4'ün ekranına nasıl keskinlik azalıyor yakından bakınca dedin anlamadım ben hiçbir elektronik cihazda bu kadar kusursuz bir ekran görmedim henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Benim içinde performans önemli hangi işlemci daha güçlü?

Sentetik testlerde her zaman exynos güçlü oldu ama bekleyip görücez şu an bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

imzanı değiştir, deri kapaklısı geldi

İkon halini bulamadım , resimsiz oldu
  • quote:

tahminim:2300 . Böylelikle telefonlardaki 2000 tl psikolojik sınırı kırılacak ve türkiye fiyatlarının 3000e kadar yolu açılacak.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.