Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mathayus

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

bir daha izledim de şu inceleme video sunu harbiden adamlar yapmış ...

samsung a biraz uzağım note 2 kullanan arkadaşlar bu pil ile note 3 ün pil ömrü nasıl olur acaba...

artık 8 saatte bir telefonu şarj etmekten bıktım (iphone 5 )

hocam bataryadan çok emin değiliz net testleri beklemeliyiz ama 8 saatte bir şarj etmeyeceğinizi garanti edebilirim bir note 1 kullanıcısı olarak (2500 mah)

anladım dostum teşekkür ettim

1 gün gitse yeter zaten.

pil için takipteyim o zaman.

tamamdır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Bu arka kapagi deri kaplama olayi buyuk ihtimal plastige olan tepkiden dolayidir ama asinma ve ozellikle acik renklerde kir tutma olayi cok can sikar.Onun disinda gorunum ve dokunma hissi olarak cok iyi olacagini dusunuyorum.

Kapak çıkabiliyor, baktık çok kirlendi çamaşır suyuna yatırırız

Ona gerek yok sabunlu bezle silsen çıkar ama yeter ki deri sağlam olsun sürtünme ile aşınmasın. Aslında piyasada yedeği olduktan sonra varsın aşınsız da derinin kalitesi ve sıcaklığı hiçbir üründe yok. Samsung o konuda büyük süpriz yaptı.

Ben çamaşır makinasına atsam bişey olurmu

Kurutma hızına ve yıkama programına bağlı.

Merak ettim Amerika'lı felan mısınız onlar da çok yaygındır böyle telefonunu, kedisini felan çamaşır makinasına atma huyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Adam batarya note 2 den daha iyi 4 saat mi ne süresini arttırdık demişti

uyku durumundaki süresi olabilir . Rakamlarla herkes işine geldiği gibi oynuyor
  • samsung benim pc yi geçmiş
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_80723358/mpage_2/f_//tm.htm#msglink_80726655

Savaş başlasın

abi deriye laf eden adam var inanamıyorum ya
  • Yes, 2160p@30fps, 1080p@60fps (LTE model)
    es, 2 MP, 1080p@30fps
    www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy Note 3 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php

Paylaşıldı mı bilmiyorum kamerası buymuş.
  • gsmarena linkini anasayfaki mesajıam atmıştım ama buraya yazmayı unuttum onu umarım 4k desteği octa lı versiyon da da olur
  • quote:

quote:

Savaş başlasın

Ben ona ayarı verdim, sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Bir şeyi fark ettiniz mi bilmiyorum ama S-pen bu sefer farklı köşeden çıkıyor, oldum olası sol taraftan alışamamıştım zaten

Hocam yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. Note 2'de kalem zaten sağ tarafta tabi telefonun arkasını çevirip kalemini çıkarmıyorsan
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    apple fanboylar sindirmez onu, hep bir b.k atarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shamasas

Asla ve asla Samsung almayin. Aldiginiz urunle alakali sorun yasarsaniz Samsung Turkiye asla ilgilenmeyek ve sorununuzla sizi basbasa birakacaktir. Kendilerini sanayi bakanligina sikayet edecegim. Ayrica avukatimla da konuyu gorustum. Mahkeme kararini burada sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim. Evime asla uzerinde Samsung yazan bir urun almam. (hediye bile olsa)

ben yıllardır samsung ürün kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım ne cihazlarda ne de serviste evimdeki elektronik eşyaların ve beyaz eşyaların birçoğu samsung tur insanları provake etmekten vazgeçmezseniz şikayet edileceksiniz konudan uzak durun
  • quote:

Asla ve asla Samsung almayin. Aldiginiz urunle alakali sorun yasarsaniz Samsung Turkiye asla ilgilenmeyek ve sorununuzla sizi basbasa birakacaktir. Kendilerini sanayi bakanligina sikayet edecegim. Ayrica avukatimla da konuyu gorustum. Mahkeme kararini burada sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim. Evime asla uzerinde Samsung yazan bir urun almam. (hediye bile olsa)

Teknolojik cihazlarda her zaman sorun olabilir ki teknik destek olarak da insanlarla muhatap oluyoruz. İnsanın olduğu her yerde sorun da olacaktır. Sizin başınıza geldi demek herkesin başına gelir demek değildir. Sizi kınıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

apple fanboylar sindirmez onu, hep bir b.k atarlar

onları kendi hallerine bırakıyoruz
  • Galaxy S5 hakkında bilgiler var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresos08

quote:

Teknolojik cihazlarda her zaman sorun olabilir ki teknik destek olarak da insanlarla muhatap oluyoruz. İnsanın olduğu her yerde sorun da olacaktır. Sizin başınıza geldi demek herkesin başına gelir demek değildir. Sizi kınıyorum...

Ben de onlara aynen sizin dediginizi soyledim. En son bugun arayan daha bir yetkili olana. Onemli olan sattiginiz urunun arkasinda durabilmenizdir dedim. Ama bunu asla Samsungdan beklemeyin.

• ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    burası note 3 konusu, yanlış yerdesiniz
  • quote:

quote:

quote:

Savaş başlasın

Ben ona ayarı verdim, sıkıntı yok

Yalnız bu deri denilen kısım, s4 deki metal çerçeve oyununa benzeyip sonradan plastik çıkmasın. Plastik bizim işimiz ,sizler için deri hissiyatlı plastik yarattık demesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 4 Eylül 2013; 22:07:40 >

• Şu an çoğu S4 ve note 2 sahibi için 5 para etmez hayal kırıklığı bir cihazdır :) eşim bu konularda uzman bazen bende yapıyorum anında yakalıyor. Yenisi çıktığında elinde ona yakın birşey varsa kötülersin. İnsan doğası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satış fiyatı söylendi mi ?
  • quote:

quote:

ben yıllardır samsung ürün kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım ne cihazlarda ne de serviste evimdeki elektronik eşyaların ve beyaz eşyaların birçoğu samsung tur insanları provake etmekten vazgeçmezseniz şikayet edileceksiniz konudan uzak durun

Gule gule kullanin. Umarim sorun yasamazsiniz. Benim demek istedigim sey tam da sorun yasadiginizda basliyor. Samsung Turkiye'nin satis sonrasi destegi maalesef yok duzeyinde. Dedigim gibi sorun yasamadiginiz surece kendileriyle muhatap olmazsiniz. Benim de sorunsuz kullandigim cok guzel Samsung urunleri oldu. Kendilerini sorun yasadigimda tadim. Simdi ise hukuki surec basladi.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.