Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.820
Cevap
342
Favori
2.537.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung Galaxy Note 3'e 3GB ram koymuş. Adamlar Apple ile değil benim bilgisayarla yarışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 4 Eylül 2013; 21:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

S4u hemen satiliga cikardtiyorum turkcell on siparisden alcam hemen adamsin samsung !

Piksel yoğunluğu sendeki S4 kadar değil yalnız GSMarenadan bakarsan 386 ppi diyor

www.gsmarena.com
    Samsung Galaxy Note 3 - Full phone specifications
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_iii-5665.php

• quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Bu arka kapagi deri kaplama olayi buyuk ihtimal plastige olan tepkiden dolayidir ama asinma ve ozellikle acik renklerde kir tutma olayi cok can sikar.Onun disinda gorunum ve dokunma hissi olarak cok iyi olacagini dusunuyorum.

Kapak çıkabiliyor, baktık çok kirlendi çamaşır suyuna yatırırız

Ona gerek yok sabunlu bezle silsen çıkar ama yeter ki deri sağlam olsun sürtünme ile aşınmasın. Aslında piyasada yedeği olduktan sonra varsın aşınsız da derinin kalitesi ve sıcaklığı hiçbir üründe yok. Samsung o konuda büyük süpriz yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

4k octada yok değilmi peki bu 60fpsde mi yok

daha tam belli değil hocam ilerleyen saatlerde teknik bilgiler düşer şu anda gsmarena çöktü
  • Pil vasat, bence yine 9.4 mm kalınlıkta kalsaydıda 4000 mahlık pil koysalardı. Daha güçlü işlemciler ve full hd panelle birlikte tahminimce pil kullanım ömrü note2den daha kısa olucak.

Ayrıca bence note2 si olanı cezbedecek pekte birşey yok. Yazılımsal özellikler zaten güncellme ile gelecek.Tabi birde dolar 2tl iken telefonun fiyatı konusuda varki en can sıkıcı konu bu olucak sanırım.
  • Arka kapak çok kötü olmuş. Deformasyon sararma çatlama boya atma kesin olacaktır. Daha sağlam yapmaları lazımdı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Samsung Galaxy Note 3'e 3GB ram koymuş. Adamlar Apple ile değil benim bilgisayarla yarışıyor.

aynen benim laptoba az kaldı note 4 de yakalarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Arka kapak çok kötü olmuş. Deformasyon sararma çatlama boya atma kesin olacaktır. Daha sağlam yapmaları lazımdı bence.

gerçek deri en kaliteli ve sağlam malzemlerdendir ama çıkıp da detaylı inceleme yapılmadan tabiki bunu bilemeyiz hocam
  • Cihaza madik atan,yan gel yat armut piş ağzıma düş arkadaşlara sesleniyorum.
    Samsung ile önümüzdeki senenin tasarımları hakkında görüşeceğim ve sizleri önereceğim.
    İçinizdeki ve içimizdeki türk cevherleri icraatta görelim bakalım :)) ALLAHIM SEN SABIR VER...

Herkesin zekası kıt,düşüncesiz ve özürlü bir tek siz akıllısınız zaten değil mi?
  • Note 3 budur kendimize siyah yada beyaz sevgilimize pembe
    Galaxy gear fiyatı 450$ olacakmış
    SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

4k octada yok değilmi peki bu 60fpsde mi yok

daha tam belli değil hocam ilerleyen saatlerde teknik bilgiler düşer şu anda gsmarena çöktü

Fark ettim

• bir daha izledim de şu inceleme video sunu harbiden adamlar yapmış ...

samsung a biraz uzağım note 2 kullanan arkadaşlar bu pil ile note 3 ün pil ömrü nasıl olur acaba...

artık 8 saatte bir telefonu şarj etmekten bıktım (iphone 5 )
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

bir daha izledim de şu inceleme video sunu harbiden adamlar yapmış ...

samsung a biraz uzağım note 2 kullanan arkadaşlar bu pil ile note 3 ün pil ömrü nasıl olur acaba...

hocam bataryadan çok emin değiliz net testleri beklemeliyiz ama 8 saatte bir şarj etmeyeceğinizi garanti edebilirim bir note 1 kullanıcısı olarak (2500 mah)
  • 30 fps 4k kayıt, 60fps 1080p çekim var diyorlar doğru mu? Bu arada UHD ne ya, video kalitesi için bundan demişler anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

bir daha izledim de şu inceleme video sunu harbiden adamlar yapmış ...

hocam bataryadan çok emin değiliz net testleri beklemeliyiz ama 8 saatte bir şarj etmeyeceğinizi garanti edebilirim bir note 1 kullanıcısı olarak (2500 mah)

anladım dostum teşekkür ettim

1 gün gitse yeter zaten.

pil için takipteyim o zaman.
  • Adam batarya note 2 den daha iyi 4 saat mi ne süresini arttırdık demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Adam batarya note 2 den daha iyi 4 saat mi ne süresini arttırdık demişti

Bende öyle duydumda 3200mah duyunca baya şaşırmıştım. Aynı ekran teknolojisi, daha büyük ekran, daha güçlü işlemci nasıl o kadar değişiyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Bu arka kapagi deri kaplama olayi buyuk ihtimal plastige olan tepkiden dolayidir ama asinma ve ozellikle acik renklerde kir tutma olayi cok can sikar.Onun disinda gorunum ve dokunma hissi olarak cok iyi olacagini dusunuyorum.

Kapak çıkabiliyor, baktık çok kirlendi çamaşır suyuna yatırırız

Ona gerek yok sabunlu bezle silsen çıkar ama yeter ki deri sağlam olsun sürtünme ile aşınmasın. Aslında piyasada yedeği olduktan sonra varsın aşınsız da derinin kalitesi ve sıcaklığı hiçbir üründe yok. Samsung o konuda büyük süpriz yaptı.

Ben çamaşır makinasına atsam bişey olurmu

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.