Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum İFA takip edemedim siz Note 3 alıcıları ayrıntılı takip etmişsinizdir diye sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

http://forum.donanimhaber.com/m_80723358/mpage_2/f_//tm.htm#msglink_80726655

Savaş başlasın

abi deriye laf eden adam var inanamıyorum ya

Ben ona ayarı verdim, sıkıntı yok

Yalnız bu deri denilen kısım, s4 deni metal çerçeve oyununa benzeyip sonradan plastik çıkmasın. Plastik bizim işimiz ,sizler için deri hissiyatlı plastik yarattık demesinler

Suni deri kullanılır zaten, 30 liraya 70-80 tane alıp toptan ucuza getirip deri ceket yapmayı düüşünmeyin yani Kalite olarak da bu tarz kılıfları daha öncede kullanmıştım, hem ele tok geliyor hemde kayması daha zor. Samsung plastiğinin eleştirilmesinin sebebi hafif ve ince olmasıydı, sonuçta Sony'de plastik kullanıyor.
    Kalitesi bence en yakın orta segment arabaların ön konsolu gibi olur, ki çoğu kişinin elle ayırt edebileceğini de sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamasas

quote:

quote:

Asla ve asla Samsung almayin. Aldiginiz urunle alakali sorun yasarsaniz Samsung Turkiye asla ilgilenmeyek ve sorununuzla sizi basbasa birakacaktir. Kendilerini sanayi bakanligina sikayet edecegim. Ayrica avukatimla da konuyu gorustum. Mahkeme kararini burada sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim. Evime asla uzerinde Samsung yazan bir urun almam. (hediye bile olsa)

ben yıllardır samsung ürün kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım ne cihazlarda ne de serviste evimdeki elektronik eşyaların ve beyaz eşyaların birçoğu samsung tur insanları provake etmekten vazgeçmezseniz şikayet edileceksiniz konudan uzak durun

Gule gule kullanin. Umarim sorun yasamazsiniz. Benim demek istedigim sey tam da sorun yasadiginizda basliyor. Samsung Turkiye'nin satis sonrasi destegi maalesef yok duzeyinde. Dedigim gibi sorun yasamadiginiz surece kendileriyle muhatap olmazsiniz. Benim de sorunsuz kullandigim cok guzel Samsung urunleri oldu. Kendilerini sorun yasadigimda tadim. Simdi ise hukuki surec basladi.

bende çok cihazımı tamire gönderdim hatta en son lazer yazıcımı gönderdim 1 hafta sonra yenisini gönderdiler ve çok da kibarlar

• S4'üme tam talip çıktı acaba satıp çıkınca bunu mu alsam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

apple fanboylar sindirmez onu, hep bir b.k atarlar

onları kendi hallerine bırakıyoruz

Ben epil mepil bilmem. Dostlari uyariyorum. Herkesin kendi parasi. Ne alirlarsa alsin kimsenin sorun yasamasini istemem.
  • ultraslan_34 kullanıcısına yanıt
    SGS5 zaten tanıtılmayı planlanmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresos08

quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

Bir şeyi fark ettiniz mi bilmiyorum ama S-pen bu sefer farklı köşeden çıkıyor, oldum olası sol taraftan alışamamıştım zaten

Hocam yazmayacaktım ama kendimi tutamadım. Note 2'de kalem zaten sağ tarafta tabi telefonun arkasını çevirip kalemini çıkarmıyorsan

Yok yok yaz iyi demişsin çünkü ben önceki bir telefonumla karıştırmış olmalıyım

• Deri kapak sanki kısa süre içinde yıpranabilecek gibi duruyor ama çıkabilir kapak sonuçta her zaman yenilenebilir. Note 2 ile 3 arasında fark yok diyenlere de bir şey demiyorum artık şu anki teknoloji çerçevesinde yapılabilecek değişiklikleri yapmış adamlar. Daha iyi ekran, işlemci, ekran kartı; daha büyük ekran, daha ince tasarım.
  • www.samsungmobilepress.com
    Samsung Mobile Press
    http://www.samsungmobilepress.com/2013/09/04/GALAXY-Note-3

Resmi siteden herhangi bir işlemci ayrımı yapılmamış video kaydı ile ilgili. Sanırım her iki işlemcidede video kayıt özellikleri aynı olacak...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Asla ve asla Samsung almayin. Aldiginiz urunle alakali sorun yasarsaniz Samsung Turkiye asla ilgilenmeyek ve sorununuzla sizi basbasa birakacaktir. Kendilerini sanayi bakanligina sikayet edecegim. Ayrica avukatimla da konuyu gorustum. Mahkeme kararini burada sizlerle paylasmaktan mutluluk duyacagim. Evime asla uzerinde Samsung yazan bir urun almam. (hediye bile olsa)

ben yıllardır samsung ürün kullanıyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım ne cihazlarda ne de serviste evimdeki elektronik eşyaların ve beyaz eşyaların birçoğu samsung tur insanları provake etmekten vazgeçmezseniz şikayet edileceksiniz konudan uzak durun

Gule gule kullanin. Umarim sorun yasamazsiniz. Benim demek istedigim sey tam da sorun yasadiginizda basliyor. Samsung Turkiye'nin satis sonrasi destegi maalesef yok duzeyinde. Dedigim gibi sorun yasamadiginiz surece kendileriyle muhatap olmazsiniz. Benim de sorunsuz kullandigim cok guzel Samsung urunleri oldu. Kendilerini sorun yasadigimda tadim. Simdi ise hukuki surec basladi.

bende çok cihazımı tamire gönderdim hatta en son lazer yazıcımı gönderdim 1 hafta sonra yenisini gönderdiler ve çok da kibarlar

Ben de size kendi yasadiklarimi anlattim. Herkesin kendi parasi. Ben kendi paramla rezil oldum. Resimlere bir goz atin. Bu TV sizce de sorunsuz mu?https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151367606160559.510672.627945558&type=1&l=1c32e77c4c

• Helal olsun Samsunga 10 numara tasarim, 10 numara performans
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de size kendi yasadiklarimi anlattim. Herkesin kendi parasi. Ben kendi paramla rezil oldum. Resimlere bir goz atin. Bu TV sizce de sorunsuz mu?https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151367606160559.510672.627945558&type=1&l=1c32e77c4c

hocam biz bu yüzden bir ürünü almadan önce tüm yorumları tüm incelemeleri okuyoruz değerlendiriyoruz misal o modele özel bir sorun olabilir olmaz değil cihaz bu sonuçta taş olsa bile çatlağı olur ama bunu marka geneline mal etmek yanlış

• http://www.sammobile.com/2013/09/04/android-4-3-coming-to-samsung-galaxy-s3-and-s4-in-october-no-word-on-note-2/
    Samsung aferin, böyle ol :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z0rr0nur

Yalnız bu deri denilen kısım, s4 deki metal çerçeve oyununa benzeyip sonradan plastik çıkmasın. Plastik bizim işimiz ,sizler için deri hissiyatlı plastik yarattık demesinler

incelemelerde görürüz artık.
  • Samsung note 3 ü çöpe atsa full metal demir karışımı çok sağlam bir cihaz yapsa çizilmeyecek o derece bile adam gelir buraya küf olur der gider.Takmayın siz onları hocam saat 11 olacak babaları az sonra çeker bilgisayar fişini
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Derdini yanlış yere yazmışsın

• Note 3 tanıtıldığına göre 4.3 güncellemesi de yakında gelir?
  • Gözlemlerime göre harika bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Deri kapak sanki kısa süre içinde yıpranabilecek gibi duruyor ama çıkabilir kapak sonuçta her zaman yenilenebilir. Note 2 ile 3 arasında fark yok diyenlere de bir şey demiyorum artık şu anki teknoloji çerçevesinde yapılabilecek değişiklikleri yapmış adamlar. Daha iyi ekran, işlemci, ekran kartı; daha büyük ekran, daha ince tasarım.

Pil 3200de kalırsa tek yıkıldığım nokta olacak, onun dışında mükemmel kelimesinin tanımı olarak note 4 gelene kadar sözlüklere geçsin
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.