Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav adamlar fikirlerini söylüyor kaybol falan nasıl konuşma şekli lan bu ? Az adam olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Güzel bir telefon çıktı kesinlikle batarya olarak düşük gibi görünsede ordaki veriler note 2 den daha iyidi. Şimdi asıl mesele bu özellikler için Samsung un ne kadar para isteyeceği =) Yoksa telefonda bir eksik yok gibi duruyor gayet şık ve güzel özelliklerde bir telefon olmuş =) Yine beklentilerimiz 2bin tl nin üzerinde olması şeklinde ama Note 2 de de aynı şey olmuştu fakat bir süprizle 1800-1900 e giriş yapmıştı yeniden neden olmasın diye umut ediyorum =)

Son olarak piyasaya çıkış tarihi ile ilgili bir şey söledi sanki başlangıçta 149 ülke için 25 Eylül demişti ama sonra bu aydan sonra gibi ucu açık bir tabir kullandı hangisi acep? Şimdiden alıcak arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum güle güle kullanın =)

İnşallah o civarda girer hemen alırız, ancak dolar tavan yaptığı için hiç sanmıyorum ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sesle komut, tıklama ile kilit açma vb. şeyler neden hiç tanıtılmadı yahu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

3 yıldır iphone kullanıyorum... note 3 ü beğendim artık samsung a geçme vaktidir.

aramıza hoşgeldiniz hocam

teşekkür ederim dostum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redand

İşte şimdi kafamı karıştırdın samsung, belki hayatımda ilk kez samsungmu Apple mı diye düşüneceğim

samsung sizi bu şekilde düşündürdüyse dersini iyi çalışmış demektir hocam
  • 32GB'lik Htc One bile 1999 liraysa bu telefonun 2000 uzeri cikacagi garanti.

• Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    le ois var mı yok mu?
  • Beyler bu arada şunu hatirlatiyim sizlere facebook twitter watsap için almayın bu telefonu uyariyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

le ois var mı yok mu?

şu anda yok gibi görünüyor kamera tanıtılırken bazı sorunlarla uğraşıyordum da duyamadım tam
  • Tanitimi izleyemedim. Ama moralim bozuldu yahu 3 GB Ram. Arttirilmis Exynos islemci. 60 fps video cekme ve oynatma. Mali ekran karti. S4 almasaydim keske ya. Acaba yan yana oynarsak hiz acisindan fark olur mu? Yoksa bunlar kagit uzerinde mi? Mesela S4 ile Note 3 arasinda cok fark yoktur degil mi? 1850'ye almistim bir de. Note 3'te bu fiyatta olur bence.

• Note2 telefonlar için deri kapak çıkar yakında alır takarim note2 olur note3 tişikkurler zamsung
  • parmak izi okuyucu ? bahsedilmedi
  • güzel olmuş
  • quote:

le ois var mı yok mu?

olmaması lazım diye biliyorum
  • quote:

quote:

İşte şimdi kafamı karıştırdın samsung, belki hayatımda ilk kez samsungmu Apple mı diye düşüneceğim

S4 üde beğenmiştim ama yinede ip5 in ağır basan yanları vardı bana göre , ama şimdi note 3 ağır basıyor 5s dende fazla birşey beklemediğim için ver elini Samsung demem an meselesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S4u hemen satiliga cikardtiyorum turkcell on siparisden alcam hemen adamsin samsung !

• Alegro1453 kullanıcısına yanıt
    var tabi, beş para etmez s4 artık
  • quote:

quote:

quote:

S4 üde beğenmiştim ama yinede ip5 in ağır basan yanları vardı bana göre , ama şimdi note 3 ağır basıyor 5s dende fazla birşey beklemediğim için ver elini Samsung demem an meselesi

o zaman aramıza hoşgeldiniz diyelim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Courageux Celestiale

quote:

le ois var mı yok mu?

olmaması lazım diye biliyorum

ois yok parmak izinden de bahsedilmedi ama var diye biliyorum. Yalnız neden bu kadar erken kestiler anlamadım.

S4'te resmen piyes oynamışlardı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.