Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

ben bıraz hayal kırıklıgına ugradım. note3'e gecmek için hicbir gerekce goremedim.

hocam hızı,rami,garafiklerinin daha iyi olması iyi bişey ama size kalmış bişey

Arkadasım note2 kullanıyorum ekran buyuklugu islemci hızı ve ram dan hıcbır sıkayetım yok.

benım beklentim 3800-4000 mah pil. daha kıbar ergonomik dizayn mesela home tusunun sekıl ve buyuklugune sevmıyorum daha ıyı olabılırdı yani.
    hoporlor daha genıs yuzeyde veya 2 tane olabilirdi. v.s v.s yani bu sekılde ufak beklentilerim var. note3 dekı yenılıkler benı kıskırtmadı, kotu demıyorum ama
    sahıp olmak ıcınde asla acele etmeyecegım hatta note2 de kalırım gibi.

hocam ben zaten başlıcalarını dedim sizin beklentiniz pildenmiş oda beklentinizi karşılamamış zaten note 2den memnunsanız sorun yok ayrıca tasarımını bende pek beğenmedim ama özellikleri vs vs açıkları kapatıyo

• cezbedici albeni diyen bi neden yine yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

cezbedici albeni diyen bi neden yine yok

hocam rami,samsungun kendi kattığı özellikler dışında diğerleriyle aynı sayılır ama 3 gb rami ve samsungun programları ayrı bi keyif katıyo gibi bence
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt
    ne bekliyordunuz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

cezbedici albeni diyen bi neden yine yok

Sana özel telefon çıkartır Samsung dert etme

• İnsanlar burada zamanını harcayıp bişeyler paylaşıyor 5 YAŞINCA ÇOCUK gibi gelip olay çıkartmanın mantığı nedir , çok ayıp ...

Ben hala arka kapağa takıldım umarım deri kapak kötü durmuyordur , inceledikten sonra karar veririm artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipsiz_uçurtma -- 5 Eylül 2013; 0:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG

quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG
    evet prokatif amaçlı burdayım 2005 den beri; bu konu için de htc ve apple tuttu. bilseler note 2 kullandığımı... ayıp yahu; kimseyle aynı düşünmek zorunda değilim, kendi fikrimi beyan ettim diye söylediğiniz, sarf ettiğiniz cümlelere bakın.

bak ufaklık buradaki herkes senden ve ali_ihsan21 den rahatsız ki o da eski konumuzda bize musallat oldu burayı da buldu ne yazık ki daha fazla uzatma burada istenmiyorsun ben bir konuda bu kadar istenmediğimi duysam utancımdan oraya gitmem bir daha da sakın benim mesajımı alıntılayım deme

hala uslubunuz değişmedi. istenmiyorsunuz ne demek? Burası babanızın forumu veya başlığı mı? Herkes konu açsın o zaman kendi isteği doğrultusunda eleştirsin? Bu mudur doğru olan? Merak etmeyin forum yöneticileri ile yarın bizzat telefonda görüşüp gereken şikayeti ben yapacağım. İnsanların eleştirilerine bile tahammulünüz yok. Ben de bu cihazı bekliyorum aylardır, xda-developers gibi sitelerde kaç kere konularında beklentilerimi yazdım vs. Burada insanların cihaz hakkındaki yorumlarını, beğenilerini okumaya geldim. Burada bulunmam ya da bulunmam sizi ilgilendirmez. Bu son mesajımdır, daha fazla uzatmayın isterseniz. Malum ben 1 yazıyorum siz cevap vermek için 10 yazıp konuyu saptırıyorsunuz.

tavra bak hareketlere bak ya sen telefonla arayacakmış yarını bekleme hatta şimdi ara o kadar sıkı fıkıysan adminlerle
    kimi arayacaksan ara senin gibi biri yüzünden bir uyarı dahi alsam bu forumda bir dakika daha durmam ben kendim silerim üyeliğimi o kadar paylaşımımı da yakarım bunu da buraya yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 5 Eylül 2013; 0:25:31 >

• daha iyisini bekleyenler gidip bilgisayar alsınlar daha ne olacakki cihazda
  • 4k video kaydı sadece s800 lü modelde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

4k video kaydı sadece s800 lü modelde mi?

ondan emin değiliz hocam net bilgi yok şu anda incelemeler geldikçe anlayacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

İnsanlar burada zamanını harcayıp bişeyler paylaşıyor 5 YAŞINCA ÇOCUK gibi gelip olay çıkartmanın mantığı nedir , çok ayıp ...

Ben hala arka kapağa takıldım umarım deri kapak kötü durmuyordur , inceledikten sonra karar veririm artık .

hocam deri konusunda bende endişeliyim özellikle dayanıklılık konusunda plastiğe göre dayanıklı olursa tamamdır eldede güzel bi his bırakırsa samsung cidden iyi iş başarmış olur
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Elde verdiği his güzel olur ama dayanıklılık şüpheli
  • Düne kadar note 2'min ekranına kocaman diyen eşim ben pembe istiyorummmm diyor...

Bu sefer çok güzel olmuş.Valla çok beğendim. Libya'ya Dubai'den hemen gelir.Önceleri acele etmezdim.Ama bu sefer ilk alanlardan olucam. Alacaklar listesinde yerimi isterim.
    Bazı arkadaşların yorumları dikkatimi çekti. Cihazı kötülemek yanlış. Daha ortada elimize alıp kullandığımız bir note 3 yok. Ama atan sallayan çok.
    Şu büyük ekran olayını lütfen açmayın. Bırakın biz fanlar bu akşamın tadını çıkaralım. Bu cihaz bana gore 10 Numara.Bundan daha iyi bir cihaz yok nokta

Pil olayına hala olmadı diyorsunuz da adam yeni işlemci yeni teknoloji kullandım diyor. Daha az enerji harcayacak diyor.Buda pilin daha uzun sure gitmesi anlamına geliyor.
    Yahu zaten Samsung'u elmadan ayıran özelliklerden biriside yedek pil taşıyabilmek değilmi? Al 2 tane yedek, kenarda dursun.
    İstanbul-Los Angeles yaklaşık 15 saat. Full parlaklıkla film seyret oyun oyna. Daha ne olsun.

Bende tab 7.7 vardı. Ondaki çoklu pencere özelliği gelmiş.Samsung artık çıtayı iyice yükseltti.
    Ama şu konuya kimse değinmemiş. Bi ara yeni işlemci ısındığı için, çıkış tarihi gecikecek denmişti.Bunun deri kapakla ilgisi varmı???

• guguk kullanıcısına yanıt
    Hala tasarımını beğenmeyenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: forum1

Elde verdiği his güzel olur ama dayanıklılık şüpheli

bencede hocam en iyisi trye geldiği zaman gidip incelemek sizi her anlamda tatmin eder umarım
  • Amerika'da ne zaman satışa sunulacak ?

tüm özellikleri görebileceğimiz bi link var mı ?

düzeltme : önceki sayfalarda video paylaşılmış, yeni gördüm. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 5 Eylül 2013; 0:32:22 >
  • Bekleyenlerin gözü aydın hayırlı olsun ayrıca muhabbet genelde tahrik edenler üzerinden geçiryor sağ üstte engelle var bi tık tercihtir

• niye sadece s800 de olsunki o zaman insanlar exynos heralde kaldırmıyor 4k yı diyecek bence kamera sensöründe öyle bir özellik yokyani her iki modelde de yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

niye sadece s800 de olsunki o zaman insanlar exynos heralde kaldırmıyor 4k yı diyecek bence kamera sensöründe öyle bir özellik yokyani her iki modelde de yok

hocam snapdragon 800 chipseti 4k yı destekliyor teknik verilerinden bunu biliyoruz yani işlem gücünden ziyade chipsetin desteklemesi meselesi var misal snapdragon 800 55 mp e kadar kamera desteği veriyor ama tabi bu çözünürlükte kamera koyan yok octaya gelince octadaki chipset desteğinin ne yönde olduğunu ne yazık ki henüz bilmiyoruz çünkü exynıs 5 octa 5420 yi ilk kullanan cihaz yanılmıyor isem note 3 tür
  • var diye açıkladılar lansmanda. sadece s800 de olma konusu ise gsmarena da buna benzer yazılar var ama emin değiller.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.