Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.820
Cevap
341
Favori
2.537.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayzınhaym

benim yorumum
    http://youtu.be/_YxJpZz_O6c

hocam microsoftun başıydı emekli oldu yakın bi süre önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 5 Eylül 2013; 1:09:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Bekleyenlerin gözü aydın hayırlı olsun ayrıca muhabbet genelde tahrik edenler üzerinden geçiryor sağ üstte engelle var bi tık tercihtir

hocam haklısınız engellemek bir çözüm ama benim kızmamım asıl sebebi şu insanlar buraya bilgili veya bilgisiz olarak gelebiliyor ve bilmeyen arkadaşlarımız bir bilgi almak fikir edinmek için soru sormaya geliyor ve tahrik edip ürünü kötüleyen insanlar yüzünden bu kişiler doğru ve net bilgi alamıyorlar ben ve bu duruma kızan arkadaşlarım sadece kendilerini düşünüyor olsa idi hepimiz basardık engelle butonuna görmedik mesajları ama biz kendi rahatımızdan ziyade insanların doğru bilgilenmesini istiyoruz

Sakin boşver kanka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

S2 verdiyseniz buna cok rahat verilir.Ben acele etmicem fiyatının 1700lere dusmesini beklicem ozaman alicam

2000+ seviyede çıkarsa düşmesi bence uzun sürebilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Bir S2 kullanıcısı olarak S3, Note 2 ve S4'ten sonra bu sefer "olmuş" denebilecek bir cihaz olarak gözüküyor.

Eğer ki; fiyat olarakta 1800 ve/veya 1800 altında gelirse çok güzel olur.

1800 zor 2100civarı girer 2-3ay sonra 1900civarı durur bence

S2'den sonra çağ atlamak istiyorum açıkçası...

Ve bu çağın adı da Galaxy Note 3 olsun istiyorum.

Zamanında Galaxy S2 için 1,700 civarlarını vermiştim ama bu sefer verebilir miyim bilmiyorum?

hocam umarım istediğinif fiyat aralığında note 3 ü alma şansınız olur ama emin olun note 3 aldğınızda uzun yıllar kullanıp memnun kalırsınız bunu s2 de de yaşamışsınızdır zaten

İnşaAllah bakalım kardeşim, çünkü fiyat çok önemlidir.

Galaxy S2 gerçekten efsane denebilecek bir telefon...

Hala kullanıyorsam bu onun apaçık cevabıdır zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinaka

Düne kadar note 2'min ekranına kocaman diyen eşim ben pembe istiyorummmm diyor...

Bu sefer çok güzel olmuş.Valla çok beğendim. Libya'ya Dubai'den hemen gelir.Önceleri acele etmezdim.Ama bu sefer ilk alanlardan olucam. Alacaklar listesinde yerimi isterim.
    Bazı arkadaşların yorumları dikkatimi çekti. Cihazı kötülemek yanlış. Daha ortada elimize alıp kullandığımız bir note 3 yok. Ama atan sallayan çok.
    Şu büyük ekran olayını lütfen açmayın. Bırakın biz fanlar bu akşamın tadını çıkaralım. Bu cihaz bana gore 10 Numara.Bundan daha iyi bir cihaz yok nokta

Pil olayına hala olmadı diyorsunuz da adam yeni işlemci yeni teknoloji kullandım diyor. Daha az enerji harcayacak diyor.Buda pilin daha uzun sure gitmesi anlamına geliyor.
    Yahu zaten Samsung'u elmadan ayıran özelliklerden biriside yedek pil taşıyabilmek değilmi? Al 2 tane yedek, kenarda dursun.
    İstanbul-Los Angeles yaklaşık 15 saat. Full parlaklıkla film seyret oyun oyna. Daha ne olsun.

Bende tab 7.7 vardı. Ondaki çoklu pencere özelliği gelmiş.Samsung artık çıtayı iyice yükseltti.
    Ama şu konuya kimse değinmemiş. Bi ara yeni işlemci ısındığı için, çıkış tarihi gecikecek denmişti.Bunun deri kapakla ilgisi varmı???

hocam s4 de de sorun olabilir deniyordu anneme aldım en ufak sıkıntı yok pil konusunda zaten kaliteli aftermarket bir batarya ile kapasite yükseltilebilir

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    valla hocam bende s2 kullandım ve hala evimdeki koleksiyonumda duruyor kendisi o kadar zaman az kahrımı çekmedi
    sizin de dediğiniz gibi fiyat önemli çünkü emek verip kazanıyoruz
  • Dolar 2.05'te olduğu sürece bayağı pahalıya gelecektir bu cihaz.

Almayı düşünmüyorum desem yalan olur.

• Apple gibi olmuyor samsung cok hizli dusebiliyor 3-4ay sonra düşer bence

• quote:

Apple gibi olmuyor samsung cok hizli dusebiliyor 3-4ay sonra düşer bence

yılbaşında kampanya vs olursa alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterPRO

quote:

quote:

Bekleyenlerin gözü aydın hayırlı olsun ayrıca muhabbet genelde tahrik edenler üzerinden geçiryor sağ üstte engelle var bi tık tercihtir

hocam haklısınız engellemek bir çözüm ama benim kızmamım asıl sebebi şu insanlar buraya bilgili veya bilgisiz olarak gelebiliyor ve bilmeyen arkadaşlarımız bir bilgi almak fikir edinmek için soru sormaya geliyor ve tahrik edip ürünü kötüleyen insanlar yüzünden bu kişiler doğru ve net bilgi alamıyorlar ben ve bu duruma kızan arkadaşlarım sadece kendilerini düşünüyor olsa idi hepimiz basardık engelle butonuna görmedik mesajları ama biz kendi rahatımızdan ziyade insanların doğru bilgilenmesini istiyoruz

Sakin boşver kanka

tamam kanka ya blue yokya benim sinirim ona sen bakma bana

• Bu ekrana sarj performansi nasil olur 1gun çıkarması zor gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GangsterPRO

quote:

quote:

Sakin boşver kanka

tamam kanka ya blue yokya benim sinirim ona sen bakma bana

Bro pm attım ama pek bakmıyo galiba

• GangsterPRO kullanıcısına yanıt
    bende attım da bakalım
  • Evet beyler radyo kesinleştimi. Kesinleştiyse kredi kartlarına ayar çekmeye başlicam

• quote:

Orijinalden alıntı: AVSEQ01.DAT

Evet beyler radyo kesinleştimi. Kesinleştiyse kredi kartlarına ayar çekmeye başlicam

hocam gsmarenaya göre kesin s4 çıktığında da insanlar var mı yokmu derken gsmarena yok demişti ve yok çıkmıştı ama yarına bir daha bakarız
  • @ Sebastian Shaw
    S4 deki gibi kalem harici air view var mı note 3 de? Bir bilgin var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

@ Sebastian Shaw

hocam preview larda bundan bahsedilmedi parmakla air view varmı ama en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım
  • quote:

quote:

@ Sebastian Shaw

hocam preview larda bundan bahsedilmedi parmakla air view varmı ama en kısa zamanda öğrenmeye çalışacağım

Bende hiç görmedim ama sende bilmiyorsan kesin paylaşılmamıştır. :) Denk gelirsen alıntılarsan sevinirim. Bu arada sana da hayırlı olsun diyelim içimizde en çok araştıran, bilgi paylaşan, cihazı satın almak isteyen sendin. Karar verdim sana göre alıcam cihazı sen al beğenirsen bende alıcam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi new-desing -- 5 Eylül 2013; 1:31:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bu ekrana sarj performansi nasil olur 1gun çıkarması zor gibi

çok rahat çıkartır 1 günü, pil konusunda sıkıntı olmaz.
    s4 den daha iyi değerler verdiği söyleniyor ki s4 bile rahat rahat çıkartıyor 1 günü normal şartlarda.
  • quote:

quote:

quote:

@ Sebastian Shaw

Bende hiç görmedim ama sende bilmiyorsan kesin paylaşılmamıştır. :) Denk gelirsen alıntılarsan sevinirim. Bu arada sana da hayırlı olsun diyelim içimizde en çok araştıran, bilgi paylaşan, cihazı satın almayak isteyen sendin. Karar verdim sana göre alıcam cihazı sen al beğenirsen bende alıcam. :)

çok sağolun hocam elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ben kendime siyah snapdragon 800 lü 64 gb lık note 3 alıp birde sandisk extreme pro 64 gb lık micro sdxc almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.