Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) (560. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jamie35 , jamie35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 81 Misafir (23 Mobil) - 59 Masaüstü24 Mobil
5 sn
11.195
Cevap
22
Favori
174.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4 eylülde belirleriz onu ya herkes buradayken zaten
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    hadi iyi geceler hocam
  • Baryamınız kutlu olsun
     Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait) Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cumlemizin kardesim. gunaydin herkese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

cumlemizin kardesim. gunaydin herkese

Gunaydin genelsekreterim gunaydin madjohny

Sabah sabah haber gordum

http://m.teknolojioku.com/haber/mobil-/-android/ucuz-galaxy-note-3-geliyor.html

Neresinden anladı haberi anlayamadım ucuz note olur mu ya gerci yorumlarda biri demis cin mali cakma telefonlarin onune gecmek icin yapiyor diye

Cita dusmesin

• Malum siteye gore note 3 umuz cikmis hayirli olsun

Ahan da resim
     Samsung Galaxy Note 3 'u Beklerken (konu cikmamis bir cihaza ait)

Kac sensor var dikkat edin bizi yemesinler yaa

• gunaydin kardesim bence ucu note u soyle yaparlar ; ram yariya duser, islemci bir alt versiyon olur, kamera 8 mp, vs samsung bu yapar. zaten malzeme plastik yani daha ne kadar dis malzeme degisir. gerci legen plastigi yapabikirler

• Gunaydin romalilar bu ne ortam kanka muhabbetine dönmus bence konu icine girilse konu disini cikilmasa hatta magmaya kadar iceri girilse daha guzel olur aramiza yeni katilan kankalar var kara ambar kamyoncular dernegi gibiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 30 Ağustos 2013; 11:13:20 >
  • Kardesim iyi ki gitmemissin dokturmussun yine tebrik ediyorum prensip geregi geriye alinti yapmiyorum bugun suan sen uyurken ben bu sarirlari yaziyorum bana kalbin kadar temiz bu forum sayfasini ayirdigin icin tesekkur ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 30 Ağustos 2013; 11:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Kardesim iyi ki gitmemissin dokturmussun yine tebrik ediyorum prensip geregi geriye alinti yapmiyorum bugun suan sen uyurken ben bu sarirlari yaziyorum bana kalbin kadar temiz bu forum sayfasini ayirdigin icin tesekkur ediyorum

knka akrostis yapaydin keske ulan bugun tatil bisiy yapamiyom usatalar var evde.

• quote:

Orijinalden alıntı: blueman7

Gunaydin romalilar bu ne ortam kanka muhabbetine dönmus bence konu icine girilse konu disini cikilmasa hatta magmaya kadar iceri girilse daha guzel olur aramiza yeni katilan kankalar var kara ambar kamyoncular dernegi gibiyiz

onlarida ozel msj grubuna aldigimizi dusnuemiyom ha simdi 150 sayfa ozmn bildigin forum olur.

• survi S kullanıcısına yanıt
    bu saçmalıklardan bıktık artık umarım doğru çıkmaz ya da doğru çıkarsa da o gelişmekte olan ülkelerden birisi Türkiye değildir umarım.
  • Arkadaslar gunaydin... zafer bayramimiz kutlu olsun...

Breaking bad, prison break'ten sonra izlenecek en iyi dizilerden. Ilk sezonun 2 yada 3 bolumu biraz sikacak ama sonrasinda heyecan hic bitmicek.sanirim 3 sezonda tavukcu abi cok iyiydi.sezon sonundada hastanede yasananlar mukemmeldi bence. Mutlaka izlenmeli. Cok saglam gidiyor ve bence senaristleri cok saglam...

• Çok hoş bir telefon gibi ama samsung şu telefon şekillerini neden bu kadar uzun süre kullanıyor değiştir artık
  • sagol kardesim seninde kutlu olsun.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.