Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.808.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka maka 1 haftadan az süre kaldı. Note 2 kullanıcısı olarak Note 4'ü takipteyim. Note serisi başkadır diyorum.
  • Almayacagim ama beni heyecanlandiriyor her sene note serisi. Heyecanla tanitim gununu ve telefonla gelecek yenilikleri bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım galiba bu sefer akşam değil de öğle 14:00 sularında olacakmış. Bir yerde okumuştum. Değişik olacak :)
  • Eskiden sony erken samsung geç yapiyordu, taraflar değişti galiba. Xperia Z3 denilenler gibi gelirse başarılı olmaz kanaatimce. Note 4 bayağı bir gölgede bırakacaktır yalniz Note 4 ün pil sorunu olacağını düşünüyorum, abartsalar 3500 mah pil koyabiirler note 4e ki yine yetmez, yazilimla çözülebilcek basit bir is değil bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Ağustos 2014; 2:06:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar korede yasiyorum ve note 2 kullanicisiyim ger bu note 4 de note 3 gibi yaninda gear saat verir ise dusunurum.....

• Note 4ün render hali, önden Note 3ün aynısı. Note 3ün biraz daha köşeli hali sadece. Önden güzel duruyor da arkası umarım o garip malzemeyle gelmez.
    http://www.androidauthority.com/galaxy-note-4-render-517096/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Ağustos 2014; 10:58:57 >
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANIM VİDEOSU (SAMMOBİLE.COM)

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANIM VİDEOSU (SAMMOBİLE.COM)

Hocam pek doğru olduğuna inanmıyorum bunun, kılıf takmışlar herhangi bir cihaza. Note 3 de olabilir
    Edit:Sağdaki speni şimdi gördüm, Note 3ün speninden farklı duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 29 Ağustos 2014; 11:13:28 >

• SNAPDRAGON 805 İŞLEMCİLİ NOTE 4 SM-N910S ANTUTU BENCHMARK

SAMSUNG EXYNOS 5433 İŞLEMCİLİ NOTE 4 SM-N910C

• SAMSUNG NOTE 4 , 4 GB belleğe ve 16, 32 ve 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Cihazın dahili depolama alanı, microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabilecek.

128 GB MİCROSD İLK DEFA DUYDUM ŞU AN
  • quote:

SAMSUNG NOTE 4 , 4 GB belleğe ve 16, 32 ve 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip olacak. Cihazın dahili depolama alanı, microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabilecek.

128 GB MİCROSD İLK DEFA DUYDUM ŞU AN

S5 ve LG G3 de destekliyor olması lazım 128 gbi.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Daha mi uzun eskisine gore? Bana mi oyle geliyor?

Videodan tam anlayamadım ama biraz kalınlaşsa fena olmaz. Note 3teki spen incecik

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

Bende 12 diyorum varmı arttıran

Benden de 16 sıradaki çekirdek sevipte kavuşamayanlara gelsin

çekirdekler artınca ısı miktarıda artıyor bildigim kadarıyla note 4 ü kalorifer olarak kullanabilecegiz o zaman

samsung müthiş teknoloji üretiyor vallaha :/

Aslında Kış geliyor Kalorifer olması artı bir durum olacaktır şaka bir yana 8 çekirdeğin aynı anda çalışması çok iyi olacak hem düşük durumlarda hem yüksek durumlarda ısınmayı minimize edecektir muhtemelen ayrıca şu 6 gün de geçseydi telefonsuzum ve note 4 ün tanıtılmasını bekliyorum note 3 ve galaxy gear ımı sattım iyi bir alıcı buldum ve şimdi note 4 beklemekten sabrım taştı

Merhabalar Galaxy Gear dediniz de sorum olacaktı. Acaba o cihazla arada hiç telefon olmadan konuşma, mesaj atma vs yapabiliyor muyuz?

Yani avantajları nedir tam olarak?

Note 4 ile almak ne kadar mantıklı olur?

Teşekkürler

Hayır Ne yazık ki ne Galaxy gear 1 ne de gear 2 ile Telefon olmadan bluetooth bağlantısı olmadan ne görüşme ne de mesajlaşma mümkün ki mesajlaşmadan kasıt oluşturulan şablonlar ile mesaj atılabliyor anlayacağınız sohbet tarzında mesajlaşma mevcut değil ha bir ara gear ı root ladım klavye ekledim internete bağlandım vb. yaptım o ayrı mesele geliştiriciler sağolsun Lakin Benim Galaxy Gear ımı satmamın nedenlerinden en başta geleni yeni çıkacak olan saatte simkart özelliğinin olması bu da demek oluyor ki istersem note 4 ümü yanıma alırım istersem note 4 ü evde bırakır saatimi kullanırım anlayacağınız baya baya pratik bir duruma dönüşecek bu giyilebilir teknoloji olayları bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz

Bu arada birkaç tane Gear s ve Circle kulaklık fotosu atıyorum yeni nesil saat ve kulaklıkları da bu sayede çıkmadan paylaşmış oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANIM VİDEOSU (SAMMOBİLE.COM)

Hocam pek doğru olduğuna inanmıyorum bunun, kılıf takmışlar herhangi bir cihaza. Note 3 de olabilir
    Edit:Sağdaki speni şimdi gördüm, Note 3ün speninden farklı duruyor.

hocam phonearena.com da haberi geçmiş ve detaylı olarak açıklamış sanırsam videodaki telefon galaxy note 4 kasayı sansürlemişler . 5,7 inch ekrana dikkat çekmek istemişler

gösterip elletmemek gibi bişey olmuş bu :)

phonearena:
    Phone Arena
    Check out a heavily disguised Samsung Galaxy Note 4 on video
    http://www.phonearena.com/news/Check-out-a-heavily-disguised-Samsung-Galaxy-Note-4-on-video_id59932

• quote:

Özel bir günde Note 4'ün yanında hediye verirler mi? Note 3 ve s5'teki gibi.

Bekleyip kampanya yaptıklarında almayı düşünüyorum :)

o kampanyalar kısıtlı oluyor genelde . ama olabilirde büyük ihtimal olur gibi ek olarak

bu reklamın televizyonlara çıkmasına ragmen Samsung Türkiye facebook sayfasında gear fit ile s5 ayrı satılır diye geçiştirmeye çalışıyordu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 29 Ağustos 2014; 16:24:30 >

• quote:

Kampanya geldiği an sipariş vermeyi düşünüyorum. Takipteyim :D

Saati sevdim. Çok güzel tasarımı.

Yalnız Gear Circle kullanılıyor denmiş arama cevaplama için. Bende Sony MW1 BT kulaklık var. Uyum sorunu yaşar mıyım acaba? MW1 de akıllı kulaklık bir anlamda Note 4 + Gear S + Sony MW1 süper üçlü olur

Yalnız anlamadığım bir şey var. Saate mi takacağız simi telefona mı ikisine birden mi? Yani 2 hat mı kullanmak gerekiyor. Aynı hatta 2 sim çıkarılır mı? Sim kopyalanır mı yani?

gear hakkında bir bilgim yok ama 2 hat kullanmak gerekirse hattınız hangi operatöre ait ise merkez binasına gidip yedek sim talep ediyorsunuz .

örnek olarak hattınız turkcellse turkcell in genel merkez binasına gidiceksin .

Ek olarakda gear bluetooth baglantısı kullandıgı için hem gearın hemde note 4 ün şarjını yicek :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 29 Ağustos 2014; 16:39:09 >

• Samsung Note 4 e rakip olacak Apple iphone 6 note 3 ün tanıtımından 6 gün sonra tanıtılacak .
  • Note 3 Note 4 Edition

• Samsung Türkiyenin biraz önce paylaştıgı fotograf

Türkiye Saatiyle 4 de başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 29 Ağustos 2014; 18:50:00 >
  • quote:

Samsung Türkiyenin biraz önce paylaştıgı fotograf

Türkiye Saatiyle 4 de başlayacak

Bunu yazmak için girmiştim, çıkıyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.