Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.808.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Samsung Türkiyenin biraz önce paylaştıgı fotograf

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)
    Türkiye Saatiyle 4 de başlayacak

Bunu yazmak için girmiştim, çıkıyorum hocam

Bu sefer ben daha hizliyim :D sammobiledeki haberleri hep benden once yaziyodun kiskanmistim ://

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Özel bir günde Note 4'ün yanında hediye verirler mi? Note 3 ve s5'teki gibi.

Bekleyip kampanya yaptıklarında almayı düşünüyorum :)

Note 3 ilk çıktığında ben gear ı yanında hediye olarak almıştım zaten s5 te de operatörler fit konusunda bir kampanya yapmışlardı sanıyorum ki note 4 ile beraber veya ek olarak her şartta bir kampanya yapacaklardır neticede dünyanın ilk simkartlı saati bir olacak muhakkak ki bir sürpriz olacaktır Sayılı gün çabuk geçer ilk aşama 3 eylül sonrasında gelince bakıcaz hele bir tanıtılsın isteklerimize karşılık versin gerisi paraya bakar

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Kampanya geldiği an sipariş vermeyi düşünüyorum. Takipteyim :D

Saati sevdim. Çok güzel tasarımı.

Yalnız Gear Circle kullanılıyor denmiş arama cevaplama için. Bende Sony MW1 BT kulaklık var. Uyum sorunu yaşar mıyım acaba? MW1 de akıllı kulaklık bir anlamda Note 4 + Gear S + Sony MW1 süper üçlü olur

Yalnız anlamadığım bir şey var. Saate mi takacağız simi telefona mı ikisine birden mi? Yani 2 hat mı kullanmak gerekiyor. Aynı hatta 2 sim çıkarılır mı? Sim kopyalanır mı yani?

gear hakkında bir bilgim yok ama 2 hat kullanmak gerekirse hattınız hangi operatöre ait ise merkez binasına gidip yedek sim talep ediyorsunuz .

örnek olarak hattınız turkcellse turkcell in genel merkez binasına gidiceksin .

Ek olarakda gear bluetooth baglantısı kullandıgı için hem gearın hemde note 4 ün şarjını yicek :D

Aslında o kadar teferruata gerek yok operatörlerde şubelerinde ikiz simkart diye bir olay var sanırım fiyat ortalaması da 30-40 tl arası alırsın bir tane aynı numarayı 2 ayrı simkartla dilediğin şekilde kullanırsın emin olun işin kolay kısmı o olacaktır

• quote:

Kampanya geldiği an sipariş vermeyi düşünüyorum. Takipteyim :D

Saati sevdim. Çok güzel tasarımı.

Yalnız Gear Circle kullanılıyor denmiş arama cevaplama için. Bende Sony MW1 BT kulaklık var. Uyum sorunu yaşar mıyım acaba? MW1 de akıllı kulaklık bir anlamda Note 4 + Gear S + Sony MW1 süper üçlü olur

Yalnız anlamadığım bir şey var. Saate mi takacağız simi telefona mı ikisine birden mi? Yani 2 hat mı kullanmak gerekiyor. Aynı hatta 2 sim çıkarılır mı? Sim kopyalanır mı yani?

İkiz simkart diye bir olay var o konuda rahat ol

• quote:

Bilmiyordum. Peki yeni hat mı gerekiyor? Mesela bende faturasız avea var. Kopyasını çıkarın desem yaparlar mı?

Avea ile ilgili bir bilgim yok aslında ama senin için öğrenir yazarım buraya lakin vodafone da var ikiz simkart diye geçiyor aynı numarayı 2 ayrı kartta kullanabiliyorsun ki muhtemelen tüm operatörlerde vardır vesselam
  • Arkadaşlar bu piyasaya düşen note 4 fotoğrafları (ilk sayfada gösterilen) fake olduğu kesinleşti. Fotoğraflarda led flaşın kameranın yanında, ayriyeten hoparlörün de aşağıda olduğu gözüküyordu. Ama bugün ünlü aksesuar sitesi trait-tech.com/yayınlanan note 4 kılıflarında led flaşın kameranın altında, hoparlörün de telefonun arkasına yerleştirildiği gözüküyor.

• Sızan 6 resimleri gerçekse, ki gerçek gibi duruyor,benim için haftayaki etkinlik 3 eylül günü note4ün tanıtılmasıyla bitecek. ama Apple akıllı saatini de tanıtacakmış. Yani söylentiler bu yönde. Onu merak ediyorum işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilberto35

Bir note 2 sahibi olarak pek heyecan vermiyor. Note 4 ün gelecek olması. Çünkü hali hazırda 2 senesini doldurmuş olan telefonum canavar gibi çalışmakta. Hatta piyasada şu an 2000 liraya satılan telefonlardan bir farkı yok gibi de hissettiriyor. Note 4 telefonu kötü demiyorum muhakkak çok iyi bir telefon olacaktır. Ama bu tüketim çılgınlığından vazgeçelim yeterki, kapitalizmin kölesi olmayalım.

sonuna kadar destekliyorum hocam..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar bu piyasaya düşen note 4 fotoğrafları (ilk sayfada gösterilen) fake olduğu kesinleşti. Fotoğraflarda led flaşın kameranın yanında, ayriyeten hoparlörün de aşağıda olduğu gözüküyordu. Ama bugün ünlü aksesuar sitesi trait-tech.com/yayınlanan note 4 kılıflarında led flaşın kameranın altında, hoparlörün de telefonun arkasına yerleştirildiği gözüküyor.

Ben buna inanmadım pek. Sonuçta 1$'lık kılıf. Yanlış üretmişlerdir

Not: Umarım

Hoparlör arkada görünüyor bu siteye göre lakin hoparlör arkada olur ise hayal kırıklığı manasına geliyor benim için bir nokta da olsa hevesimi kırdı çünkü note 3 te hoparlör farkı bariz belli idi s5 almıştım eşime hoparlör arkada idi ve hiç tat vermiyordu lg g3 gibi 1 ww hoparlör koyarlarsa belki iş yapabilir çünkü lg g3 ün ses çıkışı hoparlör arkada olmasına rağmen muhteşem gerçekten ümit ediyorum ki bu sitedeki kılıflar fake tir ve yine ümit ediyorum ki hoparlör alt kısımdadır

• Bence hoparlör altta olacak. Yani sızan görüntülerin doğru olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Ses çıkış gücü benim için çok önemli değil. Zira telefon hoparlörünü çok fazla kullanmıyorum.

Ama hoparlör arkada olmamalı. Yoksa telefonu masa üstüne koyunca ses bozuluyor.

Yanız 2-3 tane video çıktı. O videodaki telefonlar Note 3 müydü Note 4 mü? Eğer Note 4'se inceleyip anlayabiliriz hoparlörün nerede olduğunu.

Ses çıkışından kasıt bana home theatre gibi ses versin istemiyorm elbette buradaki anlatmak istediğim şu hoparlör arkada olmasın altta iyidir ayrıca altta olunca note 3 teki ses iyiydi yine aynısı olsa kafi ama arkada olması demek bahsettiğin gibi sesin boğulması ve telefonu yere koyduğunda sesten tat almaman anlamına geliyor 1 ww olmasa da note 3 teki kadar olsa da kabulümdür vesselam

• Hoparlör altta olunca da telefonu yatay tutup oyun falan oynadığınızda eliniz hoparlörü kapatıyor. Galiba bu konuda en iyi yer telefonun ön tarafı :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Hoparlör altta olunca da telefonu yatay tutup oyun falan oynadığınızda eliniz hoparlörü kapatıyor. Galiba bu konuda en iyi yer telefonun ön tarafı :)

Ön tarafta olunca da telefon uzuyor.

Aslında Telefonun sol ve sağ kenarlarının tam ortasına yerleştirilebilir.Yatay konumda sorun olmaz. Dikeyde biraz sorun yaratabilir.

O zamanda dik konumda elimizle tutarken kapanır , en iyisi hiç koymasınlar

• Bu sebeple inşallah note 3 ucuzlar;hala alınası bi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Katılıyorum. Hiç bozmamalılar. Şu anki hali gayet iyi.

Aynen şu anki hali gayet iyi ve kullanılası duruyor eşimle beraber 1 seneyi aşkındır note 3 kullanıyorduk ben iyi bir alıcı buldum sattım eşimde aynı şekilde s5 aldım eşime lakin kullanamadı illa da note 3 dedi nitekim uzun sözün kısası yine eşime note 3 aldık ben ise note 4 ü bekliyorum note 3 her türlü piyasanın en iyilerinden ve note 4 çıksa da bu gerçek değişmeyecektir inanın tatmin edici bir noktası olmadığında alacağım ilk telefon yine note 3 tür

• Merhabalar

Afedersiniz, yeni Gear için kullanılacak olan sim karttan Avea'nın var olup olmadığına bakacaktınız. Baktınız mı acaba?

Ben biraz araştırdım lakin yok diye gördüm. Olsa dahi ikisini aynı anda aktif bir şekilde kullanılamıyor olduğunu öğrendim. Öyle de bi manası kalmamış oluyor...

Bakıp haberdar ederseniz sevinirim...

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

tasarımı saklamışlar ama biraz daha köşeli bir cihaz olabilir hissi veriyor bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Merhabalar

Afedersiniz, yeni Gear için kullanılacak olan sim karttan Avea'nın var olup olmadığına bakacaktınız. Baktınız mı acaba?

Ben biraz araştırdım lakin yok diye gördüm. Olsa dahi ikisini aynı anda aktif bir şekilde kullanılamıyor olduğunu öğrendim. Öyle de bi manası kalmamış oluyor...

Bakıp haberdar ederseniz sevinirim...

Teşekkürler

Yanlış hatırlamıyorsam ikiz sim kartın ikisi de aynı anda kullanamıyorsunuz. Daha doğrusu hatlarda dalgalanma oluyor. İkiz simler arası sürekli geçiş oluyor ve aynı anda sadece 1 tanesi aktif olabiliyor.
  • Benchmark testlerinde Android 4.4.3 Yazıyor Fakat Galaxy Note 4 kutudan Android 4.4.4 KitKat sürümüyle çıkacak.
  • Kim ne için ve nasıl kullanmayı planlıyor bilmiyorum

Ama senin dediğin gibi yönlendirme de söz konusu değil ne yazık ki. ikiz sim kartınızın birini note 4'e birini de gear'a taktığınızı farz edelim. 2 cihaz da aynı anda açıksa hatlar arası dalgalanma söz konusu olacak -Bazı yerlerde ise son pin girilen hat aktif olur diyor- Yani sizi aradıkları sırada gear aktif ise sadece gear'dan cevap verebilirsiniz. Aktif olan note ise note üzerinden cevaplayabilirsiniz. 2 cihaz arası bir yönlendirme söz konusu değil. Bunu yapabilmenizin tek yöntemi var, yönlendirmesini istediğiniz cihazı açık tutup diğerinin şebekesini kapatmak -uçak moduna almak- olacaktır.

@Akustik34 Avea'da hala ikiz sim kart uygulaması yok.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.