Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.808.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Masquerade89

quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçen seneki note 3 konusu aklıma geldi en güzel bekleyiş oradaydı sonra forumun gazabına geldik ayrıldık. Ram 4 gb ve Pilde yüksek olursa alınacak bir telefon alacaklara hayırlı olsun.

Emin ol aynı bekleyiş Note 4 içinde geçerli Note 3 konusunda da heyecanla beklemiştim ki Forumda baya bir paylaşımım olmuştur ama Note 4 daha heyecan verici gelmeye başladı Netice de Note Kardeşliği değil mi ha 3 ha 4 Geri Sayım Başladı Resmen bu heyecanlı bekleyişe değer umarım

note 4 için 16 Sayfa olmuş bugün Mobilde note 3 için 350 küsür sayfalık bir bekleyiş vardı 700de olabilir 1 yıl geçti o konu kapandı yeni Konu açılmıştı.

Aslında bir noktada haklısın nedeni açık Note 3 hala piyasanın en iyisi ve Samsung Note 3 ile ciddi satışlara imza attı ve Özellikle Note serisi aşıkları Note 3 kullandıkları için Note 4 e o kadar ilgi duyulmuyor olabilir netice de Note 3 tasarım olarak donanım olarak iyi bir cihaz Ama ben şahsi olarak Note 3 döneminden daha heyecanlıyım

note 3 konusuna 4-5 kişilik bir Grubumuz vardı tüm muhabbet bu 4-5 kişi arasında dönüyordu. Sebastian Shawa sorsan daha iyi anlatır. Beni yanlış anladınız

Yo Estağfurullah neden yanlış anlayayım aksine ne mutlu burada da eminim benzerı bir ortam kurulacaktır elbet biraz zaman alacaktır Note 3 dönemine göre o ateşi o heyecanı vermeye çalışıyoruz elbet olacaktır

bizimki farklı martta konu açıldı eylüle kadar muhabbet döndü gırgır şamata konu sürekli kapandı açıldı. konuyu saptırılıyor diye. Lansman günü yeni konuda Birleştik eskisi kapandı Sonra bizim grup dağıldı. Orda olsaydın ne demek istediğimi anlardın sürekli eğlence ve gülme ile geçiyordu aile gibiydik

Tamam anladık sizin grup iyiydi wuu süperdi tamam Şaka bir yana Note 4 Konusunu da aynı kıvama getirebilirz aslında sence ?

şu an olmaz çok geç Lansmandan bir kaç ay önce olacaktı. Kaldı ki şu an bizim bu sohbetimiz bile konunun dışında yani konunun kilitlenmesi için yeterli bir sebep

Valla o konuda haklısın lansman dan baya önce yapılması gerekliydi ama napalım bizde az zamanda uzun yol katetmeye çalışıyoruz

• Tanidiginiz iphone fanlari varsa konuya cagirin da tartisma cikarip konuyu canlandirmis olalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Tanidiginiz iphone fanlari varsa konuya cagirin da tartisma cikarip konuyu canlandirmis olalim :)

Valla birkaç kişiye haber ettim bakalım gelirlerse Sen gör cümbüşü
  • Bugün popüler konular listesine giriyoruz bastirin beyler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

geçen seneki note 3 konusu aklıma geldi en güzel bekleyiş oradaydı sonra forumun gazabına geldik ayrıldık. Ram 4 gb ve Pilde yüksek olursa alınacak bir telefon alacaklara hayırlı olsun.

Emin ol aynı bekleyiş Note 4 içinde geçerli Note 3 konusunda da heyecanla beklemiştim ki Forumda baya bir paylaşımım olmuştur ama Note 4 daha heyecan verici gelmeye başladı Netice de Note Kardeşliği değil mi ha 3 ha 4 Geri Sayım Başladı Resmen bu heyecanlı bekleyişe değer umarım

note 4 için 16 Sayfa olmuş bugün Mobilde note 3 için 350 küsür sayfalık bir bekleyiş vardı 700de olabilir 1 yıl geçti o konu kapandı yeni Konu açılmıştı.

Aslında bir noktada haklısın nedeni açık Note 3 hala piyasanın en iyisi ve Samsung Note 3 ile ciddi satışlara imza attı ve Özellikle Note serisi aşıkları Note 3 kullandıkları için Note 4 e o kadar ilgi duyulmuyor olabilir netice de Note 3 tasarım olarak donanım olarak iyi bir cihaz Ama ben şahsi olarak Note 3 döneminden daha heyecanlıyım

note 3 konusuna 4-5 kişilik bir Grubumuz vardı tüm muhabbet bu 4-5 kişi arasında dönüyordu. Sebastian Shawa sorsan daha iyi anlatır. Beni yanlış anladınız

Bende hatirliyorum o konuyu :)
    Sebabistan sinirsiz banlandi sanirsam cok iyi biriydi ://

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

sanki gördüm o konuda seni. Orda ilk günden son güne kadar ordaydım oranın sakinleri bizdik sebo ve 1 kişi hariç herkes ayrılmıştı. Peki sebo niye sınırsız yedi farklı bir hesabı falan yok mu?

Hakli olarak forumdaki AKP reklamlarindan dolayi kendini atti.

Boş yere ateşe atmış daha öncede olmuştu burnunun dikine gider hepPeki başka bir hesabı yok mu tamamen mi gitti

Yok diye biliyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 4 çıksada teknosaya gidip kullansak

NOT : Fakirim maalesef :((((
  • quote:

Bugün popüler konular listesine giriyoruz bastirin beyler

Haydi move in :-D

• Lansman ne zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: special361

Lansman ne zaman ?

Benim bildiğim 3 Eylül saat Tsi 16:00'da.

• Samsung Galaxy NOTE 4 için samsung tarafından yeni bir trailer yayınlandı .

ben begendim açıkcası
  • quote:

Note 4 çıksada teknosaya gidip kullansak

NOT : Fakirim maalesef :((((

Hahah baya güldüm hatta bildiğin yardırdım
  • Beyler kopturalim buraya

• Bu arada bencede Note 3 konusu gibi çok sayfa olunmadı.

Sanırım bunda Note 3 kullanıcılarının etkisi olsa gerek :)

Bakalım Samsung, N3 kullanıcılarının da akıllarını başlarından alacak bir cihaz yapabilecek mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Bugün popüler konular listesine giriyoruz bastirin beyler

Haydi move in :-D

Popülarite bizim işimiz haydi millet iş başına
  • quote:

Bu arada bencede Note 3 konusu gibi çok sayfa olunmadı.

Bakalım Samsung, N3 kullanıcılarının da akıllarını başlarından alacak bir cihaz yapabilecek mi :)

Note 3 cok iyi bir cihaz oldugu icin note 4 e gerek duymuyor coguu note 3 sahibi :(

• Gider ayak konu kapanırsa hepinizi yakarım bilin şunu
  • quote:

quote:

Bu arada bencede Note 3 konusu gibi çok sayfa olunmadı.

Note 3 cok iyi bir cihaz oldugu icin note 4 e gerek duymuyor coguu note 3 sahibi :(

Öyle olmalı bence de ama olsun yeni kullanıcılar ile yine çoğunluk olacağı kanaatindeyim :)

------------------

Kısa zamanda çok iş yapma zamanı :))

• Bir Note 3 kullanıcısı olarak Note 4 ü heyecanla beklemekteyim. Kardeşimde Note 3 ü bekliyor aldığım günden beri (çıktığı ilk gün 25.09. 2013 Saat 18: 22)

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuda şamata istiyorsunuz ama biri şikayet ederse kilitlenir açılana kadar 40 takla atarsınız

• quote:

konuda şamata istiyorsunuz ama biri şikayet ederse kilitlenir açılana kadar 40 takla atarsınız

Bizim buradaki amacımız ne gereksiz ne de anlamsız muhabbetler...
    Sadece unutulmaya yüz tutmuş gibi olan konunun canlandırılması diyelim :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.