Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: new-desing

Note 4 ü büyük ihtimal alacağım. (Hayal kırıklığı yaratan bir durum olmazsa.) 2 telefon kullandığım için önce iphone 6 ve Z3 ü inceleyeceğim. Bu iki cihazdan birisi hoşuma giderse G2 yerine bunlardan birini Note 3 yerine Note 4 alırım. Iphone 6 ve Z3 ü beğenmezsem G2 yerine Note 4 alır abi kardeş kullanırım. :) Daha önce Note 1 ve 2 yi yanyana kullanmıştım. Çok keyifliydi. :)

G2 yerine iPhone 6 (Değişiklik bâbında)

Diğeri zaten söylememe hacet yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Beğenirsem neden olmasın. :)

• BİLGİLENDİRME: 3 Eylül günü Note 4 lansmanı canlı yayın olarak bu konu üzerinde verilecektir ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Daha önce hiç sıkıntı yaramadı. Iki tane 5.7 yide taşırım muhtemelen. :) 7 inçlik cihazı cebimde taşıdım bir dönem.

hocam sorması ayıp 7 inçlik cihazı cebinize nasıl sıgdırdınız ? bazen s2 cebime girmiyor elimde tutmak zorunda kalıyorum nazar felan degecek diye tırsmıyorum degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

BİLGİLENDİRME: 3 Eylül günü Note 4 lansmanı canlı yayın olarak bu konu üzerinde verilecektir ...

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl Note 3 lansmanı için günü note et diye bi site vardı galiba. Bakalım yine olur mu böyle bişey?

• Çok rahat değildi bunu söylemem gerek.:) Ayakta hiçbir sıkıntı yaratmıyordu. Ancak otururken çıkarmak zorunda kalıyordum. Birde kalıp olarak büyük olduğum için cebimde çok belli olmadı. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

BİLGİLENDİRME: 3 Eylül günü Note 4 lansmanı canlı yayın olarak bu konu üzerinde verilecektir ...

Yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl Note 3 lansmanı için günü note et diye bi site vardı galiba. Bakalım yine olur mu böyle bişey?

adını tam hatırlayamasamda geçen sene samsung özel sayfa açmıştı hayatınısenyaz.com diye hatırlıyorum ama bilemiycem bu sene özel sayfa açılmadı

Samsung Social Station canlı yayını paylaşacak paylaşır paylaşmaz yayın burada

• Beyler görev tamamlandı an itibari ile popüler konular listesine girdik

• Note 3 vardı elimde çokda seve seve kullandım Apple'ın bütün serilerinden sonra Samsung denemek istedim pişmanda olmadım hatta Note 3 ü verdikten sonra S5 aldım şuandaki düşüncemde heralde bir daha Apple'a ellemem :) Ama S5 verilip Note 4 alınırmı değermi ona görücez :)
  • Ülkemizde kredi kartı ile telefon alınamıyor . büyük ihtimal 2000 tl üstü gelecek . o kadar parayı nerden bulalım ? bankamı soyalım ? adammı öldürelim ?

hiç bizi düşünmüyolar vallaha
  • arkadaşlar telefon 3 eylülde tanıtılacakmış peki yurtdışında satışları ne zaman başlar ve fiyatı ne olur bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Satışları Eylül bitmeden başlar. Fiyatı da 2200 civarı olur.

teşekkür ederim
  • quote:

Beyler görev tamamlandı an itibari ile popüler konular listesine girdik

Bu aktifliği daha önceden yapabilseymişiz demek ki listede Top 10'da yer alacaktık kim bilir :)))

• quote:

Bak bu görüntü hoşuma gitti işte emekler meyve vermeye başladı

• quote:

quote:

Bu aktifliği daha önceden yapabilseymişiz demek ki listede Top 10'da yer alacaktık kim bilir :)))

Daha bu başlangıç

To Be Continued

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

quote:

Daha bu başlangıç

To Be Continued

Bugün malum pazar. Yarın ve sonrası biraz daha biraz daha derken gün gelir çarşambaya ve esas trend topic rekoru gelir diye ümid ediyorum :))

• quote:

Satışları Eylül bitmeden başlar. Fiyatı da 2200 civarı olur.

Benimde tahminim satışa sunulması pek uzun sürmez s5 teki kaybı kapatmak için acele edecekler ha ayrıca ağzından bal damlıyor eylül bitmeden gelsinde bitsin şu çile en evvelinden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Daha bu başlangıç

To Be Continued

Bugün malum pazar. Yarın ve sonrası biraz daha biraz daha derken gün gelir çarşambaya ve esas trend topic rekoru gelir diye ümid ediyorum :))

Valla bu konuda elimizden geleni imkanlar dahilinde yapmaya hazırız Trend kere Trend Topic yine yaparız evvel Allah Ayıpsın Tanıtımdan sonrada bir süre katkım olur sonra biraz seyrekleşir Malum Okul Dönemi Öğretmeniz biraz işe de hazırlık yapmak gerekecek illa ki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Daha bu başlangıç

To Be Continued

Valla bu konuda elimizden geleni imkanlar dahilinde yapmaya hazırız Trend kere Trend Topic yine yaparız evvel Allah Ayıpsın Tanıtımdan sonrada bir süre katkım olur sonra biraz seyrekleşir Malum Okul Dönemi Öğretmeniz biraz işe de hazırlık yapmak gerekecek illa ki

Her şeyin hayırlısı hocam :)

Hele bi çıksın da görelim sonra duruma göre hareket ederiz evelAllah :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://bgr.com/2014/08/08/galaxy-note-4-release-date-september/

Buldum. Galiba işçilerin izinlerini iptal etmiş iPhone'dan önce piyasaya çıkarmak için.

Benim inancım da Eylül sonu diyor. Artık önceleri gibi çokça süreler beklemiyoruz şükür :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.