Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Eylül'ün 20'si gibi bir şey okumuştum sanki.

Hay Ağzına sağlık X2 diyorum o zaman şimdi daha da sevindim ve ümitlendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Beyler görev tamamlandı an itibari ile popüler konular listesine girdik

Bu aktifliği daha önceden yapabilseymişiz demek ki listede Top 10'da yer alacaktık kim bilir :)))

Daha bu başlangıç

To Be Continued

Bugün malum pazar. Yarın ve sonrası biraz daha biraz daha derken gün gelir çarşambaya ve esas trend topic rekoru gelir diye ümid ediyorum :))

Valla bu konuda elimizden geleni imkanlar dahilinde yapmaya hazırız Trend kere Trend Topic yine yaparız evvel Allah Ayıpsın Tanıtımdan sonrada bir süre katkım olur sonra biraz seyrekleşir Malum Okul Dönemi Öğretmeniz biraz işe de hazırlık yapmak gerekecek illa ki

Her şeyin hayırlısı hocam :)

Hele bi çıksın da görelim sonra duruma göre hareket ederiz evelAllah :)

Aynen öyle hayırlısı bakalım ümitler s5 teki gibi suya düşmesinde gerisi elbet hallolur el ele

• quote:

quote:

http://bgr.com/2014/08/08/galaxy-note-4-release-date-september/

Buldum. Galiba işçilerin izinlerini iptal etmiş iPhone'dan önce piyasaya çıkarmak için.

Benim inancım da Eylül sonu diyor. Artık önceleri gibi çokça süreler beklemiyoruz şükür :)

Valla haklısınız eskiden ülkemize gelene kadar akla karayı seçiyorduk resmen son dönemlerde firmalar bu konularda iyileşmeye gitti aslında tüketici yararına değil emin olun firma kar sistemine veya satış statülerine göre hareket ediyorlar kar durumları iyi ise bekletiyorlar yok durum eksiye gidiyorsa hopp 10 günde tüm dünyaya dağıt hey gidi hey

• quote:

quote:

quote:

http://bgr.com/2014/08/08/galaxy-note-4-release-date-september/

Buldum. Galiba işçilerin izinlerini iptal etmiş iPhone'dan önce piyasaya çıkarmak için.

Benim inancım da Eylül sonu diyor. Artık önceleri gibi çokça süreler beklemiyoruz şükür :)

Valla haklısınız eskiden ülkemize gelene kadar akla karayı seçiyorduk resmen son dönemlerde firmalar bu konularda iyileşmeye gitti aslında tüketici yararına değil emin olun firma kar sistemine veya satış statülerine göre hareket ediyorlar kar durumları iyi ise bekletiyorlar yok durum eksiye gidiyorsa hopp 10 günde tüm dünyaya dağıt hey gidi hey

:))))))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Reyis yaklaşıyor
    http://www.sammobile.com/2014/08/31/galaxy-note-4-makes-an-appearance-on-samsungs-mobile-website/
    Yalniz daha kimse iPhone 6yı da Note 4ü de Z3ü de görmedi. Görmediğiniz telefonlar arasında Note 4 nasıl yılın en iyisi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Reyis yaklaşıyor
    http://www.sammobile.com/2014/08/31/galaxy-note-4-makes-an-appearance-on-samsungs-mobile-website/
    Yalniz daha kimse iPhone 6yı da Note 4ü de Z3ü de görmedi. Görmediğiniz telefonlar arasında Note 4 nasıl yılın en iyisi oluyor?

Aslında iphone u bu segmentin dışında bırakmak lazım o kendi kulvarında bişiler yapmaya çalışıyor tamam stabil olabilir ama kusura bakmayında 1-2 gb ram olan telefonlar artık eski ekosisteme giriyor benim nazarımda snapdragon 805 varken a5-a6-a7-a8 ios 7-ios 8 falan bu haller pek tatmin edici kalmıyor şimdiki yeni nesil cihazlar arasında Note 4 ve z3 üzrinde değerlendirme yaoacak olursak Note 4 2k ekran ve işlemci olarak z3 ü geride bırakır bunu görmek bu kadar da zor olmasa gerek

• quote:

iPhone Temel eksikliklerini giderene kadar orta-seviye telefon bile olamaz benim gözümde.
    Sony'nin telefonları hep Samsung'un gölgesinde kaldı.

Note serisi ise her zaman güzel geldi.

Arkadaşa katılıyorum iphone sırf biraz ekran büyüttü diye üst segment kategorisine giremez girmemeli de zaten netice de zaman yarış ve yenilikçilik zamanı işlemci arayüz ram kamera tasarım ve kullanışlılık bunların hepsi bir etken ki en önemlisi de özgürlük ve hepsinden çıksa özgürlük kısmında snıfta kalmaya mahkumdur iphone
  • quote:

Yalnız şöyle bir durum var. s5 çıktığında ben de çok sevmemiştim, şaşırmıştım s4'le ne farkı var diye ama sonradan anlaşıldı ki kamerada, arayüzde ve özellikle ekranda çok fazla iyileştirme olmuş. Aslında s5 gayet iyi bir telefon olarak çıktı. Tek sorun herkes daha fazla donanımsal üstünlük bekliyordu (mesela 2k ekran, 3gb ram vb.). Bunlar gelmedi ama Samsung olan şeyleri geliştirdi.

Ama bir Note 4 olamaz

Aynen Johny Waynen
  • quote:

Snapdragon 805 değil de umarım Exynos 5433 16 çekirdekli mali t760 ile gelir. O gpu'nun 324 gflops gücü var

Adreno 420, 120 civarında bir şeydi sanırım

belki de ilk defa bu ikici tavrı için samsung u destekler durumdayım bize exynos modeli gelmesi için dua ediyorum inan
  • iPhone alacaklar elbette vardır. Zaten onu alacak kesimin çoğu da kendi bünyesinde bulunan kapsama alanına göre hareket edeceğini bilerek alıyordur diye düşünüyorum.

Ancak özgürlük denildiğinde gerçekten de Android bambaşkadır. Bunu illa Samsung için söylemek istemiyorum. Sony, HTC, LG ile de bu özgürlüğün tadını çıkarabiliriz. Ancak Note serisinin lezzeti ve keyfi bambaşka =)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Snapdragon 805 değil de umarım Exynos 5433 16 çekirdekli mali t760 ile gelir. O gpu'nun 324 gflops gücü var

Exynos'ta artık LTE ve 4k desteği de mevcut. Artık kimsenin Exynos'a laf atabileceğini sanmıyorum.
    Ek olarak Exynos 8 çekirdekli ama 1.3 ghz. Saat frekansı düşük olduğundan ısınma ve enerji tüketimi azalacaktır. Kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam bu işlemcide 20nm mimari var.

Not: 8 çekirdek aynı anda kullanılabiliyor.

Kaynak :
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/ARMdan-mobil-dunyanin-en-guclu-GPUsu-MaliT760.htm

Exynos'ta artık LTE ve 4k desteği de mevcut. Artık kimsenin Exynos'a laf atabileceğini sanmıyorum.
    Ek olarak Exynos 8 çekirdekli ama 1.3 ghz. Saat frekansı düşük olduğundan ısınma ve enerji tüketimi azalacaktır. Kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam bu işlemcide 20nm mimari var.

Bu Kısım bu işten anlayan kişileri heyecanlandırmaya yeter de artar bile eminim ki şu haliyle 2014 ve 2015 e net damga vuracaktır ve diğer firmaların baya bir koşuşturması gerekecek

• quote:

Yalnız hemen umutlanmayın Samsung Exynos'u daha az çekirdekli Mali t760 ile de getirebilir sanırım. Galiba çekirdek sayısı üreticiye kalmış. Yine de Snapdragondan aşağı bir yanı olmayacaktır.

-Aslında skorlarda çokta bir fark oynamıyor Exynos her türlü iş yapar
  • quote:

Samsung'u seviyorum. Çünkü çıkan her teknolojiyi kendi telefonlarına koyuyor. Diğer firmalara ait teknolojileri de alıyor.
    Telefon'da OIS eksikti mesela getirecek şimdi.
    Note 4 eksiksiz bir telefon olabilir. Yalnız s4'teki gibi kameranın görüş açısı düşük olmamalı.

Her gün bu linke göz atıyorum

Hahaha Yemin ederim ki kendimi gördüm sende durum bende de aynı hergün günde en az 10 defa bu linke bakıyorum bende ve emin ol şu an yineliyorum sende kendimi gördüm demek ki bir aşırıya kaçan ben değilmişim hahaha

• quote:

Kaynak :
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonu-diger/haberleri/ARMdan-mobil-dunyanin-en-guclu-GPUsu-MaliT760.htm

Exynos gelse snapdragon istersiniz, snapdragon gelse exynos. S4 exynos ile gelince herkes samsunga kızmıştı tr ye ikinci sınıf ülke muamelesi yapıyor diye. S5 te de neden exynos gelmedi diye kızdı çoğu kişi. samsung ne yapsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aramızda tek fark; ben arama bölümüne sadece Note 4 değil de başına Galaxy getirerek arama yapıyorum :)))

• quote:

Aramızda tek fark; ben arama bölümüne sadece Note 4 değil de başına Galaxy getirerek arama yapıyorum :)))

Önemli olan niyet sorun yok ha note 4 ha galaxy note 4
  • Galiba bu....

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Galiba bu....

Kolay gelsin

Bunda fotoğraftan mıdır bilmiyorum ama home tuşu çok ince geldi bana..?

Ama su bi gerçek ki eskisi gibi sağlam sızıntılar gelmiyor pek :)

-----------------

Niyetim halis hocam :))

Ama uzun oluyormuş öyle de bende artık Note 4 yazayım =)))

• quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Galiba bu....

Kolay gelsin

Biraz önce de gördüm bu resmi baya ince duruyor kasa ve kalem lakin sanmıyorum bu olacağını 3 gün kalasıya direk alenen ön tarafı budur diye afiş yapmazlar gerçi ön panel 3 aşağı 5 yukarı aynıdır o yüzden çok önemli değil önemli olan kasa çerçeve ve arka kısım

• 4K EKRAN İLE GELİYOR BEYLER HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.