Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 4 hakkinda neredeyse hiçbir sey bilmiyoruz, cihaz saklamada hakikaten bir numaralar ama yazilimlari için aynı şeyi söylemeyeceğim, Note 3ün ekranindan boyutundan falan çok memnunum ama TouchWiz delirtecek beni. Biraz da orijinalciyim. Custom rom atamıyorum. Umarım TouchWiz tüm buglardan arınmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

Root atıp xposed framework yukleyin. Ardından xblasttools modülünü indirin ve aktif edin. Sonrasında onlarca ikon çeşidinden beğendiğinizi kurun...

Dostum tesekkur ederim verdigin bilgi icinde birsey soracagim bu frameworku nasil yukleyecegim root'tan sonra ? modulu indirip direk apk dosyasi gibi kuracakmiyiz yoksa nasil yuklicem? bu arada bu bahsettigin dosyalarin linkini bana burdan verebilirmisin? tesekkurler simdiden..
  • The cross-platform performance site
    GFXBench - Unified cross-platform 3D graphics benchmark database
    https://gfxbench.com/device.jsp?benchmark=gfx30&D=Rockchip+rk3288&testgroup=overall

760mp4 neredeyse 628mp6 kadar performans veriyormuş. Mp12 olacak derken fazla uçmuşum sanki
    6 yada 8 çekirdek beklenebilir bence.16 olursa aşağı yukarı tegra k1 kadar performans gösterir ki bu sene telefonda tegra k1 e yaklaşmaları çok zor bence.

• Touchwiz olayında öngörüme göre kademe kaydedecekler diye tahmin ediyorum.

Gerçi ben niyeyse kendi Touchwiz'ini daha çok seviyorum.

Şu zamana kadar en fazla 1 kere custom rom kurmuşumdur belki de ve onu da hemen kaldırıp stock roma geri dönmüştüm :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

quote:

Root atıp xposed framework yukleyin. Ardından xblasttools modülünü indirin ve aktif edin. Sonrasında onlarca ikon çeşidinden beğendiğinizi kurun...

Dostum tesekkur ederim verdigin bilgi icinde birsey soracagim bu frameworku nasil yukleyecegim root'tan sonra ? modulu indirip direk apk dosyasi gibi kuracakmiyiz yoksa nasil yuklicem? bu arada bu bahsettigin dosyalarin linkini bana burdan verebilirmisin? tesekkurler simdiden..

repo.xposed.info
    Xposed Installer | Xposed Module Repository
    http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Yukardaki linkten xposed frameworku indirin ve normal apk gibi kurun. Ardından xposed î açın kırmızı yazı ile yazan yere basın acılan seçenekler arasında en üstte bulunan yükle güncelle seçeneğini seçin cihazınız yeniden başlayacaktır. Sonrasında xposed î açın ve modül indir kısmından xblast olarak aratin bulduğunda üstüne tıklayın ve indir butonuyla indirin. Sonrasında xposed in ana menüsünde modüller kısmında xblast tools gözükecektir karşısındaki kutucuğa tik atın ve modülü aktif etmek için yeniden başlatın cihazı. Cihaz açıldıktan sonra xblast modülüne girin ve istediğiniz değişikliği yapın.. Kolay gelsin..

• 3 gün kala konuya hareket gelmiş he

• quote:

quote:

quote:

Yukardaki linkten xposed frameworku indirin ve normal apk gibi kurun. Ardından xposed î açın kırmızı yazı ile yazan yere basın acılan seçenekler arasında en üstte bulunan yükle güncelle seçeneğini seçin cihazınız yeniden başlayacaktır. Sonrasında xposed î açın ve modül indir kısmından xblast olarak aratin bulduğunda üstüne tıklayın ve indir butonuyla indirin. Sonrasında xposed in ana menüsünde modüller kısmında xblast tools gözükecektir karşısındaki kutucuğa tik atın ve modülü aktif etmek için yeniden başlatın cihazı. Cihaz açıldıktan sonra xblast modülüne girin ve istediğiniz değişikliği yapın.. Kolay gelsin..

Dostum merhaba tesekkur ederim bilgi icin yanliz ben N900W8 modelini kullaniyorum 4.4.2 bunu nasil rootlayabilirim ? bunun icin forumda root yapma dosyalarinin bulundugu link varmi acaba varsa verebilirmisin ?

• Kamera en iyisi olsun benim olsun .....
  • 4k nedir yahu i7 falan koymaları lazım ona 2k ekran ile gelir ama bence 2k ekran telefon için gereksiz ya boşuna sistemi yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Touchwiz olayında öngörüme göre kademe kaydedecekler diye tahmin ediyorum.

Şu zamana kadar en fazla 1 kere custom rom kurmuşumdur belki de ve onu da hemen kaldırıp stock roma geri dönmüştüm :)

Touchwiz ram sisiriyor cok rehbere gec girmeler vs olsun umarim duzeltilir . gereksiz programlar silinip stock arayuze yakin bi arayuze touchwizi portlasalar cok daha iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Touchwiz ram sisiriyor cok rehbere gec girmeler vs olsun umarim duzeltilir . gereksiz programlar silinip stock arayuze yakin bi arayuze touchwizi portlasalar cok daha iyi olur :)

S5'de rehbere geç girme olayını bayağı düzeltiler diye biliyorum. S5 alan arkadaşım eskisi gibi sorun yaşamadığını söylüyordu. Hissedilir derecede fark varmış.

• quote:

quote:

quote:

Dostum tekrar merhaba ben odin ile rootlamaya calisiyorum root'dan sonra telefon yeniden baslayip bu kisimda acilip acilip kapaniyor (recovery is not seandroid enforcing) ne yapmam lazim root yapamadim telefoni bir turlu..

• Breakaway kullanıcısına yanıt
    Odin ile tekrar orjinal romu yukleyin. Sorun çözülür.

• quote:

Arkadasim senden rica etsem allah rizasi icin bana orjinal roomun linkini verebilirmisin acaba ? sony kullaniyordum daha once onu cok kolay hallediyordum ama bunda cok acemiyim nolursun yardimci ol..
    cihazimin cihaz hakkinda bolumunun resminide cektim burdan bir yardimci ol bana lutfen..
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakaway -- 31 Ağustos 2014; 21:37:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Aslında haklısın çünkü stock romda kullanmadığımız o kadar çok program var ki... Gerçi bunları devre dışı bırakabiliyoruz ama bilmiyorum ben yine de Touchwiz'ciyim :-D

• Artık her samsung birbirine benziyor bi cazibesi kalmadı,takılma sorunuda cabası.Merakla iphoneyi bekliyorum.
  • Önümüzdeki hafta G3 almayı planlıyordum Note 4'ü beklemiyim diyordum ama beklemekte fayda var gibi.Aslında 5S gibi küçük ekranlı bir telefon düşünüyordum ama bekleyelim görelim en iyisi :))
  • nurikaraman N kullanıcısına yanıt
    beğenmeyen almaz kardeş
    millet razı demek ki alıyor
  • ilk 10 dayiz populer konularda 8.yiz :) 3 eylulde insallah trend konu bura olacak :)

• quote:

quote:

Arkadasim senden rica etsem allah rizasi icin bana orjinal roomun linkini verebilirmisin acaba ? sony kullaniyordum daha once onu cok kolay hallediyordum ama bunda cok acemiyim nolursun yardimci ol..
    cihazimin cihaz hakkinda bolumunun resminide cektim burdan bir yardimci ol bana lutfen..
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

terafile.co
    Download File
    http://terafile.co/06ae23697787

Yukardaki linkten indir ve odin in pda ya da ap kısmına aç ve flashla.

Yada bu linkten indir burası biraz daha hızlı indirir..

http://rapidgator.net/file/45e7210f9f3642ef0cb6860fd0bd0fe8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..scream.. -- 31 Ağustos 2014; 22:01:27 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.