Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internte düşen tasarım bence gayet güzel.işlemciside snapdragon 805 çıkarsa bu telefon beklenir.2500 den çıkar gibi geliyor bana ama
  • Samsungun başarılı olduğu alan note serisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şurda saatler kaldı başka sızıntı yok mu? Hep olurdu...

• Note 4 Concept

• Yalniz bu sene i phone da inch i buyuttu asil karsilastirma bu sene olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: atercuman

Note 4 Concept

Samsung yazisini asiri buyuk yapmislar . Yine heo ayni tasarim bıktık ama artik samsungun tasarimcisi belesten para kazaniyor vallaha :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

Note 4 Concept

Samsung yazisini asiri buyuk yapmislar . Yine heo ayni tasarim bıktık ama artik samsungun tasarimcisi belesten para kazaniyor vallaha :)

Note 4`ün ekranını buldum sanırım da hangi forumdu konuyu kaldırdılar mı bilmiyorum bulursam ekleyeceğim.

Edit: Buldum bakalım doğru mu?

Kaynak:
    Pocketnow
    Samsung Galaxy Note 4 rumor roundup: what to expect | Pocketnow
    http://pocketnow.com/2014/09/02/samsung-galaxy-note-4-rumor-roundup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atercuman -- 2 Eylül 2014; 21:21:24 >

• Sammobile haberine gore Note 4 : 949 dolar olacakmis . Turk lirasina cevirebilirmi biri ? Uzerine 100-200 de vergi ekleyin

• Note 4 Apk Listesi

• quote:

Sammobile haberine gore Note 4 : 949 dolar olacakmis . Turk lirasina cevirebilirmi biri ? Uzerine 100-200 de vergi ekleyin

Yine 2200 civarına denk geliyor kardeşim. Yüksek çıkmaz bence de :)

• quote:

Note 4 Apk Listesi

Artik apk listelerinin haberlerini yapar olduk gel artik note4 bekliyoruz seni :)

Bu arada paylastigin bilgiler icin tesekkur ederim :) gercekten iyi bir arastirma yapmissin :)

• 2080 lira civarı üzerine de 200 eklesen 2300

• quote:

quote:

Note 4 Apk Listesi

Artik apk listelerinin haberlerini yapar olduk gel artik note4 bekliyoruz seni :)

Bu arada paylastigin bilgiler icin tesekkur ederim :) gercekten iyi bir arastirma yapmissin :)

Bütün yabancı forumları dolaşır oldum en ufak çıtlatılan haber bile önemli. Kafamızda fikir sahibi oluyoruz.

• Herkese iyi akşamlar baya yoğun bir döneme girdim o yüzden pek katılamıyorum ama yazılanları ve forumu sürekli takipteyim yarın büyük gün ve dananın kuyruğu kopuyor ve ben ciddi manada heyecanlıyım note 3 te bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum belki de beklentim baya yüksek ondan dolayıdır neticede note serisine gönül vermişlerden birisiyim Yarın canlı yayını takip edeceğim foruma katkı sağlayamayabilrim akşama kadar ama akşam gerekli paylaşımlarmı yaparım ona şüphe yok Bu Arada Kinq , Akustik , Lifespecial arkadaşlar hepiniz seviliyorsunuz bunu da eklemek istedim

• Fiyat beklendigi gibi geliyor o halde :)

• Hocam senin yerinde bizde ayrıdır, vesselâm :)

• yoklugunu farkettim zaten merakla bekliyen biri 1 gun kala mesaj atmaz oldu felan :D konuda seninde emegin var hepinize cok cok tesekkur ederim aile ortami gibi oldu bura umarim hepiniz note 4 sahibi olur ve cihazinizdan memnun kalirsiniz :)

@srknpower'ada tesekkur ediyorum kendisi sammobile ajani gibi haber cikar cikmaz direk paylasti :D ek olarakda tarafsizligi cok guzel :)

• quote:

Note 4 Apk Listesi

Smartselfshot.apk

Sanirsam yeni fotograf uygulamalari geliyor :) akilli selfie cekimi felan :)

• Hadi açıkça belirtelim; oldu da 2500 veya üzeri fiyata çıktı. Kimler alacak bu fiyata?

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Hadi açıkça belirtelim; oldu da 2500 veya üzeri fiyata çıktı. Kimler alacak bu fiyata?

Note 3 ciktiginda almasaydim alirdim hocam deger cunku

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.