Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

SON 11:30 SAAT YARIN BU SAATLER EFSANEYİ GÖRÜCEGİZ İNŞALLAH :)

Saatte yanlışlık var :))

Ama heyecandan olsa gerek :-)

vallaha yeni farkettim dedigin gibi heycandan saatleri yanlış saymışım :// o kadar de hesaplamıştım :D matematigim kötüdür biraz :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

SON 11:30 SAAT YARIN BU SAATLER EFSANEYİ GÖRÜCEGİZ İNŞALLAH :)

Saatte yanlışlık var :))

Ama heyecandan olsa gerek :-)

vallaha yeni farkettim dedigin gibi heycandan saatleri yanlış saymışım :// o kadar de hesaplamıştım :D matematigim kötüdür biraz :D

Karışması doğal :)

Geri Sayım :)http://www.samsung.com/uk/unpacked/

Meraktan uyuyamayan var mı acaba? Ben dün uyuyamadım da :D

• inşallah abartı bir fiyatla gelmez.
  • Merakla bekleniyor.
  • 4.4.3 le geliyor işe bak. Samsung alınmaz artık. Ne güncelleme desteği ne de tasarım. 1 sene sonra güncelleme almaz bu telefon. Hep plastik hep plastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

4.4.3 le geliyor işe bak. Samsung alınmaz artık. Ne güncelleme desteği ne de tasarım. 1 sene sonra güncelleme almaz bu telefon. Hep plastik hep plastik.

daha telefonun tasarımını bilmeden plastik demek nerden biliyorsun plastik ile gelecegini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

quote:

4.4.3 le geliyor işe bak. Samsung alınmaz artık. Ne güncelleme desteği ne de tasarım. 1 sene sonra güncelleme almaz bu telefon. Hep plastik hep plastik.

daha telefonun tasarımını bilmeden plastik demek nerden biliyorsun plastik ile gelecegini

Sızıntı fotoğrafları üzerinden konuşuyorum. Tabi metal de gelmiş olsa satışları pek değişmez. Fanları plastikte olsa alıyor, metalde olsa alıyor. S3 kullanıcı olarak söylüyorum. Son Samsung' umdu S3.

• quote:

4.4.4le gelecek muhtemelen cihaz. Plastik eleştirinize katılıyorum böyle pahalı bir cihaz plastik denen beş para etmeyen malzemeyle sunulmamalı. Ayrıca cihazın plastik malzeme içereceği kesin gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

4.4.4le gelecek muhtemelen cihaz. Plastik eleştirinize katılıyorum böyle pahalı bir cihaz plastik denen beş para etmeyen malzemeyle sunulmamalı. Ayrıca cihazın plastik malzeme içereceği kesin gibi.

En önemlisi güncelleme. S3 ü berbat bir romda bıraktılar mesela.
  • Birazdan plastigi savunacak zeki arkadaslarimiz gelir simdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Savunurdum ama değmezsiniz.

Kendinizi göklerde görmeyin.

Sen canını sıkma kardeş değmez.Bu arkadaş yeni çıktı piyasaya yazdığı mesajların geneli boş laf olsun diye konuşuyor.Yazdığın mesajı silen yönetici arkadaş birazcık adaletli olsa bu üyenin boş mesajlarını siler ilk olarak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

En önemlisi güncelleme. S3 ü berbat bir romda bıraktılar mesela.

Maalesef öyle, SIII ramle boğuşuyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Sizi mention'lamayı unuttum.

Açacağım konuya sizi de bekliyorum. Şu ana kadar okuduğum yorumlarınızda herkeste olmayan mantık ve objektifliği gördüm.

Konu Note 4 ve diğerlerini karşılaştırmayı içerecek.

Bu konu da şanssızlık eseri yanlış kullanıcıya düşmüş. Konu sahibi dahi haksız eleştiri yapıyor.

Beyler karşı tarafa fan diyorsunuz da sahip olduğunuz telefonun markasını savunmak için onlarca madde yazıyorsunuz, çok gereksiz laf ediyorsunuz karşı tarafa. Ayrıca Samsung bazı özellikler konusunda piyasadaki 5 büyükler arasında en kötü konumda(LG, HTC, Sony, Apple, Samsung) Ona rağmen Samsung'u malzeme kalitesi, tasarım ve yazılım konularında eleştirmiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 2 Eylül 2014; 18:49:24 >
  • Sevgili Kinq seni anlıyorum.

Mobilden 30. sayfada yazmış olduğun gayet üsturuplu olan o devasa iletini ben hala görebilmekteyim.

Hangi mesajlar silinmiş tam olarak ben göremiyorum.

Sevgili Hünkar'a gelirsek; forumdan tanıdığım müddetçe onu hep adaletten ayrılmayan biri olarak gördüm.

Mutlaka kendince yapacağı bi açıklaması vardır diye düşünüyorum.

Son olarak Kinq, sen tasalanma güzel kardeşim. Gerek yazdıklarınla gerekse de objektif bakış açınla Allah'ın izniyle bilinen şeyleri nesnel bir açıdan hareketle yazmaya çalıştın.

Kalpleri kırmayalım arkadaşlar...
    Bunlar netice itibariyle elektronik cihazlar olduğundan hiçbirinin bir insan kalbinden daha değerli olduğu söylenemez...

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 2 Eylül 2014; 18:55:17 >
  • Note 4 Model Listesi

Kaynak:
    Pocketnow
    Samsung Galaxy Note 4 rumor roundup: what to expect | Pocketnow
    http://pocketnow.com/2014/09/02/samsung-galaxy-note-4-rumor-roundup

• Valla arkadaslar bende note 3 var cok memnunum, note 4 alamicam muhtemelen ancak note serisinin tum telefonlari iyidir apple a para vermeyin rahatlik burda :) reklam gibi oldu kusura bakmayin

• S5 yanilmiyorsam tanitimdan 1 veya 2 gun once belli olmustu nasil oldugu.. Ama note 4u daha iyi gizlemisler bu sefer. Yalniz bu gece veya yarin sabah nette resimler dolasmaya baslar buyuk ihtimal.. Neyse bence konudaki mesajlari silmek yerine yeni konu acilsa daha iyi olur yarin tanitimla beraber..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen söyleyeyim.
    -Artık Samsung'un malzeme kalitesi uydurukluğu ve tasarım rezilliği öznel değil nesnel yargı olmuş durumda. Herhalde Note II, SIII gibi telefonların tasarımı ve malzeme kalitesinden haberiniz yok, fanlıktan dolayı iPhone' un her anlamda üstün malzeme kalitesini eleştirmişsiniz.( Mesela size bir sürü boyası dökülmüş çerçeveli Galaxy gösterebilirim)
    -Jailbreak de garantiyi bozmuyor. Root gibi unjailbreak yöntemiyle garanti geri geliyor.
    -Samsung' un değerini korumamasına yaptığınız açıklama komedi, ona aslında cevap vermemem gerekir ama ikinci el değer kaybının olumlu bir şey olduğunu ilk sizden duyuyorum.
    -iPhone' la dalga geçen pek görmedim. Emin olun Samsung' un TouchWiz' iyle, tasarımıyla ve malzeme kalitesiyle dalga geçen çok daha fazladır.

Yazdığın 55 maddeye lafım yok, bunlar Android' in ve TouchWiz' in üstünlükleri ancak bu kadar zorlamayla emin olun iPhone' dan da 60 tane avantaj çıkarırım.

Aynı eleştirilerim Rwenzori için de geçerli. Çok uzattınız konuyu, ikiniz de markalarda hisseniz var gibi savunmuşsunuz.
    Rwenzori de siz de nesnel bakmamışsınız olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 2 Eylül 2014; 19:00:13 >

• Soyguna hazır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.