Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srknpower

Note 4 beklentiler
    http://www.sammobile.com/2014/09/01/galaxy-note-4-wrap-up-and-expectations/

Sam'de hiç 4gb geçtiğini görmemiştim hep 3gb ram olacak diyordu. Bugün son paylaşımında , yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla, ''3gb gelecek, 4 gb gelmesi zor gibi görünüyor'' diyor.

Keşke 4gb gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

quote:

Note 4 beklentiler

Sam'de hiç 4gb geçtiğini görmemiştim hep 3gb ram olacak diyordu. Bugün son paylaşımında , yarım yamalak ingilizcemle anladığım kadarıyla, ''3gb gelecek, 4 gb gelmesi zor gibi görünüyor'' diyor.

Keşke 4gb gelse

Evet 64 bit ve 4 gb ram olması için zor diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Note 4 beklentiler

Keşke 4gb gelse

Donanimhaberin bugunku note 4 haberinde ise 64bitlik islemci kullanilacak yaziyordu . her kafadan farkli bir ses neyseki 2gun sonra belli olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

quote:

quote:

Note 4 beklentiler

Keşke 4gb gelse

Donanimhaberin bugunku note 4 haberinde ise 64bitlik islemci kullanilacak yaziyordu . her kafadan farkli bir ses neyseki 2gun sonra belli olacak :)

Sammobile kesin cihazın tüm özelliklerini ve tasarımını biliyordur, Samsung erken sızdırmayın demiştir. Dikkat ederseniz tasarım olsun poster olsun hiçbiri sammobiledan gelmedi.

• Fanboyluk düşünmemektir. Aslında fanatikliktir. Düşünmeden sevmektir. Para verdiğiniz ve hiçbir alakanız olmayan şirketleri koşulsuz şartsız sevmek neden iyi bir şey anlayamadım?

Ben şu ana kadar hiç Apple forumuna gidip de bunları yazmadım. Apple'dan gelenlere cevap verdim. Telefonlarındaki eksiklikleri bilmeyip konuşanlara cevap verdim.

Hiç kimse "Evet, iPhone'da bir sürü şey yok ama ben yine de seviyorum." demedi. Böyle diyene hiç karışmazdım. Ama bazıları kendi iPhone'unu olağanüstü sanıp gelip burada benim cihazlarını kullandığım ve yukarıda saydığım nedenlerden ötürü saygı duyduğum firmaya HAKSIZ eleştiri yaparsa, ben de SAYGI ÇERÇEVESİNDE cevap veririm. Burası bir FORUM. Forumda tartışmalar normaldir.

Yeter ki skolastik düşünceden kurtulun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dR.ElessaR -- 2 Eylül 2014; 19:13:17 >
  • Note gibi efsane bir seri yapan samsung nasıl galaxy s serisinde çuvallar aklım almıyor, çuvallar derken hala çok satıyor tabiki ama s4'ten sonra düşüş var satışlarda, galaxy alpha denilen telefon galaxy s5 olarak çıkmalıydı harika bir tasarımı var, note 4 ile ne kadar düzeltebilecek acaba durumu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

samsung fiyatta bi güzellik yapar inşallah

2000 lira üstü kesin, ucuzluk beklemeyin derim.
    Yine Samsung, LG ve Apple Türkiye fiyatlarını uçurmuyor. Sony ve HTC tam kazıkçı.

2000 civarı yine iyi 2500 falan olmaz diye düşünüyorum zaten yılbaşından sonra falan alırım. note 2 yi de 1600 e almıştım telpa garantili şekilde beklemekte fayda var

• S5 16 GB modeli 2199 TL den satışa çıkaran samsung türkiye NOTE 4 ü 2499 TL den aşşaya çıkarmaz milleti önce soyacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın günlerden #GALAXYnote4 . Bakalım efsane nasil bisey olacak :)

Bu arada tekrar hatirlatiyim yarin saat 3:30 gibi samsungun canli yayini ana konuya eklenenecek . ek olarak da cihazin resimlerinin ardindan kullanicilar kulubü imzasi yapmaya calisacagim :)

• quote:

Yarın günlerden #GALAXYnote4 . Bakalım efsane nasil bisey olacak :)

Bu arada tekrar hatirlatiyim yarin saat 3:30 gibi samsungun canli yayini ana konuya eklenenecek . ek olarak da cihazin resimlerinin ardindan kullanicilar kulubü imzasi yapmaya calisacagim :)

Artık sızsın şu özellikler, Note3 ün tasarımını son gün öğrenmiştik ama pilini, ramini ve işlemcisini her şeyi detayıyla biliyorduk.
  • quote:

quote:

Artık sızsın şu özellikler, Note3 ün tasarımını son gün öğrenmiştik ama pilini, ramini ve işlemcisini her şeyi detayıyla biliyorduk.

Samsung heycanı kacmasin diye sızdırtmıyor sanirsam

Sabredin beyler 1 gunden daha az bi sure var :) yarin bu konu ucar demedi demeyin :)

• quote:

quote:

quote:

Samsung heycanı kacmasin diye sızdırtmıyor sanirsam

Sabredin beyler 1 gunden daha az bi sure var :) yarin bu konu ucar demedi demeyin :)

Tasarım sızmayıversin de tüm özellikler netleşsin bari hocam :)

@hunkar1
    Hünkar abi biraz zahmet vereceğim ama rica etsem tartışma ve karşılaştırma içeren tüm mesajları siler misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 2 Eylül 2014; 9:57:05 >

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Steve jobs, oncesi ve sonrasi deyiminize katiliyorum. Tim cook, Jobsu ozumseyememis, yenilik demek, zaten var olan teknolojileri farkli yorumlayip, ahanda bu boyle yapilir demek degildir. Yeni ios etkinliginde, her cihazin birbiriyle iletisimi muhtesemdi. Yani iphoneu tabletin yanina getiriyorsunuz, gorunutulu konusmaya tabletten devam edebiliyorsunuz. Samsungta bu tip ozellikler zatrn var (mis) ama Apple, pazarlama stratejisi ile, bunu gayet guzel sundu.
    Sunu kabul ediyorum. Ios, mac olsun, ipad ve iphone olsun, guzel calisiyor ve diger cihazlarla iletisim cok iyi.

dun gorduk ki, bu kadar birbirine bagli bir ekosistem, sonu facia ole biten durumlaranyol acabilir. Bunu sadece fotolari calinmasi olarak algilamayin, her birimiz bircok bilgimizi cihazda sakliyoruz. Bunlar arasinda sifreler, adresler, mailler de var. Bankacilik bilgilerini cihazda tutan bircok kisi var. Bunlar calinirsa ne olacak? Onlem tabiki gerekiyor, en azinda bankacilik bilgilerini cihazda tutmamak en iyisi. Kullanicilara da gorev dusuyor sonucta.

Applein bu noktaya gelmesinde, isletim sisteminin kullanim kolayligi ve marketi. Olay budur. Ha bir dde yillarca guncelleme destegi de cabasi ancak her guncellemede cihazlar biraz daha yavasliyor. 3 yillik htc wildfiresim, iphone4ten hizli calisiyorsa, ben kusuru appleda ararim. O zaman yayinlanan guncelleme, benim telefonumu eskitmekten bir ise yaramiyor. Dun goruldu ki, konu sadece goz boyamakmis. Givenlik degilmis.

Androidde, firma guncelleme verdigimde, yine donma kasma oluyor, o yuzden stok android harici guncellemeye pek yanasmiyor firmalar. Zira, apple kadar kolay guncelleme verilemiyor. Cunku milyonlarca cihaz var, hepsi Apple gibi tek kaynaktan guncellemeyi almiyor. Isin uzun prosedurleri var ve bir guncelleme yayinlanincaya kadar, zaten google, yeni surumu duyuruyor. Boyle olunca da firmalar, hic guncelleme ile ugrasmadan, direk yeni model cikariyorlar.

Yani Applein her etkinlikte googlei sirf bunu kullanarak yani, android 2 kullanan cihaz bile var, bizde ise ios7 % 87 kullanim oranina sahip diyerek yermesi, cok gereksiz. Tim cook bunu yaparak ne kadar aciz oldugunu gosterdi. Senin ekosistemin tamamen kapali ve tum cihazlarini sen uretiyor ve destegini sen veriyorsun. Guncellemezsen ayip zaten. Simdi bunu cikip da androidi yermek icin kullanmanin manasi ne? Applein stratejisi zaten ozellikle iphonedan beri bu. Steve iste bu yuzden farkliydi. Android acik kaynak kodunu secti, o kapali ekosistemi. Acik kaynak, yayilir ki googleda zaten yayilsin istedi. Simdi ceremesini cekse de halen iosun katkat uzerinde android sevkiyati var. O da bu kadar farkli firma ve cihazlarda yuklu olmasindan rahatsiz. Kontrolu saglayamiyor, ustrlik google uygulamalarini yuklemeyi sart kosuyor firmalara.

Firmalarda guncelleme verirken, cok daha fazla ugrasmak zorunda kaliyor. En dusuk sistemlerde bile calismak zorunda android, yoksa, milyonlarca cihaz, kullanilamaz duruma geliyor. Iste bu yuzden firmalar gincellemeyi, ancak birkac modellerinde veriyorlar.

Sonucta, ios ve android farkli kesimlere hitap ediyor. Ios, kolay kullanim, guzel market, android ise esneklik ile on planda. Kim neye ihtiyaci varsa onu alir. Gunun sonunda, sizin harcadiginiz binler, solugu amerikan merkez bankasinda aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 2 Eylül 2014; 10:26:06 >

• Beyler tartışmayı bırakalım lütfen.
    Sizce ram 3 gb mı 4gm mı olur ?
    64 bit mi 32 bit mi gelir Exynos 5433 ?
    Retina tarayıcısı gelir mi ?
    Metal kasa mı gelir, çerçeve mi metal olur, hiçbiri mi olmaz ?
    Pil kaç mAh olur?
    Tahminlerinizi bekliyorum.
  • Sevgili arkadaşlar;

Bildiģiniz üzere burası cep telefonu kıyaslama/karşılaştırma bölümü değil..Forumumuzda cep telefonu tavsiyeleri başlıgimiz bulunmakta,lütfen kullanici kulüpleri başligi altinda bu şekilde kıyaslamalara girmeyelim..
    Anlayışınız ićin teşekkür eder,hepinize iyi forumlar dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Sevgili arkadaşlar;

Bildiģiniz üzere burası cep telefonu kıyaslama/karşılaştırma bölümü değil..Forumumuzda cep telefonu tavsiyeleri başlıgimiz bulunmakta,lütfen kullanici kulüpleri başligi altinda bu şekilde kıyaslamalara girmeyelim..
    Anlayışınız ićin teşekkür eder,hepinize iyi forumlar dilerim..

Teşekkürler Hünkar abi.
    İyi günler.
  • http://www.sammobile.com/2014/09/02/samsung-galaxy-note-4-to-be-priced-at-34990-rubles-940-in-russia/
    Allah bereket versin. Note4 940 dolar olacakmış Rusya'da. Kazık bizi bekliyor.

• Galaxy Note4ün ön tarafı gözükmüş de bildiğin Note 3ü koymuşlar gibi duruyor.
    Edit:Büyük ihtimalle Note4le alakası yok, sol menü butonu Samsungun şuanki menü butonu gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 2 Eylül 2014; 10:49:55 >

• quote:

http://www.phonearena.com/news/The-Samsung-Galaxy-Note-4s-front-shows-up-in-this-case-makers-renders_id60075
    Galaxy Note4ün ön tarafı gözükmüş de bildiğin Note 3ü koymuşlar gibi duruyor.
    Edit:Büyük ihtimalle Note4le alakası yok, sol menü butonu Samsungun şuanki menü butonu gibi değil.

siteden kaldırmışlar herhalde yanlış haber ;)

• quote:

http://www.sammobile.com/2014/09/02/samsung-galaxy-note-4-to-be-priced-at-34990-rubles-940-in-russia/
    Allah bereket versin. Note4 940 dolar olacakmış Rusya'da. Kazık bizi bekliyor.

Geçen seneki fiyatla aynı fiyatmış; o zaman bizde de 2199 TL fiyatla çıkarsa alıcısı çok olur diye düşünüyorum, hele bir de yanında saati de promosyon verirse PATLADI GİTTİ

GSMArena.com
    Galaxy Note 4 to launch in Russia at last year's Note 3 price
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_4_to_launch_in_russia_at_last_years_note_3_price-news-9518.php

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.