Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Kinq, merak etme burada o sistemi en iyi kullanan benim, bilirsin :)

Ancak şu var; burada bunu önüne gelene artı ya da eksi basmak maharet olmadığı gibi adilane bir tutum içinde hareket etmek efdal olandır, zannımca...

Mesela iPhone'u savunan arkadaşın konuşmalarını tümüyle yanlış demek eşitlik ve adalet içerisinde hareket etmediğimizi gösterir.

Velhasıl-ı kelam; merak etme artı ya da ekside şüphen olmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akustik34 -- 1 Eylül 2014; 18:51:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olayı biri bana özet geçebilirmi o kadar uzun yazıyı okuyamam

ama iphone ile samsungu asla kıyaslayamazsınız herkesin istedikleri farklıdır ve istediklerine göre telefon seçer .

En iyisi diye bir şey yoktur sana göre android iyidir bana göre ios felan bu işin sonu gelmez .
  • İphone la note un ne ilgisi var? Tamamen farklı dünya. 4.7" çıkarıyor eyvallah da o bile küçük geliyor artık note kullanıcılarına.Karşılaştırmak tamamen mantıksız. Metal olayına gelirsek metal sevdası boş sevda.İphone bölümünde konu var kılıfsız kullanmak diye hepsi kılıflı kullanıyor.Kullanmasalar zaten ilk düşüşte kasada ezik,arkada çizik.Telefon sağlam metal diyorlar ama birşey olmasın diye plastik kılıf takıyorlar.Ondan sonra samsung plastik ayağına yatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

İphone la note un ne ilgisi var? Tamamen farklı dünya. 4.7" çıkarıyor eyvallah da o bile küçük geliyor artık note kullanıcılarına.Karşılaştırmak tamamen mantıksız. Metal olayına gelirsek metal sevdası boş sevda.İphone bölümünde konu var kılıfsız kullanmak diye hepsi kılıflı kullanıyor.Kullanmasalar zaten ilk düşüşte kasada ezik,arkada çizik.Telefon sağlam metal diyorlar ama birşey olmasın diye plastik kılıf takıyorlar.Ondan sonra samsung plastik ayağına yatıyorlar.

metal da ezilip çizilebilir öyle bir iddada bulunmuyor iphone kullanıcıları

plastige göre daha saglamdır ama

sonuçta hiç bir telefon çelikten degil hepsinde kap kullanmak gerekir. metal daha saglamdır plastige göre .
  • Konu telefon gelmeden çorba oldu helal

• Ben konu note4 sanıyodum. Yanlış gelmişim belli ki o.O
  • quote:

Orijinalden alıntı: vrl marius

Ben konu note4 sanıyodum. Yanlış gelmişim belli ki o.O

note 4 konusundasın zaten :) artık note 4 ile ilgili haber gelmemeye başladı . tartışmalarda çıkınca konu dagılmış olabilir düzelir yarına :)
  • quote:

Zaten note 4 ile s2 vs diğer androidlerin aynı mağazayı kullanması bile saçmalık.

Ayıp oluyor ama benim s2 im taş gibi açamadıgı oyun yok yıllar eskitemedi telefonumu bi 3-4 yıl dahada kullanırım cyanogenmod 12 ile android l destegide alacak :)

SENİN MANTIGINA GÖRE : İPHONE 6 İLE İPHONE 5S DE AYNI MAGAZAYI KULLANMAMALI .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 1 Eylül 2014; 19:30:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

Yukaridaki arkadasa katilmiyorum s5 ilk ciktiginda 3 ay boyunca otobus duraklarinda boy boy reklamlari vardi televizyonlarda felan 1 ay boyunca 10 reklamdan biri s5 di . madem reklam olmadan satis yapiyorsa neden bu kadar para harcayip reklam yapiyolar diye sormazlarmi adama ?

Bak orada sadece diye bir kelime kullanmışım.Önce ne demek istediğimi anla sonra sorunu tekrar sor...
  • quote:

quote:

Zaten note 4 ile s2 vs diğer androidlerin aynı mağazayı kullanması bile saçmalık.

Ayıp oluyor ama benim s2 im taş gibi açamadıgı oyun yok yıllar eskitemedi telefonumu bi 3-4 yıl dahada kullanırım cyanogenmod 12 ile android l destegide alacak :)

SENİN MANTIGINA GÖRE : İPHONE 6 İLE İPHONE 5S DE AYNI MAGAZAYI KULLANMAMALI .

Kusura bakmayın hocam, s2 çok sağlam cihazdır onu demek istemedim ama örnek yanlış oldu, düzelteyim, premium cihazlar genel alt sınıf telefonlar ile aynı mağazayı kullanmamalı demek istemiştim...

Appstore en iyi kaliteyi cihaz ayırt etmeksizin sunuyor, google play öyle değil.

• Akıl fikir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Yukaridaki arkadasa katilmiyorum s5 ilk ciktiginda 3 ay boyunca otobus duraklarinda boy boy reklamlari vardi televizyonlarda felan 1 ay boyunca 10 reklamdan biri s5 di . madem reklam olmadan satis yapiyorsa neden bu kadar para harcayip reklam yapiyolar diye sormazlarmi adama ?

Bak orada sadece diye bir kelime kullanmışım.Önce ne demek istediğimi anla sonra sorunu tekrar sor...

peki :)
  • ARKADAŞLAR KONU AMACINDAN SAPTIRILIYOR LÜTFEN NOTE 4 E ODAKLANALIM . İPHONE VS NOTE KAVGASI İÇİN ÇOK ERKEN ÖNCE BİR 2 TELEFONDA TANITILSIN NEDİR NE DEGİLDİR ÖGRENELİM LÜTFEN ...://

LANSMANA 2 GÜN VAR KORUYUN SAKİNLİGİNİZİ KONUNUN İYİLİGİ İÇİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 1 Eylül 2014; 20:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Beyler sidik yarışına gerek yok, burada yazarsiniz Note çıkar, Apple forumunda iPhone çıkar.
    Bu arada Note serisi iPhonedan iyi diyenleri anlarım, tam tersini de anlarım ama TouchWize iyi diyenleri anlamıyorum.

Touchwizin iyi oldugu tek nokta gorsellik renkli bir arayuzu var felan . onun disinda sifir . hersey gorsellik degildir bunu unutmamak gerek cogu insan htc nin sony nin arayuzunun tipi guzel degil diye direk eliyor ama olmaz oyle . sonuna kadar haklisiniz

• Türkiye'ye tahmini ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagenhagar

Türkiye'ye tahmini ne zaman gelir ?

Eylül sonu tahminimce

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Beyler sidik yarışına gerek yok, burada yazarsiniz Note çıkar, Apple forumunda iPhone çıkar.
    Bu arada Note serisi iPhonedan iyi diyenleri anlarım, tam tersini de anlarım ama TouchWize iyi diyenleri anlamıyorum.

Touchwizin iyi oldugu tek nokta gorsellik renkli bir arayuzu var felan . onun disinda sifir . hersey gorsellik degildir bunu unutmamak gerek cogu insan htc nin sony nin arayuzunun tipi guzel degil diye direk eliyor ama olmaz oyle . sonuna kadar haklisiniz

TouchWiz görsellikte bile çok kötü, ayarlar menüsü, hesap makinesi, rehber, s voice hepsi içimi karartıyor. Sensenin yeşil beyaz arayüzünü ve HTCnin tasarımını Galaxy markasıyla birleştirseler yok satar

• samsung fiyatta bi güzellik yapar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

samsung fiyatta bi güzellik yapar inşallah

2000 lira üstü kesin, ucuzluk beklemeyin derim.
    Yine Samsung, LG ve Apple Türkiye fiyatlarını uçurmuyor. Sony ve HTC tam kazıkçı.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.