Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hali hazırda 5S kullanıyorum ama iphone 6'dan çok note 4'ü merak ediyorum. Umarım kasası note 3'ten daha büyük olmaz.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    3 note u da çıktıkları bir hafta içinde aldım. 4 ü de alacağım. En başta size cevap verdiğime üzüldüm. Iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen bütün yazılanları okudum. Konu kızışıyor. Ben de Note serisini ilk cihazından beri takip ediyorum fakat hiç alma şansım olmadı. Fakat Note 4 almaya niyetliyim. Çıktığında hemen değil de 2015 e kaldı diyebilirim. Note serisi ayrı bir segment. İnşallah beklenen donanım ve ince çerçeveyle gelir.

Bir de sizlerle şu videoyu paylaşmak istiyorum adam Note3 ile harikalar yaratmış. :)

Yorumlarınızı Bekliyorum. Herkese Saygılar Selamlar. İyi Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atercuman -- 1 Eylül 2014; 1:47:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

quote:

Root atıp xposed framework yukleyin. Ardından xblasttools modülünü indirin ve aktif edin. Sonrasında onlarca ikon çeşidinden beğendiğinizi kurun...

Dostum tesekkur ederim verdigin bilgi icinde birsey soracagim bu frameworku nasil yukleyecegim root'tan sonra ? modulu indirip direk apk dosyasi gibi kuracakmiyiz yoksa nasil yuklicem? bu arada bu bahsettigin dosyalarin linkini bana burdan verebilirmisin? tesekkurler simdiden..

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Yukardaki linkten xposed frameworku indirin ve normal apk gibi kurun. Ardından xposed î açın kırmızı yazı ile yazan yere basın acılan seçenekler arasında en üstte bulunan yükle güncelle seçeneğini seçin cihazınız yeniden başlayacaktır. Sonrasında xposed î açın ve modül indir kısmından xblast olarak aratin bulduğunda üstüne tıklayın ve indir butonuyla indirin. Sonrasında xposed in ana menüsünde modüller kısmında xblast tools gözükecektir karşısındaki kutucuğa tik atın ve modülü aktif etmek için yeniden başlatın cihazı. Cihaz açıldıktan sonra xblast modülüne girin ve istediğiniz değişikliği yapın.. Kolay gelsin..

butun dediklerini yaptim uyguladim yalniz bu iconlari hangi kisimdan degistirebilirim? sececegim iconlarin yerini bulamadim..

• Arkadaşlar note 4 ün kesinleşen özellikleri nedir acaba
  • Yeni görseller var. Çerçeve baya bi ince görünüyor.

Not: Önceden paylaşıldıysa affola.
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)
  • Kusura bakmayın akşam üstü biraz şifayı kaptık gibi konuya da tam iştirak edememe durumu vaki oldu.

Ancak malum arkadaş ile yaptığınız münazara zaten gerekli olan bütün cevapları vermiş olduğunu göstermektedir.

Bende kişisel ve ufakta olsa bir görüş belirtecek olursam; arkadaş iPhone tercih edilmesi için maddeler sıralamış ve bu maddeler içine "prestij" vardı.

Bir an duraksama yaşadım. Yıllardır bu sözcük altında hüküm süren bir cihaz olmuş olabilir iPhone... Ha bide bu sözcüğün kardeşi var (Stabilite)

Bunlarla sürdüğü hükümranlığı, iPhone'u iPhone yapan Steve Jobs denen kişinin vefatıyla sona erdiğini düşünmekteyim.

Artık insanların çoğu o kapalı kutulara verdiği paranın hakkını almak istiyor. Ve en yakın arkadaşlarım dahil olmak üzere, iPhone'dan Android'e geçiş yaparak gerçek özgürlüğün tadına geçte olsa varmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etmek isterim.

• Note 2 kullanıyorum telefoncuya note 2 yi verip üstüne para koyarak note 4 e geçmeyi düşünüyorum bakalım nasıl bir telefon olacak

• ins. sizinti gorselindeki gibi bir tasarimi olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Root atıp xposed framework yukleyin. Ardından xblasttools modülünü indirin ve aktif edin. Sonrasında onlarca ikon çeşidinden beğendiğinizi kurun...

Dostum tesekkur ederim verdigin bilgi icinde birsey soracagim bu frameworku nasil yukleyecegim root'tan sonra ? modulu indirip direk apk dosyasi gibi kuracakmiyiz yoksa nasil yuklicem? bu arada bu bahsettigin dosyalarin linkini bana burdan verebilirmisin? tesekkurler simdiden..

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Yukardaki linkten xposed frameworku indirin ve normal apk gibi kurun. Ardından xposed î açın kırmızı yazı ile yazan yere basın acılan seçenekler arasında en üstte bulunan yükle güncelle seçeneğini seçin cihazınız yeniden başlayacaktır. Sonrasında xposed î açın ve modül indir kısmından xblast olarak aratin bulduğunda üstüne tıklayın ve indir butonuyla indirin. Sonrasında xposed in ana menüsünde modüller kısmında xblast tools gözükecektir karşısındaki kutucuğa tik atın ve modülü aktif etmek için yeniden başlatın cihazı. Cihaz açıldıktan sonra xblast modülüne girin ve istediğiniz değişikliği yapın.. Kolay gelsin..

butun dediklerini yaptim uyguladim yalniz bu iconlari hangi kisimdan degistirebilirim? sececegim iconlarin yerini bulamadim..

Xblast tools modülünü bayağıdır kullanmıyorum. O özellik kaldırılmış. Bu modülü indirin ve kurun. Fazlasıyla işinizi görecektir: XQuickSettingsToogles

Kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

Note 4' ü değil, Note' u tartışmak lazım.

Ressam olur, mühendis olur, çizim vs işleri olan meslek grubundan kişiler olur anlarım (ki kullanım ihtiyacı olan kişilerin bile ne kadar kullandığı, bunun sürekliliği tartışılır.)
    Gerçekten öyle harika resimler çizebiliyor olsam note ' a sahip olmak bile bana yeterdi , ki onun bile bir sonu var diye düşünüyorum.

Gel gelelim, yeteneksiz ve belli meslek grubu dışındaki kişiler için note tam anlamıyla af edersiniz ama hamallık, evet büyük cihazları bende seviyorum ama sahip olunca işler değişiyor. Cebe sığıyor, taşımada sorun yok cümleleri benim gibi note serilerini kullanan bir kişi için anlamsız kalıyor. Taşıma ve kullanım ciddi anlamda dezavantaj bunu da bir şeylere bağlamak sizi bilmem ama beni tatmin etmiyor.

Ve bu cihaz Android, note sahibiyken açtığım note 3 uygulamaları ve oyunları konum vardı, belki 100 uygulama vardı tavsiye edilen dışındakiler çöp. Şimdi de çok farklı değildir.

Mağaza A' dan Z' ye kötü, yorumları da kötü, tasarımı da kötü, uygulamaları yerleşimi de... Belki premium cihazlar için farklı bir giriş sağlanmalıydı, bugün 200 liraya aldığın telefon ile 2500' e aldığın telefon aynı mağazayı kullanıyor. Bu cihazları cihaz yapan uygulamalardır, kimse 10 GHz çekirdek var diye sevinmez, güzel bir oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabildiği için, oyun çeşitliliği için sevinir, bunlar yoksa olay 10 GHz ' de kalır.

Arayüz denilen TouchWiz hep vasattı zaten. Deri görünümlü, dikiş atılmış gibi görünen plastik kapak, metal görünümlü kasa, komediydi.

Note 2' den Note 4' e donanım, yazılım ve tasarımsal anlamda değişiklikler yapıldı ama yapılabilirlik hep aynı kaldı. Note dört 4k çözünürlük ile gelse ne olur ? Neden IPS ekran gelmiyor mesela, bu olsa eyvallah derim mesela ama seri uzun süredir aynı tip ekranı kullanıyor.

IOS harika ' da ne yapıyorsun? Farklı bir şey yapmıyorum ama sıkmıyor, yormuyor, pratik, basit vs.

AppStore harika çeşitliliğe ve kalite sahip, evet öyle ama oda bir zaman sonra sıkıyor, oyunlar klasörüm de uzun süredir 10-15 oyun var, yeni bir şeyler yüklemiyorum, bu belkide kişiseldir ama işim düştüğünde o kalite ve çeşitliliği kullanabililiyorum.

Yani donanım, ekran, kalem yeterli olmuyor. Hele yine bilmem ne görünümlü bilmem ne ile gelirse cidden fail olur.

Bunun dışında şöyle böyle ifadeler teselli oluyor biraz, bence alacak kişiler uzun uzadıya düşünmeli.

Madem Note serisi tartışılacak Note 1-2-3 ü kullanan birisiyim ve herzaman kendine birşeyler katan ve diğer segment cihazlardan hep ayrı duran bir seridir note serisi ne kadar kullanıldığı kısmına gelince Şu an 8 yaşında ki çocuğun elinde de akıllı telefon var 45-60 yaş arasında da orta yaş grubunda da peki kimde olduğundan ziyade nasıl kullanıldığı tam olarak kullanılıp kullanılmadığını tartışmak lazım değil mi sizce?

Ben Note serisinin her özelliğinden her daim faydalanmış birisiyimdir İngilizce Öğretmeniyim ve çizim yapmaya hep meraklı olmuşumdur note tutma kısmı da cabası hep bir ihtiyaç (size Note 3 ile yaptığım çizimlerden atıcam bakarsınız ve bir note ile ne yapılabilir sorusunun cevabını alabilirsiniz)

Market ve çeşitlilik kısmına gelince elbette vasat uygulamalar var lakin şunu da es geçmemek lazım insan aradığını ve daha fazlasını her türlü bulabiliyor apple store de kalite var demişsiniz apple store da kalite var evet ama parası olana var !

Ama Android te durum böyle değil apk sistemi sağolsun her türlü kişi istediğine ulaşabiliyor ki bu da Android i daha cazip kılar kusura bakmayın ama android te ücretsiz olan bir uygulamayı apple store ücretli veriyor diye kaliteli oluyorsa çeşitliliği bol oluyorsa hiç olmasın daha iyi ...

Neyse fazla uzatmak değildi amacım özetle Note serisi hep farklıydı halende öyle ve öyle de kalacaktır Alacak kişiler düşünmeli evet ama Note Serisini kullanan bilen kişinin düşünmeye ihtiyacı yoktur bilmenizi istedim.. Saygılarımla

Note farklı bir kategori ürünüdür evet ve bu kategorinin mimarı samsung' dur, Apple cephesi bu kategoriye girmemiştir. Girseydi pazar ne şekilde bölünürdü, ben apple pastadan büyük parçayı alırdı diye düşünüyorum. Bugün samsung ciddi rakibi olmayan pazarda lider.

Note' un kalem marifetine zaten bir şey diyemem, kimse bir şey diyemez, youtube ' da sanatçıların çizdiği akıl almaz resimler var, ah keşke diyorum yapabilsem ama yapabildiğimi düşündüğümde de kaç kere resim yapabilirim ki diyorum ama evet elinin altında bunu yapacak bir yetenekli bir cihazın olması bir artıdır. Gel gelelim sanat ve el yeteneği herkese verilmiş bir özellik değildir. Sanmıyorum ki note alan herkes iyi resim yapsın ve çizim yapsın.

Aradığını bulmak var evet bulabilirsin onunda kalitesi, konforu tartışılır, diğer tarafta ise aradığını çok fazla çeşidiyle beraber, envai çeşit kalitesiyle beraber bulmak var.

Parası olana var kısmı geçersiz apk sistemine karşılık ıos' ta da ipa sistemi var, parasız olsun diyorsan oda var yani. Mağaza/uygulama konusunda tartışmak bile yersiz.

Farklıydı, Note çıktığında, devam seri ticari faaliyetten öte geçemedi, devrim yapamadı bence.

Ben Note telefonunun not konusunda da pratik olduğunu düşünmüyorum.

Note serisini kullanan bir kişinin düşünmeye bile ihtiyacı yoktur ifade yanlış ve kişiseldir.

Apple'ın yapabildiği ama Samsung'un yapamadığı şu 3 şey dışında bir özellik sayın:

1.) Güncelleme
    2.) Metal kasa
    3.) Arayüz/İşletim Sistemi Akıcılığı

Bunun dışında sayın sayabildiğiniz kadar. En fazla 1-2 tane ekleyebilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Siz de 3 özellik sayın aynı soruyu bana sorun.

Yarın size en az 10 tane sayacağım.

Kabul ediyor musunuz?

guncelleme deyince aklıma geldi neden herkes ios 6 ya dönmek istiyor?

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam bakıyorum geçen sayfadan bu yana yorumlarınıza, yaptığınız tüm eleştiriler öznel kalmış, nesnel bir yaklaşımınız yok açıkçası...

Ben işim icabı Note 3'ten çok faydalandım, toplantılar esnasında tuttuğum notlar, bunların iş arkadaşlarım arasında oluşturduğum gruplarla paylaşımı, zamanlı ayarlanmış uyarılar falan derken işimi çok kolaylaştırdı. Sizin notlarınızı ne kadar hızlı tuttuğunuzun hiç bir önemi yok, ben tuttuğum notları mail grupları ile kişiler ile paylaşabiliyor, gerektiğinde çıktılarını alabiliyor, yapılacak işleri ilgili kişilere kolayca yine Note 3 üzerinden kullandığım takvim uygulaması ile kolayca ulaştırıyorum. Bu işlemlerden bazıları diğer telefonlarda da yapılıyor ama bunların hiç birisi Spen'li Note 3'ün yanından bile geçemiyor.

Ayrıca pek yaygın kullanılmadığını düşünsem de Karalama Defteri'de çok işime yarıyor. İnternetten ilgimi çeken bir çok şeyi bu şekilde bir kenara saklayabiliyor, uygun zaman olunca rahatca inceleyebiliyor, videoları izleyebiliyorum. Whatsapp gibi iletişim araçlarında da arkadaşlarımla rahatça paylaşımda bulunabiliyorum.

Çoklu pencere, geniş ekran, Spen gibi özelliklerin diğer telefonlarda olsa da, hepsinin sadece Note 3 telefonlarda olduğunu biliyorum.

Note 3'e, Iphone 5'ten geçtim ama ne geçiş, resmen bambaşka bir dünya. Evet JBreak gibi işlemler veya üçüncü parti diğer yazılımlarla IPhone telefonlar da kısıtlamalar olmadan kullanılabiliyor ama üretici tarafından elinize sunulan son ürün anlamında baktığınızda IOS çok kısıtlayıcı. Bu stabilite lafları da ilginç kalıyor, iki tane sayfayı browser'da açıp, birinden birine geçtiğinizde sayfayı belleğinde tutamayan IOS, bu sayfayı yeniden yükeleyerek stabiliteyi bu ve buna benzer kısıtlamalar ile sağlayabiliyorken, Androis işletim sisteminde bir çok pencere arasında bu tip kısıtlamalar olmadan gezebiliyorsunuz.

Velhasılı, Iphone iyidir, güzeldir, sevenlerine, kullananlarına lafımız yok ama sizin de şu zorlama Note serisini yerme çabalarınız biraz boş bir çaba.

• Türkiyeye geliş tarihi ne olur acaba? Note3 eylülde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Bu da eylül bitmeden gelse on numara olur. Telefonum zaten çok eskidi, bi de ekranın bir kısmını kırdım. Note4 bir an önce gelse de alsak <3
  • inşallah hemen türkiye'de satışa sunulur da note 3 ucuzlar o ara ben de note 3 alırım...
  • Note 3 ile ilgili daha çok şey biliyorduk, bugün akşama kadar ne olacağı netleşir umarım.
  • GÜNCEL BİLGİLER GELMEYE DEVAM EDİYOR ..

Samsung’un merakla beklenen phablet modeli Galaxy Note 4’ün tanıtmı için son birkaç güne girildi. 3 Eylül Çarşamba günü Almanya’daki IFA fuarında muhtemelen gösterişli bir etkinlikle sahne alacak cihaz, sürpriz bir şekilde Samsung Mobile’ın sitesinde göründü.

Samsung’a yakınlığı ile bilinen SamMobile’ın haberine göre bu görünüm Galaxy Note 4’e dair ekran, işlemci, kamera gibi özelliklerine dair birçok detayı ortaya çıkardı.

Galaxy Note 4’ün 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük sunan (QHD) ekranla geleceği ve 64 bit işlemciye sahip olacağı bilgilerine ek olarak cihazda Exynos 5433 işlemci, 3GB RAM, 32 GB dahili depolama, 4K video kaydı, 16 megapiksel arka kamera özellikleri öne çıkıyor.

Note 4’te ayrıca 4G LTE bağlantı, parmak izi okuyucu ve S Pen diğer özellikler. Üründe Android 4.4 KitKat önyüklü olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

GÜNCEL BİLGİLER GELMEYE DEVAM EDİYOR ..

Samsung’un merakla beklenen phablet modeli Galaxy Note 4’ün tanıtmı için son birkaç güne girildi. 3 Eylül Çarşamba günü Almanya’daki IFA fuarında muhtemelen gösterişli bir etkinlikle sahne alacak cihaz, sürpriz bir şekilde Samsung Mobile’ın sitesinde göründü.

Samsung’a yakınlığı ile bilinen SamMobile’ın haberine göre bu görünüm Galaxy Note 4’e dair ekran, işlemci, kamera gibi özelliklerine dair birçok detayı ortaya çıkardı.

Galaxy Note 4’ün 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük sunan (QHD) ekranla geleceği ve 64 bit işlemciye sahip olacağı bilgilerine ek olarak cihazda Exynos 5433 işlemci, 3GB RAM, 32 GB dahili depolama, 4K video kaydı, 16 megapiksel arka kamera özellikleri öne çıkıyor.

Note 4’te ayrıca 4G LTE bağlantı, parmak izi okuyucu ve S Pen diğer özellikler. Üründe Android 4.4 KitKat önyüklü olacak.

Iki yildir note 2 kullanıyorum şuana kadar telefonumu degistirmeyi dusunmuyordum ama bu özellikleri görünce heyecanlanmamak elde degil cihaz bir tanitilisin piyasaya çıksın gözümüzle görelim fiyati uygun olun olursa düşünebilirim

• Hadi 3 Eylül hadi :)

• quote:

sende sacmaliyorsun. Ben burada objektif olarak bir degerlendirme yaparken, (ki bunu yaparken kimseden izin almam) karsi taraf hicbir temeli olmayan seyleri yazdigi gibi beni de fanboylukla itham ediyor.

Yazdigi seylerin kaci dogru okudun mu da konusuyorsun,
    Samsung kullanicilarinin hoslanmadigi seylere bile iyi guzel diyor. 2. El onemsiz, her sene cihaz degistiren hava icin degistiirir diyor, he he desek bile bu 2. el piyasasinin kotu oldugu gercegini degistirir mi?

10 madde yazacakti guya yazamadigi gibi ayan beyan ortadaki seylere camur atmaya calisiyor.

Ve ben bunlara sacmalik dedigim icin ayip oluyor oyle mu, sacmaligin daniskasi.

Once ogrenin sonra ifade edin, sizde ikiside yok,

Arkadaşlar gerçekten elektronik aletler yüzünden güzelim kalpler kırılmaya değer mi hiç ?

Siz iPhone tutkunu, buradaki kesim de Note tutkunu varsın olsun.

Sizin gerek kendi gerekse de evrensel çapta doğrularınız olabilir. Hakeza Note sevenlerin de aynı şekilde. Ancak münazarayı delik deşik edip kırıcı olmaya hacet olmadığını ifade etmek isterim.

Herkes cihazıyla mutlu olur temennisiyle :)

• Şu an ben de Note 2 sahibiyim. Aslında telefondan hala memnun sayılırım fakat ekranı artık yetersiz gelmeye başladı. Özellikle güneşin altında hiç gözükmüyor. O yüzden Note 4 almayı düşünüyorum fakat bazı endişelerim var. Bu endişelerim yüzünden bir sene daha bekleyip Note 5 de alabilirim. Şimdi endişelerimden bahsedecek olursam:

-QHD Ekran

Note 4'ün güçlü donanımı muhtemelen performans anlamında sıkıntı çıkarmayacaktır fakat batarya konusunda şüphelerim var. Yine tatmin edici süreler ortaya çıkacaktır, ondan şüphem yok lakin Note 2'ye sahip olduğum ilk zamanlardaki gibi efsanevi bir süreye sahip olamayacağına kesin gözüyle bakıyorum. Eğer bir dahaki seneye ekran çözünürlüğü artmazsa Note 5, Note 2'den de iyi süreler ortaya koyabilir.

-Android L

Note 4, Android L güncellemesini %99 ihtimal alacaktır fakat Note 2'den edindiğim tecrübeye göre Samsung telefonların güncellenmiş hali orijinal hali kadar performanslı ve stabil olmuyor. Note 2'nin güncel versiyonları varken ben uzun süre 4.1.1 sürümününde kalmıştım. Bunu Note 4'te tekrar yaşamak istemiyorum. Ayrıca Note 5'in Android L ile gelmesi durumunda, Android L'nin -özellikle batarya ve bellek yönetimi konusunda- getirdiği yeniliklerden daha iyi faydalanacağını düşünüyorum.

Endişelerim bunlar ve şimdi endişelerimin haksız olduğu konusunda birisinin beni ikna etmesini istiyorum çünkü aslında bir sene daha beklemek istemiyorum.

Ayrıca şunu da belirteyim, bu sene Note 4 almazsam bir dahaki sene kesinlikle Note 5 alacağım. O yüzden "bekle bekle nereye kadar, bir dahaki seneye de Note 6'yı beklersin sen" filan yazmayın.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.