Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.810.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Arkadaşlar note 3 ü ilk çıkdığında yanında ne hediye vermişlerdi ve fiyatı neydi acaba

2199 tl yanında gear verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

quote:

quote:

O bu değil de şu saati yanında verseler keşke :))

Kimbilir belki yarın belki yarından da yakın

O değil de hocam, saatin cihazın yanında hediye verilip verilmeyeceği Yarın belli olur mu hemen??

Belli olmaz tabii ki Türkiye lansman ı yapıldıktan sonra hangi operatörün veya firmanın ne şekilde anlaşacağına bağlıdır ki muhtemelen Turkcell ve Vodafone en yüksek tarifeleri üzerine vermeyi planlıyorlar avea ise note 4 ü ayrı saati ayrı satmayı planlıyordur çünkü son dönemde note 3+gear da aynısı oldu s5+gear+fit tede aynı durum söz konusu idi ki yine sistem değişmez diye düşünüyorum

Peki bu noktada Hediyeli cihazı TeknoSA vb. kurumlardan almak mı yoksa GSM Operatörlerinden almak mı mantıklı olur?

Ben operatörden yanayım aslında tamam arada 200-300 tl oynuyor ama en nihayetinde taksitle alınıyor taksit konusu ülkemizde sorun şubat ayından beridir malum onun için birazda zoraki seçenek oluyor netice de 2200 - 2500 arası bir cihazdan bahsediyoruz direk nakit ödeme veya kredi kartı tek çekim pekte mantıklı durmuyor vesselam bu benim şahsi fikrimdir

• quote:

Arkadaşlar note 3 ü ilk çıkdığında yanında ne hediye vermişlerdi ve fiyatı neydi acaba

Mesela ben Note 3 çıktığında 100 tl ön ödeme kaydıyla operatörden Note 3 + gear almıştım ki şu an hepsini tek seferde ödedim 2 yılın 1 yılı dolmuştu şimdi ise yine operatör tabanlı almayı planlıyorum note 4 ki gear s içinde kampanya yaparlarsa elbette ondan da faydalanmak isterim neticede gear a baya baya alıştım hayatı baya kolaylaştırıyor gear s de bu kolaylık tavan yapacak ona eminim
  • quote:

2199 tl idi. Gear hediyeydi (799 tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 2 Eylül 2014; 23:35:39 >
  • quote:

Mesela ben Note 3 çıktığında 100 tl ön ödeme kaydıyla operatörden Note 3 + gear almıştım ki şu an hepsini tek seferde ödedim 2 yılın 1 yılı dolmuştu şimdi ise yine operatör tabanlı almayı planlıyorum note 4 ki gear s içinde kampanya yaparlarsa elbette ondan da faydalanmak isterim neticede gear a baya baya alıştım hayatı baya kolaylaştırıyor gear s de bu kolaylık tavan yapacak ona eminim
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    o zaman kendimce şöyle hesap ediyorum s4 ön sipariş fiyatı 1999 tl idi yanında hoparlör verdiler note 3 2199 tl yanında gear veriler bu yıl s5 2199 tl yanında hediye yoktu tahminim note 4 2399 tl falan olur inşallah yanında hediye falan verirler

• quote:

o zaman kendimce şöyle hesap ediyorum s4 ön sipariş fiyatı 1999 tl idi yanında hoparlör verdiler note 3 2199 tl yanında gear veriler bu yıl s5 2199 tl yanında hediye yoktu tahminim note 4 2399 tl falan olur inşallah yanında hediye falan verirler

Emin değilim ama S5le Gear Fit vermiş olabilirler.

• babalar gününde verdiler hocam gear fit i
  • Hala note 2 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Adamlar canavar gibi yapmış ama kamerayı atlamışlar. Sırf şu iğrenç kamerası yüzünden 4 almayı düşünüyorum. Yoksa bataryası performansı fln hala on numara.

• quote:

babalar gününde verdiler hocam gear fit i

Doğru babalar gümünde verdiler, önsiparişle vermediler galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Hala note 2 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Adamlar canavar gibi yapmış ama kamerayı atlamışlar. Sırf şu iğrenç kamerası yüzünden 4 almayı düşünüyorum. Yoksa bataryası performansı fln hala on numara.

Aynen bende de note 3 var soyle bi note 7 8 i gorurum heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgulcemal

quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Hala note 2 kullanıyorum ve aşırı memnunum. Adamlar canavar gibi yapmış ama kamerayı atlamışlar. Sırf şu iğrenç kamerası yüzünden 4 almayı düşünüyorum. Yoksa bataryası performansı fln hala on numara.

Aynen bende de note 3 var soyle bi note 7 8 i gorurum heralde

Alıntıları Göster
    Note 2'yi getir Note 4'ü götür kampanyası yapsalar çok iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5B59C177F

quote:

Orijinalden alıntı: atercuman

Note 4 Apk Listesi

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

Smartselfshot.apk

Sanirsam yeni fotograf uygulamalari geliyor :) akilli selfie cekimi felan :)

Alıntıları Göster
    telefon alıcaktım sırf bu note 4 serisini bekledim eğer note 4 çıkmasa şimdiye g3 almıştım gönlümde yatan hep note serisiydi hiç kullanmadım fakat beni çeken bir yönü var

• Note 3'e göre daha keskin hatlara sahip bi cihaz olacak gibi note 4. Note 3'ün tasarımı daha iyi bence. Note 4'ün malzeme kalitesi bakımından avantajı olabilir. Neyse uzatmaya gerek yok note 4'ü es geçecem kısacası. :)

• Hocam tasarim falan da onemli de su isinma olayini yok etmislerse tamam olmustir note 4. Note 3 te baya bi insanin sorunu,oyun oynamak cile( tabi kisin minibuste mis ler gibi orasi ayri :) )

• Bugun mu tanıtılıyor

• quote:

Hocam tasarim falan da onemli de su isinma olayini yok etmislerse tamam olmustir note 4. Note 3 te baya bi insanin sorunu,oyun oynamak cile( tabi kisin minibuste mis ler gibi orasi ayri :) )

Sony gibi bir çözüm getirilerse yani bakır kullanırlarsa çözebilirler ama ben sızıntılarda görmedim böyle bir şey. Soba yerine kullanabilirsiniz Note 4ü tüm 2014 yılı amiral gemileri gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Bugun mu tanıtılıyor

3 eylül TSİ 16.00
    Yaklaşık 15 saat 45 dk kaldı reyise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 3 Eylül 2014; 8:34:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Hocam tasarim falan da onemli de su isinma olayini yok etmislerse tamam olmustir note 4. Note 3 te baya bi insanin sorunu,oyun oynamak cile( tabi kisin minibuste mis ler gibi orasi ayri :) )

Sony gibi bir çözüm getirilerse yani bakır kullanırlarsa çözebilirler ama ben sızıntılarda görmedim böyle bir şey. Soba yerine kullanabilirsiniz Note 4ü tüm 2014 yılı amiral gemileri gibi.

Artik yapcak bisey yok, boylede iliskimiz cok iyi gidiyor :) tek eksigi ya da sorunu oldugunu soyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

Bugun mu tanıtılıyor

4 eylül TSİ 16.00
    Yaklaşık 15 saat 45 dk kaldı reyise

4 değil 3 eylül 16:00

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.