Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ortaya çıktı; İşte detaylı görüntüler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung rehbere giriş olayını cözdümü. Eski bir s3 kullanıcısı olarak merak ettim

• Arka kapağın ne olduğu çok önemli değil zaten, önemli olan kalitesiz çerçeveydi Samsung'ta. Metal olduğu görülüyor fotoğraflardan. Şekli şemali de gayet düzgün olmuş. Çok hoşuma gitti.

• arka taraf pek hoş kaçmamış
  • Güzel televizyonmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey iyi güzel de 2K ekran nedir? Note 3'e devam edeceğim, 1080p ekranın üretici ve kullanıcılara yetmemesini anlayamıyorum, boşuna pil tüketimi...
  • valla bana sanki çin çakması gibi geldi özellikle arka kısım ama samsung ufaktan işin içine metal katmayı öğrenmeye başladı

• Bana göre ön tasarım olarak gayet iyi bir iş çıkarmışlar büyük ihtimal yan tarafı şasesi, metal olacak gibi. Hatlar Note 3e nazaran daha keskin olmuş bu sefer ama 5.7 ınchde sabit kalmışlar bu iyi olmuş. Diğer türlü phablet kategorisine daha çok yaklaşcaklardı şu anda bile bu büyük bana göre.

Tasarım olarak önden bakıldığında bana Sharp Aquos Xx 302Sh benzettim biraz. Ama tabi Note 4de alt bar tuşların olduğu kısım daha az bırakılmış. Genel olarak güzel. Belki bir ihtimal Note 3 piyasaya 4 girdiği zaman fiyatı kırılabilir.

Samsung Galaxy Note 4 ortaya çıktı; İşte detaylı görüntüler

• Gayet güzel.
  • Vay yavrum vay bu telefon geri Samsung'a dönme sebebim olur.

• Note 3 bundan daha guzel be
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Adamlar plastikmaster oldu. O arka kapaktaki ne çeşit bir plastikdir öyle?

premium plastik :)
  • Gelse de note 3 alsak
  • telefonun önü fena deil arkası berbat duruyor sanırım tasarım kesin buysa bence beyaz rengı alınası olucak cunku beyaz renkte arkası pek belli etmıcek sıyahtakı kadar cıhaz gerçekten note 4 ise ki bence öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranist -- 11 Ağustos 2014; 19:45:40 >
  • Gözüme çok büyük gözüktü.G3 5,5 inch bu alet 5,7 tamam fiziksel tuş varda fotoğraftan mıdır nedir çok büyük geldi.

• samsung giderek daha guzel arka kapak tasarliyor.

• Niye kirletip parmakladıktan sonra fotoğraf çekilir ki?

• samsung: metal kasa ve yanlara eğimli ekran felan beklmeyin dedi,
    standart plastik kasa yüksek donanım olacak yine.
  • Tasarımı hiç beğenmedim. Samsung ürettiği telefonlara ne zaman estetik anlayışı getirecek çok merak ediyorum açıkçası.
  • Önü güzel de arkası tam komedi, keçeyle falan mı kapladılar acaba bu sefer

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.