Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ortaya çıktı; İşte detaylı görüntüler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkdiva

Arka kapağın ne olduğu çok önemli değil zaten, önemli olan kalitesiz çerçeveydi Samsung'ta. Metal olduğu görülüyor fotoğraflardan. Şekli şemali de gayet düzgün olmuş. Çok hoşuma gitti.

Resimden nasıl anlıyorsunuz, Note 3ün de çerçeveleri metale benziyor ama değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andriod ve donanimda ayrisamiyor ki rakipleri ile ayni anlayisi sürdürüyor :)
    overrated bir durum var görüyorum ki dikkat edin.
    Lg3 de oldugu gibi 2k’diye mille reklam anlayisini sokacak ne mükemmel diye geciniz ………. her telefon kamera konusunda mükemmle’dir zaten :P

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Orijinalden alıntı: darkdiva

Arka kapağın ne olduğu çok önemli değil zaten, önemli olan kalitesiz çerçeveydi Samsung'ta. Metal olduğu görülüyor fotoğraflardan. Şekli şemali de gayet düzgün olmuş. Çok hoşuma gitti.

Resimden nasıl anlıyorsunuz, Note 3ün de çerçeveleri metale benziyor ama değil.

Galaxy Alpha modeli ile aynı görünümde. Ayrıca bence bakıldığında metal olduğu anlaşılıyor. Özellikle alt kısımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Note 1 ve Note 2 dönemlerinin en iyi pil performansı veren üst seviye telefonlarıydı. Note 3 de zirve olmasa da başarılı bir tablo sergiliyor. Biraz karıştırdınız galiba yada hiç kullanmadınız.

note 3 ün pi performansı note 2nin pil performansından daha kötü olduğunu umarım biliyorsunuzdur.O devasa ekrana 3200 mah ne kadar yeterli olabilir ki ?
  • Tasarımı çok güzel olmuş. Bu kadar ince çerçeveli olursa Note 3'ten bile küçük olabilir:) Bakalım bize hangi işlemciyi gönderecekler.

• 10" olmuş mu beyler

• Geldi yine tipini sevdiğimin telefonu.

• Sen buna note 4 demişin ama bu bildiğin s2 biraderim..

• Ben tüm Note cihazlarını kullandım. Note 2 ile 15-16 saatlik kullanımda 5 saat ekran süresi alırdım. Note 3 ile aynı kullanım ile 5.5 saat ekran süresi alıyorum. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

• Çöp

• Olmamış,kaba ve büyük duruyor.(note 3'e göre) Birde siyah telefonun yanına açık renk metal çerçevegitmemiş.O metalin rengide siyah olmalıydı.Beyazda o çerçeve daha hoş duracaktır.
  • Arka Kapak Asfalt Görünümlü Plastik
  • Kimse kusura bakmasın da bu şekilde olursa g3 tasarımı bile eline su dökemez samsung akıllanıyor exynos 64 bit işlemci ile 2k ekranı da rahatlıkla kaldırır
    Bence 2k ekran şart değil fakat madem koyuyorlar sağlam işlemci şart batarya süresi iyi olacağına eminim tartışmaya gerek yok
    S2 tasarımı genel olarak herkes tarafından beğeniliyordu o tasarım anlayışı da metal çerçeve ile yakalandı
    Üzerine S-pen ve büyük ekran severler için 2k ekran fiyatta uygun olursa tadından yenmez

• Sadece s805 mi olacak yoksa 64 bit exynos da gelecek mi?

• Bunu 2 el 1 ayakla tutsak; hmmm Note 5'i de 2 el 2 ayakla tutariz herhalde

• Kemer yapmaya çalışmışlar
  • Note 2 gibi pil başarılı olursa, kesin alırım.
  • Tasarım güzel olmuş yan metal çerçeve kesimi ve parlatılmış kenarlar ve hoparlör appledan esinlenilmiş ama güzel olmuş arka kapak yumuşak plastik daha hoş bir hissiyat verecektir.Bu telefonun tek kötü yanı touchwiz arayüzü

• Allah aşkına artık yeni çıkan akıllı telefonlara heyecanlanan var mı? elindeki telefon neyine yetmiyor abi s3 yada g2 olsun yapcağın şeyler sınırlı ! ne yapıcan snapdragon 805i ne yanı bencmarkta skor mu yapmaya özentisin sen o telefonu aldığında bilmem kaç modeli duyurulacak.Yapmayın etmeyin o kadar para veriyoruz yinede oyunlarda lag düşüyor arayüzünde kasıyor en kötüsü pili 8 saat dayanmıyor ! böyle akıllı olacağına varsın olmasın.Her sene telefon değiştirenler var ya ne gerek var kullan git ! e abi aspahalt oynuyok dead trigger oynuyok ! son yıllarda çıkan hiçbir akıllı telefon devrim yapamadı daha doğrusu yapmadılar, işlerine geldi hersene içindeki çekirdeği sök yenisi tak buna 5 diyek alsınlar mantığındalar bizde aaa ne güzel yenisi çıktı hemen alak eksik kalmayak.sıkıldım artık telefon haberi görmekten ya ne var abi sanki ne yapıyor sonuçta yapacağın konuşmak nette gezmek oyun oynamak. 3310daki yılan oyunu bile daha sarıyordu bunlar sıkıyor 2 dkda siliyorsun.operatörler desen telefonları kazık üstüne kazık kakalıyor tarife cart curtla.Elindekiyle yetin büyütmeye gerek yok işlevi yetiyor diyorum.

• kenarlar fazla mı ipod touch çakması olmuş sanki

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.