Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ortaya çıktı; İşte detaylı görüntüler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
1
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mali-T760 olmaz eğer olursa en az adreno 420 gpudan 3 kat güçlü olurki saçma olur.

Mali-T760 326 GFLOPS Andreno 430 bile 136 GFLOPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 12 Ağustos 2014; 1:01:40 >
  • Kenarlar metal 10 numara olmuş ama pil 3200 mah gelirse almanın bir mantığı yok 2 k ekran TouchWIZ arayüzü derken yalan oluruz.

• bence o kenarlarda metal görünümlü plastik olacak zira arka kapak duruşu bunu kanıtlar nitelikde.Metal alaşım kullanan bir çerçevede metal arka kısımda olmalıki bir bütünlük olsun.Tasarımsal anlamda değişiklik çok fazlada değil,göz aldanması var yine ama nihayi versiyonuda görmek lazım.bu çeşit görseller çok var nette ama böyleysede note 3 ile samsung umduğunu bulamaz,donanımsal açıdan yine kafaya oynar ama tasarımsal açıdan beni çokda tatmin etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

Mali-T760 olmaz eğer olursa en az adreno 420 gpudan 3 kat güçlü olurki saçma olur.

Mali-T760 326 GFLOPS Andreno 430 bile 136 GFLOPS

578 mhzlik Adreno 330 bile 158-159 gflops gücünde, Adreno 420 en az 200 gflops olacaktır. Mali T760 326 gflopstur doğru ama kaç çekirdekli modelinin 326 gflops olduğunu bilmiyoruz. Samsung dengeleyecektir onları ama elbet ufak farklar olacak Note 3te olduğu gibi. (Adreno 330 129 gflops- Mali T628MP6 109 gflops)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 12 Ağustos 2014; 1:42:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi de xperia'ya özgü tasarım çizgileri apartılmış. xperia modellerin en çok beğenilen yönünün tasarım olduğu samsung'un gözünden uzun süre kaçamazdı zaten :)

• Arka tasarımı görünce aklıma nedense sigaralık geldi.
  • Lgnin, Sonynin ve benzeri firmaların kullandığı sanal tuşları bir türlü sevemedim. Şuan kullandığım telefon Galaxy S4. Bence Samsung kullandığı ortadaki fiziksel tuştan kurtulsa çok daha şık bir tasarım çıkıcak ürünlerde.

Fiziksel tuş dendi mi İphone ve Samsung geliyor akıllara, ama bence kapasitif tuşlar çok daha şık ve kullanışlı. Telefonun ön görünümünü bozmuyorlar kullanılmadıklarında ışıkları yanmadığı için telefonun önü sade ve şık bir görünüme kavuşuyor.

Note4 e gelirsek Lg G3ten beklediğini bulamayan birisi olarak merakla beklediğim bir telefon açıkçası. Lenovo Vibe Z2de kullanılan 4000 mah pili gördükten sonra açıkçası bu boyutlardaki bir cihazda en az 3500 mah pil olması gerekir diyorum. Umarım Samsung bizi yanıltmaz ve pilde geliştirme yapar.

Yok Lgnin yolundan gider ve Snapdragon 805in daha az tüketim yapmasına güvenirlerse pilde geliştirme yapmayabilirler zira kasanın aynı boyutta olacağı söyleniyor. Bu durumda Note3le aşağı yukarı aynı pil performansı sunan bir cihaz gelicektir. Yine de umarım geliştirmişlerdir pili.

Herkesin söylediği gibi artık şu arayüze bir ayar çekilmesi gerekiyor. Daha şık daha sade bir arayüze geçilmesi gerekiyor. Kamera S5le hemen hemen aynı olacaktır bir miktar artısı mutlaka vardır. Keşke ciddi anlamda atılım yapsalar zira kamerayı çok kullanıyorum. Onun dışında kasa tasarımında çerçeveler bir miktar daha ince olsaymış gerçekten çok iyi olurmuş..

• parkta otobüste iş yerinde her yerde milletin elinde zamzung hiçbir havası yok zamzung un artık 8 yaşındaki çocuğun elinde note 3 var. bununda ondan bir farkı yok. ayrıca kimin elinde görsem kesin çakmadır lan bu diyorum bunda 2 bin verecek para nerde diyor insan bazen yanlış ama insanın aklına geliyor malesef.

o yüzden gider sony alırım. bunu almam telefon aksesuar artık. 2 bin lira ver insanlar tipine kıyafetine bakıp çakmadır desin sinir bozucu birşey..

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

parkta otobüste iş yerinde her yerde milletin elinde zamzung hiçbir havası yok zamzung un artık 8 yaşındaki çocuğun elinde note 3 var. bununda ondan bir farkı yok. ayrıca kimin elinde görsem kesin çakmadır lan bu diyorum bunda 2 bin verecek para nerde diyor insan bazen yanlış ama insanın aklına geliyor malesef.

o yüzden gider sony alırım. bunu almam telefon aksesuar artık. 2 bin lira ver insanlar tipine kıyafetine bakıp çakmadır desin sinir bozucu birşey..

Telefon aksesuar evet malesef artık öyle bunuda siz gibiler bu hale getirdiniz seninki nasıl bir mantık cidden üzülüsi halin var parasıyla hava atan tiplerden nefret ederim hele ki baba parasıysa.

• Andro yerine farkli bir yazilim kullansa..

• İyi hoş güzelde note 3 u olan biri neden note 4 alsınki ? Gereksiz 2k ekran icinmi ?

• Bana göre artıları tasarım,ekran/kasa oranı (ki biraz daha iyi olabilirdi)muhtemelen kamera,home tuşu
    Eksileri klasik olarak malzeme kalitesi (en azından görüntü itibariyle),2k ekran
    Belirsizlik/olması gerekenler 3300+ pil,ois, tamamen elden geçirilmiş arayüz

• Note 3 kullanicisi olarak note 4 tasarimini cok begendim samsung note serisini gercekten iyi yapiyor.

• bu telefon s2 ye çok benziyor.
  • Note 6 ya kadar note 3 le devam...

• Samsung tekrar efsane s2 tasarımına dönüyor anlaşılan, note 4'ü beğendim gayet güzel olmuş bence tasarımı ama arka kapak daha iyi olabilirdi
  • Samsungun en sağlam serisi note serisi olmasıyl beraber en güzellerise bu seri
    ayrıca note seriyle yenilikleride beraber getirdi mesala kalem :)zati başkabi haltıda yok :)

• note4 de 3 gb ram gelecek...

eğer samsung bloatware'i ve rehberi düzeltmezse bence alınmaz... note3 ucuzlar ucuzlamaz kapılır.

bir de bu ekranın 2K olması hem pil yönünden hem de GPU olarak tedirgin ediyor.
    s4 te aldığım GTA:SA oyununun halini görünce telefonu atasım geldi.
    düşünün s3te yağ gibi akıyor s4te sanki charli chaplin filmi gibi...
    sütten ağzım yandı bir kez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuros -- 12 Ağustos 2014; 11:32:11 >
  • Bana göre artıları tasarım,ekran/kasa oranı (ki biraz daha iyi olabilirdi)muhtemelen kamera,home tuşu
    Eksileri klasik olarak malzeme kalitesi (en azından görüntü itibariyle),2k ekran
    Belirsizlik/olması gerekenler 3300+ pil,ois, tamamen elden geçirilmiş arayüz

güzel yorum. ama şahsen ben malzeme kalitesi olarak şu yan şeride sinir oluyorum. arka kapak değiştirilebililr ve kılıflakullanılacağından pek sallamıyorum.

s4'te milletin black edition deri kapak takma olayı gibi... zaten s5 düşük satış yakaladı. millet kendini note 4e sakladı. bu telefon patlarsa her tür yan aksesuarı çıkar...
    (bu arada black edition olayından dilim yandı, bir daha beyaz telefon almam)...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.