Benim telefonumda ilk aldığımda beri kamera odaklama sorunu vardı.Telefonu vodafone bayisinden aldım.Yazılımsaldır falandır düzelir dedim ve cihazın sorununun yazılmsal olmadığını anladım ve cihazı Erzurum başarı teknik servise verdim.
Telefonu 1 hafta sonra servisten teslim aldım.Telefonda kamera odaklama sorunu yoktu artık.Ama telefon verdiğim gibi değildi.Telefonun içini açıp işlemleri yaptıktan sonra telefonun içini kapattıklarında sağ alt kısımda silikon gibi bişey kalmış (yaklaşık 1 cm kadar) . Telefonu aldıktan 1 saat sonra götürdüm gösterdim ordaki bilgisayar başındaki bayana.Bayan bana ordaki siyah kısmı görmediğini söyledi.Teknik servisten yetkili kişiyle görüşebilmek istediğimi söyledim.Telefonu tamir eden arkadaşı çağırmaya gitti ve onun yerine oradaki müdür olduğunu söyleyen Selçuk bey geldi.Bana bu durumun düzeltilemeyeceğini ve bizim tarafımızdan yapılabilecek bişey olmadığını söyledi.
Müdürün bana tam olarak söylediği cümle; '' Telefon sizin anlayamayacağınız şekilde ısıl işlemler görerek açılmaktadır.Telefonun sizin belirttiğiniz sorunu ya da başka bir sorunu yoktur. '' Benim cevabım; Buna bu kadar para veriyoruz.Ben bu cihazı nasıl verdiysem öyle alırım.Örneğin ben bu cihazı size tertemiz şekilde verdim.Bana 2,3 cm'lik çizikle verdiniz.Ben bu konuda hakkımı aramayacak mıyım.Yani size verdiğim cihazı verdiğim şekilde teslim almayacak mıyım. Müdür; '' Samsung'un yayınladığı genelgeye göre cihazın sorunu hallolduysa kozmetik olarak bu tür şöyler olabilir.Çok zor bir şekilde telefonun içi açılıp kapatılıyor.Siz sıfır cihaz arııyorsunuz.Sıfır cihaz almak için buraya cihaz bırakmayacaksınız. Müşteri hizmetlerini arayacaksınız ve sizin bayinize ben güvenmiyorum ben cihaz değişikliği istiyorum diye bildireceksiniz. '' Ben: Müşteri hizmetlerini aradığımda bana cihaz değikliği yapacaklar mı bu şekilde.Hayır.
Bu şekilde çıktım servisten.Buradaki samsung bayisine gittim ordaki yetkiliye olayı anlattım.Bana adam ben sizin yerinizde olsam mahkemeye verirdim dedi.Bende samsung sitesi başta olmak üzere sikayetvar.com,tüketici hakem heyeti'ne kadar şikayetlerimi ileteceğim.Cihaz değişimi ya da para iadesi isteyeceğim.
Görsellerle olayı daha iyi anlayacaksınız.Daha fazlaydı dışardaydı siyah kısım.Ben kendim çıkardım dışarıdaki siyah kısmı.Sanki uhunun donmuş hali gibiydi.