Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar N11 den maximum ile alışveriş yapan arkadaş var mı?
    Acaba 111 TL lik puan hemen mi geçiyor hesaba?
    ben 12/11/2014 de sipariş verdim siparişim onaylandı ama kartta 111 TL tanımlanmadı.
    Alışverişten önce kampanyaya katılmak için gerekli mesaj olayınıda yaptım ama hala hesapta puan yok...
  • 14 gün içinde diyordu, 1-2 haftaya anca geçer
  • Dostlar,

Güncel fırsat-kampanya-bonus vs neler var? Nakit veya Maximum Kartla alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seas79

N11 den samsungavm den 6/11/2014 tarihinde sipariş verdim bende...

Bende bu firmadan sipariş verdim.Hala ses yok.İşin ilginç tarafı telefonşara cevap yok mail atıyorum hiiiiç umurunda değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teacher

quote:

Bende bu firmadan sipariş verdim.Hala ses yok.İşin ilginç tarafı telefonşara cevap yok mail atıyorum hiiiiç umurunda değil....

13 işgünü yazıyordu. Ayrıca kendi sitesinden alanlara öncelik tanıyor doğal olarak. Gsmavm den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Merak etmeyin; çok sağlam bir firmadır. En yakın sürede gönderir Gökhan bey telefonunuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Çok sağlam maşallah da iki kere aradım tamam gökhan bey size döncek diye haber verdiler.Ortada gökhan yok. Onuda bırak gsmawm den telefonlardan birini aramıştım gökhan bey telefonunu açmayınca , çok ilginç bir bayan çıktı . Ben n11 da ki ürün için aradım dedim , cevap aynen şu : Şu anda çok işim var .Pat kapattı. Yuh dedim artık. Sanki telefonu ben satıyorum . Hayatımda ilk defa karşılaştım .
    Neyse 13 günü sonuna kadar kullanacaklar anlaşılan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.o.T.u.S -- 17 Kasım 2014; 23:19:50 >
  • quote:

Çok sağlam maşallah da iki kere aradım tamam gökhan bey size döncek diye haber verdiler.Ortada gökhan yok. Onuda bırak gsmawm den telefonlardan birini aramıştım gökhan bey telefonunu açmayınca , çok ilginç bir bayan çıktı . Ben n11 da ki ürün için aradım dedim , cevap aynen şu : Şu anda çok işim var .Pat kapattı. Yuh dedim artık. Sanki telefonu ben satıyorum . Hayatımda ilk defa karşılaştım .
    Neyse 13 günü sonuna kadar kullanacaklar anlaşılan

Adamların suçu yok. Lanet olası Samsung; sözde ürünü Satışa çıkardı. Haftalardır ürün her yerde yok Satıyor. Emin ol, hiçbir firmaya bunlara gelen kadar çok telefon gelmiyor. Adamlar da çok bunaldı, günde onlarca telefon araması geliyor. Hele n11 deki Mesajları okuyordum ki, kendimi gülmeden alıkoyamadım. Biraz daha sabır. Sanırım Perşembe günü yeni ürünler gelecek.

• Fazlasini yasarsiniz baska yerde emin olun, kesinle Gokhan Bey ilgili bir satici elinden geldigince yardimci olmak icin calisan bir satici.

• quote:

quote:

Ben dün aradım Çarşamba öğleden sonra bekliyoruz perşembe kesin gelmiş olacak dedi bakalım hayırlısı...
  • quote:

quote:

quote:

Ben dün aradım Çarşamba öğleden sonra bekliyoruz perşembe kesin gelmiş olacak dedi bakalım hayırlısı...

siyah note 4 için mi sordunuz?ben siyah bekliyorum yaklaşık 25 gündür.17 gün ereyon+8 gündür samsungavm.

• fatihkilic25 kullanıcısına yanıt
    evet hocam siyah aldım bekliyoruz bakalım. Valla normalde 13 iş günü deniyor ama telefonla görüştüm erkenden geldiği oluyor hemen gönderiyoruz dedi hatta beyaz var şuan elimizde yarın teslim alabilirsiniz dedi siyah istediğimiz için bekliyoruz inşallah bu hafta gelir...
  • yeni bi fırsat var

http://www.n11.com/samsung-n910c-galaxy-note-4-akilli-cep-telefonu-P36440595?icid=200501_b_samsung-n910c-galaxy-note-4-akilli-cep-telefonu-P36440595

satıcı hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
    ben mağazaya bi soru sordum hemen cevabı geldi garanti konuusnda

. "2 yıl Sanayi Bakanlığı onaylı İntellicell İletişim garantilidir." diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaka -- 19 Kasım 2014; 15:01:18 >

• dikkat edin paralel ithalat ürünü o. İntellicell İletişim garantilidir.
  • Gsmavm'den ses yok mu, bugün geliyordu siyahlar.

• samsung telefonları piyasaya ilk çıktığında almak biraz mantıksız geliyor.
    5-6 ay için ciddi şekilde düşüyor o zaman almak lazım.

telefonu inceledim, ilk defa samsung'un kasa kalitesinin kabul edilebilir düzeye geldiğini gördüm.

tabi sürekli plastik kasa yaptıkları için metal çerçeveyi de tam becerememişler.

fotoğraf kalitesini ise beğendim. bendeki nokia 808 var. neredeyse aynı kalitede çekiyor.

ve telefon çok hızlıydı, akıyordu adeta.

ama yeni bir samsung alacak olsam ilk tercihim olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynor15

Gsmavm'den ses yok mu, bugün geliyordu siyahlar.

Valla bende merakla bekliyorum acaba gelir mi bugün diye ama hala ses yok

• Sıcak fırsatlar konusuna bak; millet fırsatı geçmiş, telefon bulamıyor
  • Az once aradım ama mesgulmus Gökhan Bey. Bugün onlara gelecek zaten. Bize gelmesi cumayı bulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: raynor15

Az once aradım ama mesgulmus Gökhan Bey. Bugün onlara gelecek zaten. Bize gelmesi cumayı bulur.

Ben haftaya cuma ya bile razıyım

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.