Bildirim
Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
selam bende konuyu takip ediyorum 2000 civarina tahminen ne zaman düşer.. n11 hariç -
quote:
Orijinalden alıntı: whitelated
selam bende konuyu takip ediyorum 2000 civarina tahminen ne zaman düşer.. n11 hariç
37 gün sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drvimu
quote:
selam bende konuyu takip ediyorum 2000 civarina tahminen ne zaman düşer.. n11 hariç
37 gün sonra
ciddimisin -
quote:
quote:
quote:
37 gün sonra
ciddimisin
Gerçekten mantıklı inanacağın bir cevap almayı bekledin mı
quote:
Neden internetten alışverişi düşünmüyorsun? Mağazadan aldığın zaman; kasa açıklığı vb bir durumda iade etmen mümkün olmayacak. Ama internette hiçbir neden göstermeksizin iade edebiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: edi1907
quote:
Neden internetten alışverişi düşünmüyorsun? Mağazadan aldığın zaman; kasa açıklığı vb bir durumda iade etmen mümkün olmayacak. Ama internette hiçbir neden göstermeksizin iade edebiliyorsun
internetten almayı düşünürüm tabikide fakat bu fiyatlarla olmaz
+ n11 den daha önce hiç birşey almadığımdan haric tuttum n11 de güvenli note4 satan kullanıcı biliyorsanız soylerseniz bi inceleyeyim -
şu Turkcell gibi hediyeli satılsa yine
quote:
quote:
quote:
Neden internetten alışverişi düşünmüyorsun? Mağazadan aldığın zaman; kasa açıklığı vb bir durumda iade etmen mümkün olmayacak. Ama internette hiçbir neden göstermeksizin iade edebiliyorsun
internetten almayı düşünürüm tabikide fakat bu fiyatlarla olmaz
+ n11 den daha önce hiç birşey almadığımdan haric tuttum n11 de güvenli note4 satan kullanıcı biliyorsanız soylerseniz bi inceleyeyim
En başta linkini paylaştığım samsung avm güvenilir bir satıcıydı ama ürün bitmiş gözüküyor. Pek çok kişi forumda telefon aldı kendisinden; hatta bazılarına hediye olarak s view kılıf da göndermişler
-
Note 4 internetten almazdim turkceelin kampanyasi olmasa cunku su kasa acikligi olayi var gelince olcak mi die dusunduruyor beni ben olsam magzadan alirdim
quote:
quote:
quote:
37 gün sonra
ciddimisin
sadece tahmin ettim
-
quote:
Orijinalden alıntı: kel_bakkal
Note 4 internetten almazdim turkceelin kampanyasi olmasa cunku su kasa acikligi olayi var gelince olcak mi die dusunduruyor beni ben olsam magzadan alirdim
Mağazadan aldığınızda size kapalı kutu sunuyor;iade edemezsiniz, servisten değişim raporu istiyorlar. İnternetten aldığınız zaman neden göstermeksizin iade hakkınız var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kel_bakkal
Mağazadan aldığınızda size kapalı kutu sunuyor;iade edemezsiniz, servisten değişim raporu istiyorlar. İnternetten aldığınız zaman neden göstermeksizin iade hakkınız var
Vatan yapiyor diye biliyorum urunu satin alirsin sonra calistirirlar ok verirsin urunu alirsin hatta laptopda yaptim ayni gun para iadesi aldim
quote:
Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü
Dur bir başlık da ben açayım kiminki tutacak
O zaman bu başlıktan devam ediyoruz...
N11 de fiyat cok iyi bence indirimlerle
kaderi aynı note 3 gibi olacak. telefonun seneye bugün olacak fiyatı;
akakce.comSamsung Galaxy Note 3 N9000 Cep Telefonu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttp://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-note-3-fiyati,1333751.html
samsung telefonlar gerçek değerlerine ancak 1 sene sonra ulaşıyor.
-
quote:
6 ay sonra -
Turkcell'İn yaptıgı gibi Gear'ıyla birlikte 2000-2299 gibi fiyatlar olursa hoş olur.. -
Galaxy s5'i Gear Fit hediyesi ile beraber kliksadan 1600 liraya almıştık. Inşallah Samsung yine benzer bir kampanya yapar
Bugün Ankara AnkaMALL'da inceleme fırsatım oldu. Güzel telefona benziyor ama metal çerçevenin keskin köşeleri uzun süreli kullanımlar için rahatsız edebilir diye düşünüyorum.
AnkaMALL gold bilgisayarda incelediğim ürün için 2.300TL fiyat vardı. İlk 100 ilk 200 ilk 300 kişiye özel hediyeler diye pankartlar vardı ama pek ilgilenmedim.
Genel Anlamda güzele benziyor. Panoramik ÖZÇEKİM özelliği güzele benziyordu.
Genel olarak telefonun özelliklerinde ön plana çıkarttıkları tema ÖZÇEKİM için şöyle iyi böyle iyi gibi sunumlar vardı.
ÖZÇEKİM için ayrıca reklam panosu tarzında bir yer vardı. Filler aslanlar gibi. İsteyenler orada özçekim yapıyorlardı.
Tanıtım ilginçti. En ilginç olan havada oturan adamdı.
Telefonumda şarj olmadığı için çekim yapamadım ama büyük ilgi vardı.
örnek olarak aşağıdaki fotoya bakınız.
Benzer içerikler
- blaupunkt ls160 yorumlar
- pttcell aralık kampanyası
- bimcell yeni hat 19 tl
- vodafone hediye internet
- bimcell hediye internet kazanma
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X