Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu içerisinde bölüm kural ihlali içeren, faturasız ürünlere dair satış linkleri, kişisel satış vb. söz konusu olan mesajlar yasaktır.
    Nétwork

Valla 2 gündür S3 için sıcak fırsat kovalıyorum. Bulduğum en iyi site bu oldu. S3 ile ilgili Sıcak Fırsatları burada paylaşırsanız almak isteyenler için güzel bir kaynak olur.

http://www.yenicarsim.com/samsung-i9300-galaxy-s-iii-cep-telefonu-mavi/cep-telefonu/id/1161979/ - 1.479,00 TL KDV Dahil - Taksit Seçenekleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-I9300-4g-Kayitli-Mavi-Reng__isp4125101 - 1.199,00 TL - Taksit Seçenekleri - Satıcı Hakkında Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 28 Ağustos 2012; 22:50:35 >

• bu konu iyi olmuş takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 28 Ağustos 2012; 20:47:58 >
  • ben de çok araştırdım ama genelde paralel ithalat ve ithalatçı firma garantili ürünler bu fiyatta. Distribütör garantili ürünler ise 1750 ve üstü. mühim olan distribütör garantili ürünün 1500 gibi bir fiyata bulunması, işte o zaman yanan fırsat olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir fırsat şu an için çok zor zaten öyle bir fırsat olsa bile büyük teknoloji marketler yapar. Onuda anca 10 - 15 adet stokla reklam amaçlı yaparlar. Benim arkadaşlarım paralel ithalat ile aldılar sorunsuz kullanıyorlar. Cihaz o kadar kolay bozulacak tarzda birşey değil. HB bile paralel ithalat satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

Eğer aldırabilirseniz umreye giden bir yakınınız varsa Medine de halid bin velid caddesinde beyaz bir cami var onun karşısında 20 e yakın telefoncu var.tam camininin karşısında ve içindeki vitrini ahşap mavi olan dükkan şimdi adını unuttum.orda 1095 tl geliyor samsung galaksy S3 faturalı ve uluslararası garanti 2 yıl+ kılıf hediyeli.. sadece aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

Öyle bir fırsat şu an için çok zor zaten öyle bir fırsat olsa bile büyük teknoloji marketler yapar. Onuda anca 10 - 15 adet stokla reklam amaçlı yaparlar. Benim arkadaşlarım paralel ithalat ile aldılar sorunsuz kullanıyorlar. Cihaz o kadar kolay bozulacak tarzda birşey değil. HB bile paralel ithalat satıyor.

hb tüm telefonların altına distribütör garantitli olduğunu yazmış. Buna rağmen mi paralel ithalat satıyor?

• Gittigidiyor kampanyasini bekleyin %10 + %5 ile gayet ucuza gelecek.

• quote:

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-I9300-4g-Kayitli-Mavi-Reng__isp4125101 - 1.199,00 TL - Taksit Seçenekleri - Satıcı Hakkında Yorumlar

BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN PİYASANIN EN UYGUN FİYATIYLA SİZİ TEKNOLOJİYLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYURUZ Aynı gün kargo İMEİL KAYITLI beyaz reng

açıklamada bunu yazanlardan alışveriş yapan olursa artık

• Sahıştan alışveriş yapan herkese mesaj attım hepside sıkıntı olmadıgını söyledi. Bilemicem ama olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 29 Ağustos 2012; 0:05:40 >
  • %5 ile 10 kampanyası ile 1250tl civarına alınır. Yurtdısı fiyatı 1100 e yakın. Pasaport bulup 100tl vergisi de cabası.imei sıkıntılı

• buralardan tlf alıp başınızı sıkınıtıya sokmaktansa, evkurdan alınan telfları takip edin. 1500 genpa garantili çok var piyasada.
  • Tavsiyem gittigidiyor puan+%5 indirimi kullanmak, 1500'lük telefon 1300'e geliyor, yurtdışından getirtmekten daha iyi.
    quote:

Orijinalden alıntı: tarikosman7

%5 ile 10 kampanyası ile 1250tl civarına alınır. Yurtdısı fiyatı 1100 e yakın. Pasaport bulup 100tl vergisi de cabası.imei sıkıntılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

note 2 için sıcak fıratları beklicem ben....

Her şeye ana konu açılıyor. Note 2 içinde açarlar herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-I9300-4g-Kayitli-Mavi-Reng__isp4125101 - 1.199,00 TL - Taksit Seçenekleri - Satıcı Hakkında Yorumlar

BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDİN PİYASANIN EN UYGUN FİYATIYLA SİZİ TEKNOLOJİYLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYURUZ Aynı gün kargo İMEİL KAYITLI beyaz reng

bu benim de dikkatimi çekti komik valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

bu benim de dikkatimi çekti komik valla...

söz meclisten dışarı doğudakiler bunlar bu kadar biliyorlar türkçeyi
    söylemişken bu kayıtlı telefonlara dikkat edin kapanıyormuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

note 2 için sıcak fıratları beklicem ben....

Her şeye ana konu açılıyor. Note 2 içinde açarlar herhalde.

evet ekim ortasına kadar çıkmasını beklicem.sonra biraz ucuzlasın diye en az 3 ay beklicem.
    bekleye bekleye ne olurum bilmem...
    s3 te süper ama şarj olayı düşündürüyor.

Aslında sürekli ana konular açıldığı için serzenişti ama olsun.

• selam,
    bu sanalpazar linkinden siparisi tamamlamak uzereyim de. nasil kapaniyormus?
    kac gun sonra anlasiliyor kapanip kapanmayacagi?
    pasaporta kaydetmem gerekecek mi illa? ve kac gun surem var pasaport kaydi gerekli ise.
    kaydettiremezsem ucak modunda kullanabilirim degil mi?
    tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

selam,
    bu sanalpazar linkinden siparisi tamamlamak uzereyim de. nasil kapaniyormus?
    kac gun sonra anlasiliyor kapanip kapanmayacagi?
    pasaporta kaydetmem gerekecek mi illa? ve kac gun surem var pasaport kaydi gerekli ise.
    kaydettiremezsem ucak modunda kullanabilirim degil mi?
    tesekkurler

En kötü ihtimalle uçak modunda kullanmak işinizi görecekse bir telefon özelliği olmayan bir tablet almanız daha uygun gibi. Bu tarz satışlarda pasaport kaydı ve IMEI no'larıyla ilgili bir sürü şikayet mevcut, o yüzden güvenilir bir satıcı olduğundan emin olmalısınız. Kendi adınıza pasaport kaydı yaptıracaksanız da ek masrafa girmeniz anlamına geliyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.