Bildirim
Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (5. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Bugün Media Markt Bursada Samsung Galaxy S3 beyaz yada mavi farketmez 1469tl.. bilginize arkadaşlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: latiff1903
Bugün Media Markt Bursada Samsung Galaxy S3 beyaz yada mavi farketmez 1469tl.. bilginize arkadaşlar...
İyiymiş
Samsung garantili (dist garantili değil) olup bu fiyatlara inen, ben ilk defa gördüm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 6 Eylül 2012; 10:07:50 > -
quote:
Bugün Media Markt Bursada Samsung Galaxy S3 beyaz yada mavi farketmez 1469tl.. bilginize arkadaşlar...
aynen öyle. bugün şans eseri geç uyandım, işede geç geldim. 9.45 gibi mağazaya girdiğimde mavilerden sıfır 2 tane vardı. beyaz sadece 1 tane teşhir kalmıştı. mavi düşünmediğim için almadım ve teşhire gitti ellerim son anda da ondan vazgeçtim.
başka bahara artık. -
1400-1500 e peynir gibi satıyor arkadaş ne s3 müş ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayh3m
quote:
aynen öyle. bugün şans eseri geç uyandım, işede geç geldim. 9.45 gibi mağazaya girdiğimde mavilerden sıfır 2 tane vardı. beyaz sadece 1 tane teşhir kalmıştı. mavi düşünmediğim için almadım ve teşhire gitti ellerim son anda da ondan vazgeçtim.
başka bahara artık.
kvk genpa garantili mi? yani bu pararlel ithalat falan deniyor. anlamıyorum tam bu konuları.
s3 almak istiyorum ve 2 yıl garantili. kullanırken problem çıkarsa, abauk sabuk şeylerle uğraşmak istemem. üç kuruş nedeniyle.
istanbuldaki media marklarda da bu fiyata varmıdır. hemen bu akşam bakmayı düşünüyorum.
ayrıca s3 de dikkat ediyorum. herkes beyaz istiyor. ben kesinlikle almam beyazı. mavi alacağım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aluc
quote:
Orijinalden alıntı: geecce
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-samsung-galaxy-s3-250-tl-98064199/detay/?source=promotion_hpva
:) böyle mallarda var piyasada
Arkadaşım, birini bir lafla tanımlarken kendini tanımlanma durumunun içine düşmüşsün. Bu ürün kopya üründür. ÇİN malıdır. Klon modeldir. Açıklamalarda da birebir aynısıdır diye bahsedilmiş sen de burada neler diyorsun. Oldu mu bu şimdi
Kardeş RESİMLER ÜRÜNÜN BİREBİR AYNISIDIR. diyor buna kanıp inanan insanlarda var aynı zamanda saygılar... ayrıca saygılar dedim farkındaysan...
-
quote:
belki göztepe optimum AVM deki Media Markta da aynı fiyat ümidiyle gittim fakat 1799 lira idi.
1469 iyi fiyatmış, burda olsa alırdım hemen.
galaxy ace mi sattım 450 ye fakat teli daha vermedim, acil uygun fiyata s3 bulmam lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
quote:
İyiymiş
Samsung garantili (dist garantili değil) olup bu fiyatlara inen, ben ilk defa gördüm...
samsung garantili (dist.değil) ne demek? ben samsung garantili diye duyunca dist.diye düşünürdüm. budamı paralel yani? -
kliksa da 1799 % 10 worldpuan veriyor yani 180 tl puan 1620 ye gelmiş oluyor. samsung garantili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blue legend
quote:
Orijinalden alıntı: eaglemania
quote:
İyiymiş
samsung garantili (dist.değil) ne demek? ben samsung garantili diye duyunca dist.diye düşünürdüm. budamı paralel yani?
Benim bildiğim, MM Samsung TR garantili satıyorYani dist. garantili değil.
-
bu nasıl iştir anlamadım...distribitör garantili, samsung garantili, ithalat firma garantili .....
kardeşim, bunların hangisi garanti. ben telefonumu aldığımda ve 2 yıl içinde bozulduğunda, samsung yetkili servislerinde garantiden ücretsiz yaptırmak istiyorum. bu garantiyi hangisi karşılıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bayram1599
bu nasıl iştir anlamadım...distribitör garantili, samsung garantili, ithalat firma garantili .....
kardeşim, bunların hangisi garanti. ben telefonumu aldığımda ve 2 yıl içinde bozulduğunda, samsung yetkili servislerinde garantiden ücretsiz yaptırmak istiyorum. bu garantiyi hangisi karşılıyor.
Adı üstünde, Samsung TR garantili alırsanız bir sıkıntı çıktığında Samsung teknik servislerinden yardım alabilirsiniz -
sanal pazardan, bu threadddeki linki bulunan yerden s3 aldım.
1200 tl ye, full fonksiyonel gözukuyor.
imei si baska bir cihaz olarak setlenmis. oto version update calısmıyor. baska bir derdi yok gibi..
Bilginize -
2 dk önce media markt forum ankaradan aldım...1599tl,genpa garantili...world carda 3 ay ertelemeli 10 taksit....
şu fiyat düşecek bekleyin diyenler hala diyor mu ? Kaç liraya düşecek daha bu alet ?
1500 liraya Türkiye samsung Garantili bulsam hemen gidip alacagım
Bilmem artık... Kızım sana söylüyorum gelinim sen ANLA -
Ankarada kızılay, necatibey gezdim butun gun 1600 e genpa bulmak mediamarkta nasip oldu :)
quote:
Orijinalden alıntı: SAMOMPE
Ankarada kızılay, necatibey gezdim butun gun 1600 e genpa bulmak mediamarkta nasip oldu :)
hayırlısı olsun. beyaz mı aldınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: SAMOMPE
dikkatini çekti mi sII kaç liraydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilbar -- 7 Eylül 2012; 23:18:48 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X