Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.754
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: electranwn

sanal pazardan, bu threadddeki linki bulunan yerden s3 aldım.
    1200 tl ye, full fonksiyonel gözukuyor.
    imei si baska bir cihaz olarak setlenmis. oto version update calısmıyor. baska bir derdi yok gibi..
    Bilginize

hocam dikkat et kapanmasın. imei klonlama si bir müddet sonra kapatılmasına neden olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz aldım hocam...mavi de vardı..S2 varmıydı hatırlayamadım :(

• bugün bana mediamarkt tan bir mesaj geldi ankara forum mediamarkt da galaxy s3 1500 küsür yaıyordu ilgilenenlere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

http://blog.gsmarena.com/shadowgun-the-leftover-modern-combat-3-and-asphalt-7-now-free-on-galaxy-s-iii/

Bu da s3 sahibi arkadaşlar için sıcak fırsat.

teşekkür ler

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S3-I9300-4g-Kayitli-Mavi-Reng__isp4125101 - 1.199,00 TL - Taksit Seçenekleri - Satıcı Hakkında Yorumlar

Hocam işlemciden bahsedilmemiş mtk6575 dual core çin ürünü olabililr dikkat

• hepsiburada
    dist garantili
    1699 tl + 50 tl worldpuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

hepsiburada
    dist garantili
    1699 tl + 50 tl worldpuan

Dist garantili'ye göre yüksek...
  • istanbulda SII için varmı gözüne çarpan şöyle 1000-1100 civarı kvk,genpa 12 taksit
  • Belki işine yarayan olur az önce sms geldi. Mesajı aynen buraya yüklüyorum.

Samsung i9300 Galaxy S III  için Sıcak Fırsatlar
  • arkadaşlar yeniçarşım.com dan s3 aldım bedavacim.com firması ürünü gönderdi 2 yıl ithalatcı garantisinde diyordu ne fatura geldi ne bişi içindede uyduruk bir garanti belgesi birde kaşe var tarih bile yazmıyor.imeiden kontrol ettim ürünü yolcu beraberinde gelen cihaz diye çıkıyor bu cihaza 2 yıl nasıl garanti veriyor birde sanayi bakanlıgının izniyle falan yazıyor garanti belgesinde var mı böyle bir saçmalık.ürüne onay vermedim.fatura göndermedikleri için fatura olsa elimde herhangi bir sorun tüketici hakem heyetiyle tepelerine binerim.2 yıl garantili sattılar diye.
  • arkadaşlar şimdi geldim adana optimum samsung mağazası 1350 tl satmış s3 ü. tabii ki ellerinde kalmamış .sordum ne zaman olur başka diye bilmiyorum dediler. hemen karşı da media markt te kampanya yazmış 1459 gibi bir rakam. ellerinde son 3 tane kalmış . onu da arkadaşlarına ayırtmışlar .
  • Ankara, Adana için yapıyorlar da neden İstanbul için bir kampanya niye yapmıyorlar ?

• Arkadaşlar Media Markt'tan alınan ürünler Distribütör mü Samsung garantili mi kimisi Genpa diyor kimisi Samsung garantili .

Hangisi kullanıcılar için daha iyidir . Ya da şöyle diyim Media markt'tan aldığımda telefonda bir sorun olursa, kısa sürede düzeltilebilir mi ?

Saygılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren1514

arkadaşlar yeniçarşım.com dan s3 aldım bedavacim.com firması ürünü gönderdi 2 yıl ithalatcı garantisinde diyordu ne fatura geldi ne bişi içindede uyduruk bir garanti belgesi birde kaşe var tarih bile yazmıyor.imeiden kontrol ettim ürünü yolcu beraberinde gelen cihaz diye çıkıyor bu cihaza 2 yıl nasıl garanti veriyor birde sanayi bakanlıgının izniyle falan yazıyor garanti belgesinde var mı böyle bir saçmalık.ürüne onay vermedim.fatura göndermedikleri için fatura olsa elimde herhangi bir sorun tüketici hakem heyetiyle tepelerine binerim.2 yıl garantili sattılar diye.

Ben sanalpazardan aldim paralel ithalat imeiden sorguladim sorun yok. Siz iade edin cihazi paralel ithalat degil o cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkizilay

Arkadaşlar Media Markt'tan alınan ürünler Distribütör mü Samsung garantili mi kimisi Genpa diyor kimisi Samsung garantili .

Hangisi kullanıcılar için daha iyidir . Ya da şöyle diyim Media markt'tan aldığımda telefonda bir sorun olursa, kısa sürede düzeltilebilir mi ?

Saygılar :)

ben cuma günü aldım samsung garantiliş 1699 a media markt 212 avm den
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

arkadaşlar yeniçarşım.com dan s3 aldım bedavacim.com firması ürünü gönderdi 2 yıl ithalatcı garantisinde diyordu ne fatura geldi ne bişi içindede uyduruk bir garanti belgesi birde kaşe var tarih bile yazmıyor.imeiden kontrol ettim ürünü yolcu beraberinde gelen cihaz diye çıkıyor bu cihaza 2 yıl nasıl garanti veriyor birde sanayi bakanlıgının izniyle falan yazıyor garanti belgesinde var mı böyle bir saçmalık.ürüne onay vermedim.fatura göndermedikleri için fatura olsa elimde herhangi bir sorun tüketici hakem heyetiyle tepelerine binerim.2 yıl garantili sattılar diye.

Ben sanalpazardan aldim paralel ithalat imeiden sorguladim sorun yok. Siz iade edin cihazi paralel ithalat degil o cihaz

Israrla çalışanlardan 3 ayrı kişiye sordum 3'ü de genpa garantili dedi...
    Benim bildiğim distribütör olduktan sonra istediğinize götürebilirsiniz arıza durumunda...

• quote:

Orijinalden alıntı: SAMOMPE

quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

Israrla çalışanlardan 3 ayrı kişiye sordum 3'ü de genpa garantili dedi...
    Benim bildiğim distribütör olduktan sonra istediğinize götürebilirsiniz arıza durumunda...

yolcu beraberinde gelen cihaz yazıyorsa pasaport kayıtlıdır cihaz. Bende : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI böyle yazıyor
    Yalan söylüyolar bence. 1 yıl uluslararası garantisi vardır büyük ihtimal ama bence geri iade edin pasaport kaydı 4-5 ay sonra düşer tekrar kaydettirmek için 100 lira vermek zorunda kalırsın

• iade sürecini başlattım tüketici hake heyetinede şikayet edicem normalde ithalat yoluyla gelen cihaz yazması gerekirdi.faturada yokuyduruk bir garanti kağıdı böyle saçmalık olmaz.onay vermdiğim için para hala yenicarsim.comda onlara ilettim şikayeti.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.