Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden firmalar forumu takip ederdi. kullanıcıya ses verirlerdi.

Hatirlayanlar bilir ??? 2010 senesiydi sanırım. mediamarkt veya electroworld Logitech z5500 ses sistemini 549 TL civarinda satışa sunmuştu.
    Ve bir arkadaş çıkıp 499 TL olursa alacagım demişti ve elmasepeti'ydı sanırım. ve bir çok kişi mesajı alıntı yaparak bu fiyata sunulursa alacagım demişti ve z5500'ü 499 liradan satılmıştı.
    O gün bende faydalanmiştim.

Demem o ki , madem bukadar talep var ve garantili istiyoruz. benim için ideal fiyat 1500 lira.
    Eminim bu fiyata rakamlari çekebilecek firmalar var.

Yok mu arkadaşlar fiyati 1500 TL olup, Türkiye Samsung Garantili olursa Alacak olanlar ?

Bi görelim böyle olursa kaç kişi alacak belki biri duyar sesimizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 10 Eylül 2012; 1:30:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

eskiden firmalar forumu takip ederdi. kullanıcıya ses verirlerdi.

Hatirlayanlar bilir ??? 2010 senesiydi sanırım. mediamarkt veya electroworld Logitech z5500 ses sistemini 549 TL civarinda satışa sunmuştu.
    Ve bir arkadaş çıkıp 499 TL olursa alacagım demişti ve elmasepeti'ydı sanırım. ve bir çok kişi mesajı alıntı yaparak bu fiyata sunulursa alacagım demişti ve z5500'ü 499 liradan satılmıştı.

Demem o ki , madem bukadar talep var ve garantili istiyoruz. benim için ideal fiyat 1500 lira.

Yok mu arkadaşlar fiyati 1500 TL olup, Türkiye Samsung Garantili olursa Alacak olanlar ?

Çok mantıklı, kutluyorum sizi. Forumdaki genel mantalite de bu olmalı. "Parayı basar alırım" olmamalı, ya da "adamlar 2000 liradan satmakta haklı", "cebimde 2000 lira var bekliyorum" olmamalı. Koyun olduktan sonra güdecek adam çok olur, bizler tüketimi bilinçli yapamadıkça firmalar da biz tüketicileri söğüşlemeye devam edeceklerdir. Ben S3 almayı düşünmüyorum ama umarım amacınıza ulaşırsınız, kolay gelsin.

• En azından bu telefona 1700 lira vermeyi düşünmüyorum. ha şöyle verebilirim telefon 1700 lira olur ama yanında Puanıydı , hediye çeki filan olur o şekilde alirim.
    Yoksa acelem yok. bir şekilde bu telefonun fiyati 1500 lirayi görecek. belki 1 hafta sonra belki 1 ay sonra...
  • quote:

evet o zaman gerçekten öyle bir satış olmuştu. Z5500 o zamanın en favori ses sistemiydi, bizler hep ilklerin ve sıcak sıcak yemeyi sevenlerden olduğumuz için ne çıkarsa onu ilk elde etme isteğimiz bizi bu hale getiriyor ne yazıkki. Yorum var ama yorum yok....

S3' ün fiyatı 1500' lerin altına düşmeli hele ki S2 ile fiyatı arasında nerden baksanız çok bir fark yokmuş gibi görünüyor. Yüksek fiyatlar size söylüyorum inin aşağı artık

• Bu fiyata verirlerse düşünmeden alırım. Bende beklemedeyim acelem yok.
  • quote:

Hay ağzını dut yesin dostum :) Sayın Firma sahipleri duyun sesimizi 1500 Tl'ye Garantili S3 istiyoruz . Düşürün fiyatı bak nasıl peynir ekmek gibi gidiyor.

Saygılar, iyi forumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

Orijinalden alıntı: SAMOMPE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evren1514

arkadaşlar yeniçarşım.com dan s3 aldım bedavacim.com firması ürünü gönderdi 2 yıl ithalatcı garantisinde diyordu ne fatura geldi ne bişi içindede uyduruk bir garanti belgesi birde kaşe var tarih bile yazmıyor.imeiden kontrol ettim ürünü yolcu beraberinde gelen cihaz diye çıkıyor bu cihaza 2 yıl nasıl garanti veriyor birde sanayi bakanlıgının izniyle falan yazıyor garanti belgesinde var mı böyle bir saçmalık.ürüne onay vermedim.fatura göndermedikleri için fatura olsa elimde herhangi bir sorun tüketici hakem heyetiyle tepelerine binerim.2 yıl garantili sattılar diye.

Ben sanalpazardan aldim paralel ithalat imeiden sorguladim sorun yok. Siz iade edin cihazi paralel ithalat degil o cihaz

Israrla çalışanlardan 3 ayrı kişiye sordum 3'ü de genpa garantili dedi...
    Benim bildiğim distribütör olduktan sonra istediğinize götürebilirsiniz arıza durumunda...

yolcu beraberinde gelen cihaz yazıyorsa pasaport kayıtlıdır cihaz. Bende : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI böyle yazıyor
    Yalan söylüyolar bence. 1 yıl uluslararası garantisi vardır büyük ihtimal ama bence geri iade edin pasaport kaydı 4-5 ay sonra düşer tekrar kaydettirmek için 100 lira vermek zorunda kalırsın

Pardon ama pasaport kaydının düşeceğine dair kanıya nereden vardınız acaba?

• BAĞLANTI

YUKARIDAKİ SIII satışı içi yorumlarınız nedir? 1479TL verilir mi?
  • bu tür telefonlar teknolojik gelişimini henüz tamamlayamamış. galaxy s3 test ettim ve sonuç barbat ötesi. bilyoner.com da spor toto oynamak canınızı çıkartıyor. o kutucukları her işaretlemem sayfa yüklenmesine neden oluyor varmı. bu konuda bildiğiniz başarılı özel bir pda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 1500 tl ve aşağısını bekliyorum dist.garantili olarak, olmazsada almam. dün mm besiktas şubesine baktım,1699 tl idi. 1500 tl deselerdi s3 ten yazıyordum su anda :)

• arkadaşlar alınmayın ama 1500 ü rahatça veren adam 1700 üde verir nedir yani 1500 zorlamıyorda 200 liramı zorluyor sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar alınmayın ama 1500 ü rahatça veren adam 1700 üde verir nedir yani 1500 zorlamıyorda 200 liramı zorluyor sizi

telefon için psikolojik sinir 1500 dur.
    Nazarland konusunu hatırla 1500e 4s bulunca almayan kalmamıştı

• Beyazı net göstermeyen ekran
    web sorunları sayfayı resetlemesi
    kasanın soyulması
    sorunları var

1500 çok verdiniz
    bence 1000 olmalı
    fırsatlarmarketi sitesinin birinden 600 e sipariş verdim incelememe izin verirse alıcam kapıda yolladı

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SAMOMPE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evren1514

arkadaşlar yeniçarşım.com dan s3 aldım bedavacim.com firması ürünü gönderdi 2 yıl ithalatcı garantisinde diyordu ne fatura geldi ne bişi içindede uyduruk bir garanti belgesi birde kaşe var tarih bile yazmıyor.imeiden kontrol ettim ürünü yolcu beraberinde gelen cihaz diye çıkıyor bu cihaza 2 yıl nasıl garanti veriyor birde sanayi bakanlıgının izniyle falan yazıyor garanti belgesinde var mı böyle bir saçmalık.ürüne onay vermedim.fatura göndermedikleri için fatura olsa elimde herhangi bir sorun tüketici hakem heyetiyle tepelerine binerim.2 yıl garantili sattılar diye.

Ben sanalpazardan aldim paralel ithalat imeiden sorguladim sorun yok. Siz iade edin cihazi paralel ithalat degil o cihaz

Israrla çalışanlardan 3 ayrı kişiye sordum 3'ü de genpa garantili dedi...
    Benim bildiğim distribütör olduktan sonra istediğinize götürebilirsiniz arıza durumunda...

yolcu beraberinde gelen cihaz yazıyorsa pasaport kayıtlıdır cihaz. Bende : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI böyle yazıyor
    Yalan söylüyolar bence. 1 yıl uluslararası garantisi vardır büyük ihtimal ama bence geri iade edin pasaport kaydı 4-5 ay sonra düşer tekrar kaydettirmek için 100 lira vermek zorunda kalırsın

Pardon ama pasaport kaydının düşeceğine dair kanıya nereden vardınız acaba?

Daha once pasaport kayitli telefon alanlarin buyuk cogunlugunun yasadigi sorun. Kayit dusmeyedebilir ama sonucta risk almasina hic gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Beyazı net göstermeyen ekran
    kasanın soyulması
    sorunları var

1500 çok verdiniz
    bence 1000 olmalı
    fırsatlarmarketi sitesinin birinden 600 e sipariş verdim incelememe izin verirse alıcam kapıda yolladı

Gerçek olmadığını biliyorsunuzdur umarım.
  • quote:

Çok mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Beyazı net göstermeyen ekran
    kasanın soyulması
    sorunları var

1500 çok verdiniz
    bence 1000 olmalı

600 liraya s3 alabileceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Gelen urun %100 replika olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Çok mantıklı, kutluyorum sizi. Forumdaki genel mantalite de bu olmalı. "Parayı basar alırım" olmamalı, ya da "adamlar 2000 liradan satmakta haklı", "cebimde 2000 lira var bekliyorum" olmamalı. Koyun olduktan sonra güdecek adam çok olur, bizler tüketimi bilinçli yapamadıkça firmalar da biz tüketicileri söğüşlemeye devam edeceklerdir. Ben S3 almayı düşünmüyorum ama umarım amacınıza ulaşırsınız, kolay gelsin.

Gerçekten çok mantıklı tüketicinin de fiyatları belirlemesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar alınmayın ama 1500 ü rahatça veren adam 1700 üde verir nedir yani 1500 zorlamıyorda 200 liramı zorluyor sizi

aynı mantıkta gidersek 1700 veren 1900 da verir, onu veren 2100 ü verir diye gider. 1500 iyi bir sınır bence.

@doktorbursa

o sitedeki one mobile diye bir garanti. nasıl bir firma?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.