Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McCarty

eskiden firmalar forumu takip ederdi. kullanıcıya ses verirlerdi.

Hatirlayanlar bilir ??? 2010 senesiydi sanırım. mediamarkt veya electroworld Logitech z5500 ses sistemini 549 TL civarinda satışa sunmuştu.
    Ve bir arkadaş çıkıp 499 TL olursa alacagım demişti ve elmasepeti'ydı sanırım. ve bir çok kişi mesajı alıntı yaparak bu fiyata sunulursa alacagım demişti ve z5500'ü 499 liradan satılmıştı.
    O gün bende faydalanmiştim.

Demem o ki , madem bukadar talep var ve garantili istiyoruz. benim için ideal fiyat 1500 lira.
    Eminim bu fiyata rakamlari çekebilecek firmalar var.

Yok mu arkadaşlar fiyati 1500 TL olup, Türkiye Samsung Garantili olursa Alacak olanlar ?

Bi görelim böyle olursa kaç kişi alacak belki biri duyar sesimizi

dediğin sistem zaten var, geçen antepfıstığı konusunda fiyatı düşürdük ortam lazım yane

quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

quote:

Orijinalden alıntı: aslanoto

Beyazı net göstermeyen ekran
    web sorunları sayfayı resetlemesi
    kasanın soyulması
    sorunları var

1500 çok verdiniz
    bence 1000 olmalı
    fırsatlarmarketi sitesinin birinden 600 e sipariş verdim incelememe izin verirse alıcam kapıda yolladı

600 liraya s3 alabileceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Gelen urun %100 replika olacak

hayır,orjinal,suriyeden geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaero

Şu an için en iyi kampanya World ile 1530 gibi bir fiyata samsung türkiye garantili temiz rahat bir cihaz almak.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/900193214

1500'e Samsung TR garantili olsa hemen alırım diyenler ne duruyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

600 liraya s3 alabileceginizi dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz. Gelen urun %100 replika olacak

hocam anlayamadım, espri mi ? gerçek mi?
  • quote:

Siz Samsung'un fabrikasında çalışsanız S3'ü 600 liraya alamazsınız.
    Suriyeye gelen tüm telefonlar %80 Çin üzerinden gelen telefonlardir (yani Çakma, birebir replika) , Diğer %20'si ise Çalıntı telefonlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Şu an için en iyi kampanya World ile 1530 gibi bir fiyata samsung türkiye garantili temiz rahat bir cihaz almak.

http://www.kliksa.com/UrunDetay/telefon/cep-telefonu-akilli-telefon-pda2/900193214

1500'e gelmiyor ki 152 Tl bonus geliyor, yine de diger satan yerlere göre en en en iyi fiyat

Ben şuanki telefonumu satsam beklemeden alirdim bunu kaçırmazdım. benım asıl bekledigim fiyat olarak 1500 tl olmasi

• Valla yarım saattir siteye bakıp bakıp duruyorum alsam mı almasam mı beklesem mi napsam diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaero -- 11 Eylül 2012; 23:53:20 >
  • quote:

Valla yarım saattir siteye bakıp bakıp duruyorum alsam mı almasam mı beklesem mi napsam diye

Aynen hocam çok heves ettim ama hem yeni iPhone hem de note 2 yi bekliyorum şuan bakalım son duruma göre s3 biraz butçe dostu kalacak galiba diğerlerine gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Siz Samsung'un fabrikasında çalışsanız S3'ü 600 liraya alamazsınız.
    Suriyeye gelen tüm telefonlar %80 Çin üzerinden gelen telefonlardir (yani Çakma, birebir replika) , Diğer %20'si ise Çalıntı telefonlardır.

tamam bulgaristan olsun, ya da gürcüstan, 700 e rahat bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

1500'e gelmiyor ki 152 Tl bonus geliyor, yine de diger satan yerlere göre en en en iyi fiyat

Ben şuanki telefonumu satsam beklemeden alirdim bunu kaçırmazdım. benım asıl bekledigim fiyat olarak 1500 tl olmasi

Neden 152 tl hocam.
    Ayrıca bonus değil worldpuan gözüküyor.
    üst limit 200 lira denilmiş, yani 170 lira wp geliyor.
    Avantajix %2 var.
    Gayet cazip oluyor.

• insanların saçma sapan yorum yapmasını anlamıyorum. benim cebimden çıkacak para niye milleti alakadar ediyorki, 100-200 çok önemli değilse senin o senin derdin, banane. yok ben akıl verecem diyorsan akıl verme para ver o zaman. gönder sen 200 ü ben alırım telefonu o zaman 1500 e. yanlış anlaşılmasın böylelerinin aklına da parasına da ihtiyacım yok şükür. boşa gevezelik etmesinler yeter.
  • walla şu an kliksanın kampanyası çok iyi.wordpuanıda şu tarihe kullanmlısın diye bir zorunluluğu yok.düşünenler kaçırmasın derim
  • Arkadaşlar şimdi ben samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum mağazalardaki fiyat bana çok pahalı geliyor. En fazla 1.500 TL verebilirim. (tabi dahada altına bulursam o kadar iyi) Şimdi benim merak ettiğim konu el altından spot satılan ürünlerdeki garanti 1 yıl mı? yani samsung garantisi altında değilmi 1 yıl? ürün bozuldu hata verdi garantiden faydalanabilecek miyim? Şimdiye kadar hep spot cihaz aldım soru yaşamadım ama bu sefer pahalı bir cihaz olduğu için tereddüt yaşıyorum. çöpe atabileceğim bir para değil neticede.. Birde IMEI klonlama mı yoksa pasaport kayıtlımı cıhaz onerırsınız? ılerkı gunlerde kapanma sorunu yasarmıyım kapanırsa tekrar acılabılırmı?

Birde şu kliksa, istanbul bilişim, bonubon vb sitelerdeki cihazlar için ne diyorsunuz? Güvenilirmi? Garanti sorunu varmı? kayıt sorunu yasarmıyım ılerkı gunlerde? kafamdaki sorular bunlar yardımcı olursanız memnun olurum tavsıyelerınızı ve bılgılerınızı beklıyorum merakla şimdiden teşekkür ederim arkadaslar...

• quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

Arkadaşlar şimdi ben samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum mağazalardaki fiyat bana çok pahalı geliyor. En fazla 1.500 TL verebilirim. (tabi dahada altına bulursam o kadar iyi) Şimdi benim merak ettiğim konu el altından spot satılan ürünlerdeki garanti 1 yıl mı? yani samsung garantisi altında değilmi 1 yıl? ürün bozuldu hata verdi garantiden faydalanabilecek miyim? Şimdiye kadar hep spot cihaz aldım soru yaşamadım ama bu sefer pahalı bir cihaz olduğu için tereddüt yaşıyorum. çöpe atabileceğim bir para değil neticede.. Birde IMEI klonlama mı yoksa pasaport kayıtlımı cıhaz onerırsınız? ılerkı gunlerde kapanma sorunu yasarmıyım kapanırsa tekrar acılabılırmı?

Birde şu kliksa, istanbul bilişim, bonubon vb sitelerdeki cihazlar için ne diyorsunuz? Güvenilirmi? Garanti sorunu varmı? kayıt sorunu yasarmıyım ılerkı gunlerde? kafamdaki sorular bunlar yardımcı olursanız memnun olurum tavsıyelerınızı ve bılgılerınızı beklıyorum merakla şimdiden teşekkür ederim arkadaslar...

kliksadan al hocam samsung türkiye garantili 2 sene 1530'a geliyor
    hiç endişen olmasın

• arabulvar'da 1400 TL. Nasıl bir sitedir?
  • quote:

kasanın soyulması
    sorunları var

1500 çok verdiniz
    bence 1000 olmalı
    fırsatlarmarketi sitesinin birinden 600 e sipariş verdim incelememe izin verirse alıcam kapıda yolladı

Espri mi gercek mi anlymadim..:-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

kasanın soyulması
    sorunları var

1500 çok verdiniz
    bence 1000 olmalı

Espri mi gercek mi anlymadim..:-)

Maalesef gerçek.
  • http://www.arabulvar.com/samsung-galaxy-s3-beyaz/?pr=286222#tab1
    Arkadaşlar axess e taksit ertelemede var ne dersınız hıç alışveriş yapan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

arabulvar'da 1400 TL. Nasıl bir sitedir?

limango nun yan sanayi sitesi.o açıdan güvenli denebilir.en azından yollarlar.
    fiyat iyi ama paralel ithalat.
    ithalatçı firmanın da kim olduğu belirsiz.
    yani telefona bişey olsa muhatap bulamama olasılığı çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: Jurishan

arabulvar'da 1400 TL. Nasıl bir sitedir?

limango nun yan sanayi sitesi.o açıdan güvenli denebilir.en azından yollarlar.
    fiyat iyi ama paralel ithalat.
    ithalatçı firmanın da kim olduğu belirsiz.
    yani telefona bişey olsa muhatap bulamama olasılığı çok yüksek.

Teşekkürler hocam.

Mecbur o zaman iPhone 5'le beraber Vatan gibi yerlerde fiyatının düşmesini bekleyeceğiz.

1400-1300'leri görürsek anında kaparım. Gerçi düşmese de yapacak birşey yok. Almayı kafaya koydum. Para biriktirip o veya bu şekilde alacağım.
  • bir akrabam 700 liraya maal etmişti s3 ü
    yurtdışında kampanyası varmış , arkadaşı almış getirmiş , 700 deyince ben şok olmuştum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.