Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özbekistanda 500 dolara bir yakınım getirdi,şu iphone 5 çıksa da biraz daha makul bir fiyata düşse keşke bizim ülkemizde de. ayrıca limangonun fırsatı çok cezbetmeye başladı,birileri paralel ithalatı kötülese de kendime mukayyet olsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

eskiden firmalar forumu takip ederdi. kullanıcıya ses verirlerdi.

Hatirlayanlar bilir ??? 2010 senesiydi sanırım. mediamarkt veya electroworld Logitech z5500 ses sistemini 549 TL civarinda satışa sunmuştu.
    Ve bir arkadaş çıkıp 499 TL olursa alacagım demişti ve elmasepeti'ydı sanırım. ve bir çok kişi mesajı alıntı yaparak bu fiyata sunulursa alacagım demişti ve z5500'ü 499 liradan satılmıştı.
    O gün bende faydalanmiştim.

Demem o ki , madem bukadar talep var ve garantili istiyoruz. benim için ideal fiyat 1500 lira.
    Eminim bu fiyata rakamlari çekebilecek firmalar var.

Yok mu arkadaşlar fiyati 1500 TL olup, Türkiye Samsung Garantili olursa Alacak olanlar ?

Bi görelim böyle olursa kaç kişi alacak belki biri duyar sesimizi

forumu takip edip x olursa alırım denince o fiyata mı iniyormuş firmaların fiyatları. güldüm sabah.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

eskiden firmalar forumu takip ederdi. kullanıcıya ses verirlerdi.

Hatirlayanlar bilir ??? 2010 senesiydi sanırım. mediamarkt veya electroworld Logitech z5500 ses sistemini 549 TL civarinda satışa sunmuştu.
    Ve bir arkadaş çıkıp 499 TL olursa alacagım demişti ve elmasepeti'ydı sanırım. ve bir çok kişi mesajı alıntı yaparak bu fiyata sunulursa alacagım demişti ve z5500'ü 499 liradan satılmıştı.
    O gün bende faydalanmiştim.

Demem o ki , madem bukadar talep var ve garantili istiyoruz. benim için ideal fiyat 1500 lira.
    Eminim bu fiyata rakamlari çekebilecek firmalar var.

Yok mu arkadaşlar fiyati 1500 TL olup, Türkiye Samsung Garantili olursa Alacak olanlar ?

Bi görelim böyle olursa kaç kişi alacak belki biri duyar sesimizi

forumu takip edip x olursa alırım denince o fiyata mı iniyormuş firmaların fiyatları. güldüm sabah.

Arz talep meselesi. Neden olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar alınmayın ama 1500 ü rahatça veren adam 1700 üde verir nedir yani 1500 zorlamıyorda 200 liramı zorluyor sizi

aynı mantıkta gidersek 1700 veren 1900 da verir, onu veren 2100 ü verir diye gider. 1500 iyi bir sınır bence.

@doktorbursa

o sitedeki one mobile diye bir garanti. nasıl bir firma?

bonubon kampanyası fena değil gibi ama one mobile garantisi ne olaki? paralel ithalat garantisi herhalde bu. fikri olan?

• @delidaniel

hocam detaylar kısmında 2 yıl ithalatçı garantilidir yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

Arkadaşlar şimdi ben samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum mağazalardaki fiyat bana çok pahalı geliyor. En fazla 1.500 TL verebilirim. (tabi dahada altına bulursam o kadar iyi) Şimdi benim merak ettiğim konu el altından spot satılan ürünlerdeki garanti 1 yıl mı? yani samsung garantisi altında değilmi 1 yıl? ürün bozuldu hata verdi garantiden faydalanabilecek miyim? Şimdiye kadar hep spot cihaz aldım soru yaşamadım ama bu sefer pahalı bir cihaz olduğu için tereddüt yaşıyorum. çöpe atabileceğim bir para değil neticede.. Birde IMEI klonlama mı yoksa pasaport kayıtlımı cıhaz onerırsınız? ılerkı gunlerde kapanma sorunu yasarmıyım kapanırsa tekrar acılabılırmı?

Birde şu kliksa, istanbul bilişim, bonubon vb sitelerdeki cihazlar için ne diyorsunuz? Güvenilirmi? Garanti sorunu varmı? kayıt sorunu yasarmıyım ılerkı gunlerde? kafamdaki sorular bunlar yardımcı olursanız memnun olurum tavsıyelerınızı ve bılgılerınızı beklıyorum merakla şimdiden teşekkür ederim arkadaslar...

kliksadan al hocam samsung türkiye garantili 2 sene 1530'a geliyor
    hiç endişen olmasın

anladım ama bende world yok

• www.bonubon.com da 2 yıl one mobile garantili 6 taksit ne diyorsunuz alınır mı?
  • Kliksa en güzeli şu an için.
  • kliksa fiyat olarakmı garantı olarak mı ıyı dıyorsunuz anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

önceki konuda elmasepeti demişim yanlış hatirliyormuşum demekki. TobyStore yapmişti bize o kıyagı...

inanmiyorsanız konuya bakabilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_42186220/mpage_1/key_/tm.htm

hatta bu dedigim şu fiyat olursa alacagım muhabbeti dönen konuyu bulursamda eklerim buraya

500'e iner konularindan bitanesi

http://forum.donanimhaber.com/m_42057353/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 12 Eylül 2012; 21:33:20 >

• Hala 1500'e düşse alırım diyenler, alın kliksa'dan işte.. hem türkiye garantili hem de 1530TL.. (world card)
  • kliksa 1699 tl çok cazip değil world cardı olmayana
  • quote:

kliksa 1699 tl çok cazip değil world cardı olmayana

Gerçek alıcı, ihtiyacı olan ne yapar eder bulur hocam merak etme..
    Mızmızlananlar genelde telefonu alıp almama konusunda ikilemde olanlar..
    Millet geçen ekstra indirim için gitti TEB'e kart başvurusu yaptı.. kimi gitti adios'çularla anlaştı..
  • iphone 5 tanıtıldı, s3 fiyatı yarın düşerse alıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Millet geçen ekstra indirim için gitti TEB'e kart başvurusu yaptı.. kimi gitti adios'çularla anlaştı..

bence çok sacma ne yanı 169 tl bonus almak ıcın 59 tl kart aidatı odeyecen falan fılan bı suru hıkaye gercek satıcıda muhakkak hepsıne yapar bu ındırımı bankayla anlasmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

bence çok sacma ne yanı 169 tl bonus almak ıcın 59 tl kart aidatı odeyecen falan fılan bı suru hıkaye gercek satıcıda muhakkak hepsıne yapar bu ındırımı bankayla anlasmaz

Kart aidatı kolay iş.. Bi telefon.. Bi dilekçeye bakar..

Ama siz bilirsiniz.. adamlar zorla satmıyor.. Genelde de cazip fırsatlar belli kartlara olur.. Teknoloji deyince bi cardfinans, bi world olacak.. Benzin ve market için bi axess olacak..

Ben Cardfinans ve World ile gayet güzel geçiniyorum.. 2004'ten beri müşterileriyim, hiç kart aidatı ödemedim.. en kötü aidat kadar puan aldım..

Uzun lafın kısası cihaz güzel.. Kliksa fırsatı da güzel.. Cihazı almak isteyen 3'e 5'e çok takılmasına gerek yok.. Parasını hakeden bir cihaz..

büyük ekran bana göre değil diyenlere de kesinlikle HB'dan Xperia Ray öneriyorum.. Gerçekten tam bir F/P telefonu..

• kliksada ki telpa garantili mi arkadaşlar? samsung türkiye garantiden bahsettikleri bu mu ?
  • iphone 5i de gördük.pek çığır acıkcak bir tel olmamış. fiyatı 2300 den aşşağı olmaz.1530a s3 canavar gibi
  • iphone 5 hele bi çıksın daha türkiyeye gelmeden bile buradaki fiyatların düşmesine sebep olur,biraz daha bekleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aluc

kliksada ki telpa garantili mi arkadaşlar? samsung türkiye garantiden bahsettikleri bu mu ?

kliksa = teknosa

Samsung türkiye garantisi de Resmi distribütör garantisi demek..

İthalatçılarda hangi şehirdeyse oraya gönderirsin.. ama distribütörde en azından bir dayanağın var..

Gerçi ilk 1 ay birşey olmadıktan sonra zati 2 yılda telefonlara pek birşey olmuyor.. ama teknoloji şans işi..

tel kaydı, imei gibi sorunlarınız da olmaz.. 2. elinde de kozunuz olur..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.