Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzenim 500$'a yurtdışından HTC One X'i getirince bu başlığın benim için bir anlamı kalmadı. Allah size kolaylık versin...
  • kafam karıstı world card ım yok nereden alabılırım en ekonomık ve 2 yıl turkıye garantılı bırısı yardımcı olursa sevınrım artıkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

http://www.markapon.com/ sitesini inceleyin. 1500 tl yazıyor.

hatta 1479 tl sıte guvenılırmı? sanayı bakanlıgı garantılı dıyor?
  • valla pek bilgim yok 3lira fazla olsun derseniz hızlıal incehesap gibi sitelere yönelebilirsiniz. orda da 1500 tl civarı
  • morhio.com da kaldırılmıs bulamadım
  • Darty Facebookta kodu dağıtıyor Telefon kodla 1499 TL oluyormuş.İthalatta en iyi fiyat arabulvarda 1399
    http://www.arabulvar.com/samsung-galaxy-s3-beyaz/?pr=286222#tab3
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Darty Facebookta kodu dağıtıyor Telefon kodla 1499 TL oluyormuş.İthalatta en iyi fiyat arabulvarda 1399

2 yıl ıthalatcı garantı derken paralel ıthalattan soz edıyor degılmı? samsung turkıye garantısı bu olmasa gerek? ayrıca arabulvar nasıl bır sıtedır guvenılırmı?

• Vatanda 1649 tl ne garantili bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: no_Antijen

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Darty Facebookta kodu dağıtıyor Telefon kodla 1499 TL oluyormuş.İthalatta en iyi fiyat arabulvarda 1399

2 yıl ıthalatcı garantı derken paralel ıthalattan soz edıyor degılmı? samsung turkıye garantısı bu olmasa gerek? ayrıca arabulvar nasıl bır sıtedır guvenılırmı?

Evet paralel ithalat , ithalat denilenin hepsi paraleldir :) Samsung garantili olsa koca koca distribütör yazarlar.Limangonun sitesidir

• distribütor yazan yok kı hocam hep 2 yıl garantılı deyıp gecıyorlar
  • genel olarak bir telefona 1500 lira bile fazla,
    iphone 5 hayal kırıklıgı felan degil sonucu birkac aya gorursunuz. satışa cıktıgı gün millet işi gücü bırakıp sıraya girecek.
  • Ben az önce arabulvar.com'dan 1399 TL ye aldım ayrıntıları telefon gelince yazıcam. Telefon ithalatçı firma garantisi altında 2 yıl mışwww.intellicel.com.tr garantisi altındamış.
  • Bende gene bi hiper marketin sitesinde 1599 TL peşin fiyatına bütün kartlara 12 taksit ulaştım mağazalardan birine evo garantisi altındaymış ıphone serisindende baya ithaalat yapmışlar şikayet pek yok aldığım yerdeki tanıdık arkadaşa sordum herhangi bir geri dönüş oldumu bugune kadar olmadı ama elektronik eşya nihayetinde şans meselesi biraz dedi bende doğru dedim sabah almaya gidicem ankarada oturanlar isterse toplanıp gidebiliriz hep birlikte daha sağlıklı olur birimizin bilmediğini diğeri bilir daha rahat alabiliriz.
  • arkadaslar isteyen olursa kliksa.com dan 1500TL ye s3 alabilirim

world puan ihtiyacim var bugun kampanyanin son gunu

0544 765 57 77 dusunenler cepten ulassin bugun halledelim
  • Vatanda şuan 1649tl 10taksit.

• quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Bende gene bi hiper marketin sitesinde 1599 TL peşin fiyatına bütün kartlara 12 taksit ulaştım mağazalardan birine evo garantisi altındaymış ıphone serisindende baya ithaalat yapmışlar şikayet pek yok aldığım yerdeki tanıdık arkadaşa sordum herhangi bir geri dönüş oldumu bugune kadar olmadı ama elektronik eşya nihayetinde şans meselesi biraz dedi bende doğru dedim sabah almaya gidicem ankarada oturanlar isterse toplanıp gidebiliriz hep birlikte daha sağlıklı olur birimizin bilmediğini diğeri bilir daha rahat alabiliriz.

1599 a ithalat ci firma garantili çok pahalı bu fiyatlara distribütör garantili alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar markapon.com'da bu ürün 1.479 TL, ithalatçı firma garantiliymiş. Finansbank kartı ile alınınca %10 puan veriyormuş.
    Finansbank kartı ile baya avantajlı oluyor sanki? Bir yerden bulmam lazım bu karttan, bende yok.

http://www.markapon.com/firsat/samsung-galaxy-s3-i9300/15791
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Bende gene bi hiper marketin sitesinde 1599 TL peşin fiyatına bütün kartlara 12 taksit ulaştım mağazalardan birine evo garantisi altındaymış ıphone serisindende baya ithaalat yapmışlar şikayet pek yok aldığım yerdeki tanıdık arkadaşa sordum herhangi bir geri dönüş oldumu bugune kadar olmadı ama elektronik eşya nihayetinde şans meselesi biraz dedi bende doğru dedim sabah almaya gidicem ankarada oturanlar isterse toplanıp gidebiliriz hep birlikte daha sağlıklı olur birimizin bilmediğini diğeri bilir daha rahat alabiliriz.

1599 a ithalat ci firma garantili çok pahalı bu fiyatlara distribütör garantili alınabilir.

bu seferde senin yazının etkisinde kaldım kararsızlığa düştüm kardeşim valla :) napacam bilemedim alsammı almasammı diye :) offf offfff kardeşler sıktı valla bu s3 almıcam e72 kullanmaya devam edicem :) ama s3 gıdıklıyor adamı :)))

• iphone bencede fiyasko çıkmadı. türkiyeye çıktıgı anda isterse 3000 tl olsun alan alacaktir.

Bu şekilde alan kişiler telefonun özelligine bakmiyorlar sadece ismine o parayi veriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.