Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mimar0640

quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Bende gene bi hiper marketin sitesinde 1599 TL peşin fiyatına bütün kartlara 12 taksit ulaştım mağazalardan birine evo garantisi altındaymış ıphone serisindende baya ithaalat yapmışlar şikayet pek yok aldığım yerdeki tanıdık arkadaşa sordum herhangi bir geri dönüş oldumu bugune kadar olmadı ama elektronik eşya nihayetinde şans meselesi biraz dedi bende doğru dedim sabah almaya gidicem ankarada oturanlar isterse toplanıp gidebiliriz hep birlikte daha sağlıklı olur birimizin bilmediğini diğeri bilir daha rahat alabiliriz.

1599 a ithalat ci firma garantili çok pahalı bu fiyatlara distribütör garantili alınabilir.

bu seferde senin yazının etkisinde kaldım kararsızlığa düştüm kardeşim valla :) napacam bilemedim alsammı almasammı diye :) offf offfff kardeşler sıktı valla bu s3 almıcam e72 kullanmaya devam edicem :) ama s3 gıdıklıyor adamı :)))

VATAN'da 1650 TL olmuş.

• peşin para en uygun nasıl alabiliriz acaba?
  • En uygun samsung türkiye garantili olarak şuanda vatanda 1600 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviadafl -- 14 Eylül 2012; 11:02:20 >
  • istanbul kartal dayım

isteyene kliksa da yardımcı olurum

ama %10 max

1530a gelir

sonuçta ihtiyacım yok şuan acil olarak

sadece ihtiyacı olanın işi görülsün amaç
  • Bende s3 ümü yeni aldım ve alacak olan arkadaşlara paralel ithalattan uzak durmalarını öneriyorum. Forumu gezerseniz parelel ithalat alanların yaşadığı sıkıntıları sıkça görebilirsiniz. Resmi garantili ürünü teknolojiankara.com dan aldım. Tereddütlerim vardı fakat hiç bir sıkıntı yaşamadım. Üstüne birde ekran koruyucu hediye etmişler :) 1400 lira civarı paralel ithalat alana kadar 1600 lira civarı resmi garantili ürün bulunabiliyor. Telefonum başarı garantili olarak geldi. Ayrıca HB kısa bir dönem parelel ithalat ve resmi garantili s3 ü birlikte sattı. parelel ithalat olan ürün 200 tl ucuzdu ve ürünün paralel ithalat olduğu yazıyordu. Gold bilgisayarı tavsiye etmiyorum. Gold dan almadan önce mail attım. Paralel ithalat olup olmadığını sordum. ESS elektronik diye bir firma garantisi altında diye cevap aldım. Araştırdım ESS elektronik hakkında fazla bir bilgi yok. Vatan kampanyası sadece havale ve belli kartlara uygun. Umarım alacak olan arkadaşlara fikir sahibi olmaları konusunda yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maviadafl

En uygun samsung türkiye garantili olarak şuanda vatanda 1600 tl

1649 olmasın.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-i9300mbdtur-i9300-galaxy-s-iii--cep-telefonu-16-gb-(mavi)/productdetails.aspx?I_ID=60866
  • kliksadan alınma samsung s3 . 1475 TL ye verilecek . samsung türkiye garantili. (dün alındı , bugün kargoya verildi , yarın elimde olucak )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UGURUM79 -- 15 Eylül 2012; 0:11:52 >
  • Galaxy s3 alicak ve video yu izlememis arkadaşlara tavsiyem. One x - s3 karşılaştırma videosu var donanimhaberde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: maviadafl

En uygun samsung türkiye garantili olarak şuanda vatanda 1600 tl

1649 olmasın.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-i9300mbdtur-i9300-galaxy-s-iii--cep-telefonu-16-gb-(mavi)/productdetails.aspx?I_ID=60866

peşin alışlarda mağzaya özel %3 indirim yaptırılıyor.. arkadaş aldı ondan söylüyorum. ve bunuda kasada söylüyorsunuz.

• samsung türkiye garantili cihaz tercih edilir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGURUM79

kliksadan alınma samsung s3 . 1475 TL ye verilecek . samsung türkiye garantili.

pm
  • fiyat vatanda 1588 oldu ilgilenlere duyrulur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatgs

Bende s3 ümü yeni aldım ve alacak olan arkadaşlara paralel ithalattan uzak durmalarını öneriyorum. Forumu gezerseniz parelel ithalat alanların yaşadığı sıkıntıları sıkça görebilirsiniz. Resmi garantili ürünü teknolojiankara.com dan aldım. Tereddütlerim vardı fakat hiç bir sıkıntı yaşamadım. Üstüne birde ekran koruyucu hediye etmişler :) 1400 lira civarı paralel ithalat alana kadar 1600 lira civarı resmi garantili ürün bulunabiliyor. Telefonum başarı garantili olarak geldi. Ayrıca HB kısa bir dönem parelel ithalat ve resmi garantili s3 ü birlikte sattı. parelel ithalat olan ürün 200 tl ucuzdu ve ürünün paralel ithalat olduğu yazıyordu. Gold bilgisayarı tavsiye etmiyorum. Gold dan almadan önce mail attım. Paralel ithalat olup olmadığını sordum. ESS elektronik diye bir firma garantisi altında diye cevap aldım. Araştırdım ESS elektronik hakkında fazla bir bilgi yok. Vatan kampanyası sadece havale ve belli kartlara uygun. Umarım alacak olan arkadaşlara fikir sahibi olmaları konusunda yardımcı olabilmişimdir.

Başarı paralel ithalat olmuyor mu? Samsung Türkiye dışında hepsi paralel ithalat deniyordu bir konuda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yumulun beyler!
    Vatanda GALAXY S III ===== 1588 TL AXESS,BONUS 10 TAKSİT
  • 1588TL bayidede geçerli mi?Sadece internet için mi?
  • Başarı, Genpa, C5, Kvk,Netcell bunlar resmi telefon distribüterleri. Bunların garantisi altında olan samsung telefonlar zaten samsung türkiye garantili oluyor. Eğer yanlış bir bilgim varsa veya konu hakkında daha iyi bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Kafa karışıklığı yaşanmasın maksat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omg12

1588TL bayidede geçerli mi?Sadece internet için mi?

Şubeyi aradım beyler.Şubede geçerli değilmiş.Ama haftasonu geçerli olabilirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siradan

Galaxy s3 alicak ve video yu izlememis arkadaşlara tavsiyem. One x - s3 karşılaştırma videosu var donanimhaberde.

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopatgs

Başarı, Genpa, C5, Kvk,Netcell bunlar resmi telefon distribüterleri. Bunların garantisi altında olan samsung telefonlar zaten samsung türkiye garantili oluyor. Eğer yanlış bir bilgim varsa veya konu hakkında daha iyi bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim. Kafa karışıklığı yaşanmasın maksat.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62721140&p=2&f=811

tabletten bağlandığım için normal forum linkini bulamadım. Burada yazdığına göre sadece Samsung Türkiye resmi distribütörmüş bir kaç senedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi fiyat beyler kaptım bir tane. bundan 3 hafta önce bayramda 1520 ye paralel ithalat alacaktım biraz bekle€k iyi oldu bu paraya şimdi telpa garantili alacağım.
    daha da uygun fiyat isteyenler en az 1 ay daha beklesin bi 100 tl daha gevşeyecektir illa ki.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.