Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz önce İstinye CarrefourSa'dan geldim, SIII'ü 1599 TL'den veriyolardı, stoklarla sınırlıymış ve çoğu mağazada var gibisinden bi yazı gördüğümü de hatırlıyorum.
  • bugün kızılayda aradım uygun fiyata s3,bi dükkana girdim geçen diyalog şu;

-abi s3 var mı?
    -var tabi
    -kaça?
    -1400 lira
    -paralel ithalat mı yoksa ab çıkışlı mı?
    -2 yıl garantili,başarıdan
    -oha abi süpermiş ben yarın gelip alayım o zaman
    -al tabi çok iyi fiyat daha iyisi yok
    -hakkaten abi ya herkes 1600-1700 istiyor
    -sen de naptın be abicim sıfır o kadar zaten
    -sıfır değil mi?
    -az kullanılmış
    -kolay gelsin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimar0640

Arkadaşlar bugun gittim aldım valla sırf beklemek sıktı beni 50-100 daha düşüçek diye beklemem beni sıktı 1680 tl ye hem elimdeki e72 telefonumu verdim hem ondan kurtuldum hemde 1680 tl vodafone bayisinden telpa garantili cihaz aldım 100 fazla olsun kafam rahat olsun 300 elden verdim 1180 lirada 12 taksit yaptırdım telefon süper ötesi birşey yani ıphone da kullandım 3 hafta kadar arkadaşımın yanından gecemez gerçekten iddaa ediyorum ıphone yanından gecemez yani carrefour da bugun 1599 tl ye 12 taksit satılıyor isteyenlere ama evo ithaalatcı firma garantisinde yani pararlel ithaalat ama ben kafam rahat olsun istedim nihayetinde çok para alıpta çöpe atmanın anlamı yok arkadaşlar...

Hatta buda linki buyrun bakın arkadaşlar>>>

http://www.carrefour.com.tr/sondakika.asp

word kartın warmıydı bilmiyorum ama kliksa 1530 mis gibi

• ben s2 almak istiyorum ama hala fiyatlar dusmedi s4 cikinca duser belki

900 tl ye pesin para var ama garanti falan yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kliksada stoklar tükenmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1111 -- 14 Eylül 2012; 22:00:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

Arkadaşlar bugun gittim aldım valla sırf beklemek sıktı beni 50-100 daha düşüçek diye beklemem beni sıktı 1680 tl ye hem elimdeki e72 telefonumu verdim hem ondan kurtuldum hemde 1680 tl vodafone bayisinden telpa garantili cihaz aldım 100 fazla olsun kafam rahat olsun 300 elden verdim 1180 lirada 12 taksit yaptırdım telefon süper ötesi birşey yani ıphone da kullandım 3 hafta kadar arkadaşımın yanından gecemez gerçekten iddaa ediyorum ıphone yanından gecemez yani carrefour da bugun 1599 tl ye 12 taksit satılıyor isteyenlere ama evo ithaalatcı firma garantisinde yani pararlel ithaalat ama ben kafam rahat olsun istedim nihayetinde çok para alıpta çöpe atmanın anlamı yok arkadaşlar...

worl yok başvuru yaptım ama daha geleçek artı elimdeki teli çıkardım ve bizzat yerinden aldım içim rahat olsun kardeşim 100-200 belki fazla oldu ama napayım bence parasına değen bir cihaz tek hoşuma gitmeyen yönü arka kapağı nerdeyse kırılıcak yani göz görüyor s3 aldım diye yalana gerek yok çok ince bir malzmeden yapılmış.Malzeme olarak ıphone daha iyi ona lafım yok olmazda ama s3 farklı bir tarz yani...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

worl yok başvuru yaptım ama daha geleçek artı elimdeki teli çıkardım ve bizzat yerinden aldım içim rahat olsun kardeşim 100-200 belki fazla oldu ama napayım bence parasına değen bir cihaz tek hoşuma gitmeyen yönü arka kapağı nerdeyse kırılıcak yani göz görüyor s3 aldım diye yalana gerek yok çok ince bir malzmeden yapılmış.Malzeme olarak ıphone daha iyi ona lafım yok olmazda ama s3 farklı bir tarz yani...

Hocam s3 sahibi değilim ama arka kapak konusunda size katılmıyorum incelemelerime dayanarak.Teknosa vb marketlerde her fırsatı değerlendırırım boyle cihazları denemek için.İzlemiş olduğum s3 incelemelerine gore arka kapak polikarbondan uretilmiş ve çizilmeye vs dayanıklıymış.Kendi gözlemlerim de bunu doğrular nitelike.TAbiki daha estetik göz alıcı bır kapak olabilirdi ancak bu kapak hiç de oyle kırılacak gıbı durmuyor bence.Esnek bir yapıya sahıp.Ama takdir edersiniz ki dogadaki her maddenin bir kırılma noktası vardır.Hayırlı olsun bu arada yeni telefonunuz güle güle kullanmanız dileğiyle....

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creaker -- 14 Eylül 2012; 23:50:12 >

• arkadaşlar vatanınki tam olarak garantisi ne bilen var mı. bi de bugün mağazada da o fiyat olur mu ki acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

arkadaşlar vatanınki tam olarak garantisi ne bilen var mı. bi de bugün mağazada da o fiyat olur mu ki acaba

Dist. garantili tabii ki. Mağazalarda da geçerli fiyat. Olmasa internete özel yazarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volksdeutsche -- 15 Eylül 2012; 11:24:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volksdeutsche

quote:

arkadaşlar vatanınki tam olarak garantisi ne bilen var mı. bi de bugün mağazada da o fiyat olur mu ki acaba

Dist. garantili tabii ki. Mağazalarda da geçerli fiyat. Olmasa internete özel yazarlardır.

sanki yazıyor gibi...tel resmin sol üstünde.

Samsung i9300 Galaxy S III  için Sıcak Fırsatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 15 Eylül 2012; 11:26:46 >

• arkadaşlar sanalpazar ın kendi ürünlerini 1 TL den açık artırmayla satışından bana diğerleri ödeme yapmadıpı için teklif geldi. 1.443 TL .. taksitli alma imkanı da var. ama fiyatı iyi mi pararel ithalat mı satıyor sanalpazarın kendisi bilemedim. alıp satmada kaybım olurmu? bir yardım lütfen.
  • yok mu bir fikir verecek.
    http://www.sanalpazar.com/Samsung-Galaxy-S-Iii-Quad-Core-16-Gb-I9300-Mavi__isp4427671
    linkteki telefonu 1443 TL ye almam satmak veya kullanmak için mantıklımı? bu telefon paralel ithalat mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diroix

İnternet'e özel ibaresi yok, 1588 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-i9300rwdtur-i9300-galaxy-s-iii--cep-telefonu-16-gb-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=60804

zaten stokta yok durumuna düştü
    Stokta Bulunduğu Mağazalar Elmadağ, Bostancı, İzmir (Bornova), Bursa, Kayseri, Ankara (Batıkent), Samsun, İzmir (Balçova), Balıkesir, Dudullu, Sivas, Denizli, Ümraniye, Düzce, İzmir (Gaziemir), Bodrum, İnternet

beyazı stokta yok mavi var. mavinni köşesinde intenrete öel diyor beyazda yazmıyor. beyaz daha çok ilgi görüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 15 Eylül 2012; 12:14:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diroix

İnternet'e özel ibaresi yok, 1588 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-i9300rwdtur-i9300-galaxy-s-iii--cep-telefonu-16-gb-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=60804

zaten stokta yok durumuna düştü
    Stokta Bulunduğu Mağazalar Elmadağ, Bostancı, İzmir (Bornova), Bursa, Kayseri, Ankara (Batıkent), Samsun, İzmir (Balçova), Balıkesir, Dudullu, Sivas, Denizli, Ümraniye, Düzce, İzmir (Gaziemir), Bodrum, İnternet

beyazı stokta yok mavi var. mavinni köşesinde intenrete öel diyor beyazda yazmıyor. beyaz daha çok ilgi görüyor

Rengine göre biri internete özel diğeri her yerde geçerli olur mu ki acaba?

• S3'ün yeni renkleri çıkacak yakında o yüzden ellerindeki stokları bitirmeye çalışıyorlar. Fiyatlar daha da düşebilir.

• ankara söğütözünü aradım beyaz ellerinde ykmuş. mavi var ve aynı fiyat. mavi de güzel değil be. biraz daha bekleyelim. iki günde 1500 lere düşüyors bundan sonra da 1500 lerde gezer
  • vatan 1588 e cekmiş beyler ( MAVİ 9 sini bilginiz olsun.

i phone 5 den ozelliği yoksek ama millet elma meraklısı 5 cıkınca daha da duscek fiyatı. tanıtıldı biliyorsunuz .

Tutuştu şimdi mağazalar dur bakalım aksilik olmazsa 1-1.5 arası fiyatlara iner
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.