Şimdi Ara

Samsung i9300 Galaxy S III için Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.952
Cevap
67
Favori
478.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

fiyatlar dahada düşecek iphone 5 bi girsin piyasaya ortalık kızaşacak işte ozman

iphone 1550 TL den mi girecekmiş gibi söylüyorsun?
    2000-2500 den aşağı girmeyeceğinden, diğer telefonların fiyatlarını artırmasından başka bir halta yaramaz iphone5.

iphone 5 hayal kırıklığından sonra s3 fiyatları yükselmez umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

fiyatlar dahada düşecek iphone 5 bi girsin piyasaya ortalık kızaşacak işte ozman

iphone 1550 TL den mi girecekmiş gibi söylüyorsun?
    2000-2500 den aşağı girmeyeceğinden, diğer telefonların fiyatlarını artırmasından başka bir halta yaramaz iphone5.

iphone 5 hayal kırıklığından sonra s3 fiyatları yükselmez umarım...

Katılıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

vatanda ki nin garantisi ne? fiyatı iyi gözüküyor. ben iphone 5 in piyasaya girmesini ve fiyatların düşmesini bekliyorum. acelem yok. şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim?

nihayet sonunda vatan dan aldım. samsung tr garantili, şuanda turkiye deki en iyi garanti, piyasada garantili satılan en düşük fiyat vatanda.

paralel ithalatlar da samsung tr garantili olmuyor mu? yoksa kvk, genpa gibi garantisi olanlar samsung tr garantisi içine girmiyor mu?

bunda almazsam bir daha ki %25 i bekleyebilirim. zaten vatan bu kampayayı fazla geçmeden tekrarlayıp duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankanet59

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Orijinalden alıntı: delidaniel

quote:

http://www.markapon.com/marka/samsung-galaxy-s3-i9300-16gb-cep-telefonu-beyaz-ve-mavi-secenekleriyle/752

1479 tl

http://www.markapon.com/ozel/cardfinans

1331'e düşüyor Cardfinansla

markapon işi iyimiş, bu siteden hiç almadım ben alan bilen tanıyan ne der?

http://www.markapon.com/statics/about.php

Ayrıca %4 avantajix iadesi ile 1300 altına iniyor

hocam markapondan alsak garantisi 1. eldenmi oluyor artı trt bandrollümü oluyo cihaz ?

markapon'a mail attım, ithalatçı firma Medcell İletişim'miş. 1275'e geliyor. Şuan için ithalatçılar arasında en iyi fiyat. Daha önce neredeyse bu fiyatlara yurtdışı cihazı alıp alıp imei kopyalatacaktım. İyi ki almamışım, buradan alacağım sanırım. Son kez bir itirazı alan veya buradan telefon alıp pişman olan biri var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarper 77

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1111

quote:

Orijinalden alıntı: SiYaH

Bugün ürün sürat kargo ile geldi. 1 gün içinde gönderdiler gerçekten. Kutusu jelatininde hiç açılmamış, faturası ile birlikte sorunsuz geldi. IMEI sorgusu yaptırdığımda kayıtlı olarak gözüküyor ordada sıkıntı yok gönül rahatlığı ile arabulvar.com'dan alabilirsiniz. Ürün ithalatçı firma tarafından 2 yıl garantili. Samsung TR sitesinden kayıt ettirdiğinizde 24 ay işçilik ve parça garantisi verdi. İthatlatçı firma intellicel.com.tr firması. Ayrıca ekran koruyucu jelatinde yanında hediye olarak göndermişler. 1399 TL access kartın 2013 de ödemeli kampanyasından almıştım.

hayırlı olsun hocam,bu sansung tr sitesinden kayıt olayı ne oluyor? ithalatçı garantisi haricinde samsung da mı veriyor kayıt yaptırınca garanti? o kısmı tam olarak anlamadım

Bu konuda bende bilgilenmek isterim.

ürün 2 yıl ithalatçı firma olan intelli.com.tr firması tarafından garantili. Cihaz bozuk olursa, Değişimi bu firma yapıyor. Ama Samsung Türkiyenin sitesinden kayıt ederseniz cihazınızı 24 aylık parça değişimi ve işçilik ücreti garantisi kapsamınada giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiYaH -- 16 Eylül 2012; 3:30:56 >

• 200 lira daha verip samsung tr garantili almak bence daha mantıklı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-E

quote:

Orijinalden alıntı: kankanet59

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delidaniel

quote:

http://www.markapon.com/marka/samsung-galaxy-s3-i9300-16gb-cep-telefonu-beyaz-ve-mavi-secenekleriyle/752

1479 tl

http://www.markapon.com/ozel/cardfinans

1331'e düşüyor Cardfinansla

markapon işi iyimiş, bu siteden hiç almadım ben alan bilen tanıyan ne der?

http://www.markapon.com/statics/about.php

Ayrıca %4 avantajix iadesi ile 1300 altına iniyor

hocam markapondan alsak garantisi 1. eldenmi oluyor artı trt bandrollümü oluyo cihaz ?

markapon'a mail attım, ithalatçı firma Medcell İletişim'miş. 1275'e geliyor. Şuan için ithalatçılar arasında en iyi fiyat. Daha önce neredeyse bu fiyatlara yurtdışı cihazı alıp alıp imei kopyalatacaktım. İyi ki almamışım, buradan alacağım sanırım. Son kez bir itirazı alan veya buradan telefon alıp pişman olan biri var mıdır?

Güzel hesap :) keske puanlari istemiyoruz deme şansımız olsa çünkü kredi kartı kullanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

vatanda ki nin garantisi ne? fiyatı iyi gözüküyor. ben iphone 5 in piyasaya girmesini ve fiyatların düşmesini bekliyorum. acelem yok. şimdi mi almalıyım yoksa beklemeli miyim?

nihayet sonunda vatan dan aldım. samsung tr garantili, şuanda turkiye deki en iyi garanti, piyasada garantili satılan en düşük fiyat vatanda.

paralel ithalatlar da samsung tr garantili olmuyor mu? yoksa kvk, genpa gibi garantisi olanlar samsung tr garantisi içine girmiyor mu?

bunda almazsam bir daha ki %25 i bekleyebilirim. zaten vatan bu kampayayı fazla geçmeden tekrarlayıp duruyor.

paralel ithalatçılar kendi bünyesinde teknik servis hizmeti verirler,
    hal böyle olunca cihazda bir problem çıktığında servisle uğraş dur.

• Adana Optimum Mediamartktta dün Samsung S3 1.499TL idi düşünenlere güzel rakam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Adana Optimum Mediamartktta dün Samsung S3 1.499TL idi düşünenlere güzel rakam...

Geçen hafta 1350 ydi ne yapıyorlar anlamadım ki. Fırsatı Kacirinca başka yerden aldım şimdi sinirleniyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: aluc

1588 e vatandan beyazını aldım. paralel ile uğraşılmaz. hele ki arada sadece %10 luk fiyat farkı varken ağrımasın başınız.

1270 tl alınabiliyor en az yüzde 20 oynuyor.değmez mi ?
  • Ben de vatandan almayi dusunuyorum. Beyazi kalmamis. Sizce beklemeli mi, yoksa maviyi bu fiyata almali mi?

• mavinin stoklarını eritip yeni renkler geleceği için mi fiyat kırıyorlar acaba

Samsung i9300 Galaxy S III  için Sıcak Fırsatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

quote:

Orijinalden alıntı: aluc

1588 e vatandan beyazını aldım. paralel ile uğraşılmaz. hele ki arada sadece %10 luk fiyat farkı varken ağrımasın başınız.

1270 tl alınabiliyor en az yüzde 20 oynuyor.değmez mi ?

Nerede bu fırsatlar.
  • yeni renkler çıkıyor işler karışacak. samsung güzel işler yapıyor. fiyatlarda 1500 cicvarına genllenirse çok hoş olur. 2400 i hone 5 kimse vermez alet 1500 lerde olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

yeni renkler çıkıyor işler karışacak. samsung güzel işler yapıyor. fiyatlarda 1500 cicvarına genllenirse çok hoş olur. 2400 i hone 5 kimse vermez alet 1500 lerde olursa

iphone u hala anlayamadım.
    3gs 800 tl işte. ederi de o sanırım
    e iphone 4 8gb bundan yüz dolar pahalı olmalı apple standartları öyle.
    i4 8gb 800 tl + yüz dolar yani 180(+ kdv+ötv) tl yani +250 tl 1050 tl olmalı
    i4s 16 gb 1050 + 250 tl= 1400 olmalı vs vs
    kişisel görüşümdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 16 Eylül 2012; 18:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suyosunu

Ben de vatandan almayi dusunuyorum. Beyazi kalmamis. Sizce beklemeli mi, yoksa maviyi bu fiyata almali mi?

almalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

mavinin stoklarını eritip yeni renkler geleceği için mi fiyat kırıyorlar acaba

Samsung i9300 Galaxy S III  için Sıcak Fırsatlar

fiyat 1799 !!!
    ilk zaman siyah çıkmış olsa maviye saldırı olurdu
  • bende çok kararsız kaldım. beyaz istiyordum fakat mavisini alsammı, biraz daha beklesemmi beyaz için karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

bende çok kararsız kaldım. beyaz istiyordum fakat mavisini alsammı, biraz daha beklesemmi beyaz için karar veremedim.

bence mavi daha güzel ya.
    beyazı seramik tava gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.