Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung avm de ürünler bitmiş. Diğer satıcıyı Tanıyan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_bey

Bugün Ankara AnkaMALL'da inceleme fırsatım oldu. Güzel telefona benziyor ama metal çerçevenin keskin köşeleri uzun süreli kullanımlar için rahatsız edebilir diye düşünüyorum.

AnkaMALL gold bilgisayarda incelediğim ürün için 2.300TL fiyat vardı. İlk 100 ilk 200 ilk 300 kişiye özel hediyeler diye pankartlar vardı ama pek ilgilenmedim.

Genel Anlamda güzele benziyor. Panoramik ÖZÇEKİM özelliği güzele benziyordu.

Genel olarak telefonun özelliklerinde ön plana çıkarttıkları tema ÖZÇEKİM için şöyle iyi böyle iyi gibi sunumlar vardı.

ÖZÇEKİM için ayrıca reklam panosu tarzında bir yer vardı. Filler aslanlar gibi. İsteyenler orada özçekim yapıyorlardı.

Tanıtım ilginçti. En ilginç olan havada oturan adamdı.

Telefonumda şarj olmadığı için çekim yapamadım ama büyük ilgi vardı.

örnek olarak aşağıdaki fotoya bakınız.

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar

Ankamall da Gold bilgisayar var mıydı ya? Hediyelerin ne olduğu konusunda bilgin var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 18 Ekim 2014; 22:58:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağaza yeni açıldı.
     Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

kaderi aynı note 3 gibi olacak. telefonun seneye bugün olacak fiyatı;

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-note-3-fiyati,1333751.html

samsung telefonlar gerçek değerlerine ancak 1 sene sonra ulaşıyor.

ee hocam sen de seneye şimdiki yaşında olmayacaksın yahu teknoloji ilerliyor, elbette üst model çıkınca fiyatları düşer bir önceki neslin. apple'ın sabit fiyat politikası tüketici için daha mı iyi. telefonu zırt pırt alıp satmayacaksan bak ne güzel işte 1499 TL'den fıstık gibi note 3'ü alabilirsiniz, ama 5S alsan 1800-1900 TL para istiyorlar.

• 6 ay sonra 1600lere düşer şimdi kasmaya gerek yok, samsung kadar çabuk ve çok değer kaybeden telefon görmedim.
  • Kasa açıklığı şikayeti var. Hemen almamak lazım. Önce bir incelensin. Sıkıntı varsa sonraki partilere yönelmek lazım.
  • Az önce Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sağolsun; oradaki arkadaş bayağı ilgilendi. Aynen bana söylenilen bilgiyi buraya aktarıyorum.
    Galaxy Note 4'ün resmi olarak satışa başlangıç tarihi 24.10.2014'tür. O tarihten sonra; daha önce diğer telefonlarda olduğu gibi bu telefonumuz için de hediyelerimiz olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Az önce Samsung müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sağolsun; oradaki arkadaş bayağı ilgilendi. Aynen bana söylenilen bilgiyi buraya aktarıyorum.
    Galaxy Note 4'ün resmi olarak satışa başlangıç tarihi 24.10.2014'tür. O tarihten sonra; daha önce diğer telefonlarda olduğu gibi bu telefonumuz için de hediyelerimiz olacaktır

gerçekten iyi bir haber ama bilmiyorum ne derece tatmin eder verecekleri hediyeler.
  • turkcell gear 2 ve dock ses sistemini 13 unde on siparsle 75 kisye tanimladi

burda konusu acildi ama yetsemedim ben
    saat 800 tl
    dock 400 tl sitelrdeki satis fiyatlari

bunu kacrdiktan sonra ne verseler almam daha note 4 bi sure

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

turkcell gear 2 ve dock ses sistemini 13 unde on siparsle 75 kisye tanimladi

burda konusu acildi ama yetsemedim ben
    saat 800 tl
    dock 400 tl sitelrdeki satis fiyatlari

bunu kacrdiktan sonra ne verseler almam daha note 4 bi sure

Bunu ne zaman yaptı? Bende gear 2 olsa almayi dusunecektim. Hic haberim olmadi

• Az önce micro Sd kartı da aldık; bir de hesaplı şekilde telefonu da düşürürsek süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 19 Ekim 2014; 17:11:34 >

• Gear S Gear 2 den iyidir dimi ?

Turkcell'in kampanyası güzelmiş, ama olaya sonradan ayıktık
  • valla b ende ilk gear 2 lı kampanya ıle gecerım sıprısı

ama asla note 3 mu kuru note 4 le 2300 vererek degıstrmem
  • Gear2 ile 1800 olursa alirim

• Az önce Samsung müşteri hizmetlerini yine aradım ve Duygu hanım diye bir bayanla konuştum. Bana önümüzdeki günlerde note 4 cihaz ile gear saat hediye edecekleri bilgisini tekrarladı.
    Beklemeye devam anlaşılan...
  • quote:

Az önce Samsung müşteri hizmetlerini yine aradım ve Duygu hanım diye bir bayanla konuştum. Bana önümüzdeki günlerde note 4 cihaz ile gear saat hediye edecekleri bilgisini tekrarladı.

çok iyi bi haber ama bilemedim umarım doğrudur.
  • quote:

Az önce Samsung müşteri hizmetlerini yine aradım ve Duygu hanım diye bir bayanla konuştum. Bana önümüzdeki günlerde note 4 cihaz ile gear saat hediye edecekleri bilgisini tekrarladı.

bende biraz önce konuştum orjinal kılıf vereceklerini söylediler. umarım seninki doğrudur..

@edi1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesifci

quote:

bende biraz önce konuştum orjinal kılıf vereceklerini söylediler. umarım seninki doğrudur..

@edi1907

orjinal kılıf mı? beklemeye değmez gidip alayım akşam o zaman ama ben sanmıyorum gear hediye edeceklerini turkcell in kampanyasıyla alan kişiler çok şanslı

• Bende dün aradım.

Sizin söyledikleriniz bir yana dursun daha cihazın geleceği tarih hususunda netlik olmadığını söyledi.

Hediyeyi geçtim yani :))

• bu hafta açıkladılar açıkladılar.. yoksa gidip alıcam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.