Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.465
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akbank direkt 100 tl, world puan 50 tl, avantajix 50tl (%2.2 geri ödeme), paypal 50tl anında indirim.
    bunlardan sanırım bir 200 tl indirim çıkar. ama bu şekilde alırsak gear s falan hediyesinden faydalanabilir miyiz? yoksa beklemek mi lazım?
  • takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

akbank direkt 100 tl, world puan 50 tl, avantajix 50tl (%2.2 geri ödeme), paypal 50tl anında indirim.
    bunlardan sanırım bir 200 tl indirim çıkar. ama bu şekilde alırsak gear s falan hediyesinden faydalanabilir miyiz? yoksa beklemek mi lazım?

Aybaşına kadar sabır, mutlaka bir Şeyler olacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni artan vergilerden dolayı bu gelecek olan parti daha pahalı olmasın sakın!

• Benimde gözüm var, fakat acelem yok. Daha cihazın reklamları bile Tv.lere çıkmadı.
    En geç Yılbaşında iyi bir kampanya olur diye düşünüyorum.
    Aslında biz çok acele ediyoruz, ilk gelenleri bile anında bitiriyoruz. Talep olan üründe indirim olmaz ki.
    Biraz satamayıp ellerinde stoklar artsa illaki kampanya, indirim, hediye yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

yeni artan vergilerden dolayı bu gelecek olan parti daha pahalı olmasın sakın!

ötv 2015 den itibaren artacak ama zaten fiyatlar olduğundan fazlaya satıldığı için çok fazla fark olacağını sanmam ama note 3 ün 1700-1800 arası gezdiğini düşünürsek çok düşmesini beklemek olmaz. 100-200 düşecek diye de 6-7 ay beklenmez. Ben bu herkes gibi 24 ekimde bişeyler olacağını ümit ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

turkcell gear 2 ve dock ses sistemini 13 unde on siparsle 75 kisye tanimladi

burda konusu acildi ama yetsemedim ben
    saat 800 tl
    dock 400 tl sitelrdeki satis fiyatlari

bunu kacrdiktan sonra ne verseler almam daha note 4 bi sure

Bu dock'u s4 onsiparis hediyesi olarak aldim 1.5 yildir dolapta duruyor. Fiyati yuksek ama alicisi da yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mo_Cuishle` kullanıcısına yanıt
    evet 24 nü bekleyelim bakalım. 2300 e sgear hediye olursa süper olur yoksa pek elim cebime gitmeyecek. özelliklede turkcellin kaçırdığım kampanyasından sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUCCİ_MAN -- 22 Ekim 2014; 10:50:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: catik

turkcell gear 2 ve dock ses sistemini 13 unde on siparsle 75 kisye tanimladi

burda konusu acildi ama yetsemedim ben
    saat 800 tl
    dock 400 tl sitelrdeki satis fiyatlari

bunu kacrdiktan sonra ne verseler almam daha note 4 bi sure

Bu dock'u s4 onsiparis hediyesi olarak aldim 1.5 yildir dolapta duruyor. Fiyati yuksek ama alicisi da yok

bimeks dock 190 verıyor

uygun vermeyı dusunursen ben alabılır hocam

• GUCCİ_MAN kullanıcısına yanıt
    Valla ben de kaçırdığım için çok üzüldüm ama yapacak bişey yok çünkü note 4 den başka alacak cihaz göremiyorum. Şu an iphone 4s var ve açıkcası 6 veya 6+ almak içimden gelmiyor.
  • 4 gün süreli bir kampanya ama samsungavm nin stoklarında ürün yok.

www.n11.com
    Tık Hızında Kupon Kampanyası n11.com’da!
    http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_tik-hizinda-indirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mo_Cuishle`

4 gün süreli bir kampanya ama samsungavm nin stoklarında ürün yok.

http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim?icid=200501_b_tik-hizinda-indirim

Kaptım 2000 TL indirimi
  • :::Banner::: : kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de aldım ve samsungavm den Gökhan bey ile görüştüm stoklarda problem varmış yani samsung tr de ürünler duruyor ama gönderimiyle alakalı bi sorun olduğunu belirtti umarım pazar gününe kadar halledilir de ürünü alabiliriz yoksa cardfinans ile birlikte 1980 civarı başka bi yerde bulamayız.
  • Bende kaptim 200 tl yi bekliyorum umarim samsungavm nin stoklarina girer. Burada birakc defa rastladim guvenilir bir saticidir degilmi? Ayrica bu kasa acikligi vs. Gibi bir olay durumunda iade sureci nasil isliyor telefona sim kart falan takilmamasi mi lazim?

• Arkadaşlar en sonunda
    www.n11.com
    Cep Telefonu Modelleri ve Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-P33853605
    adresinden siparişi verdim. 200 TL indirim + 111 Tl chip para + 32 TL avantajix ile 1956 TL'ye mal oldu. Düşünenler için şimdilik en iyi fırsat

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    renk beyaz kalmış sadece. bana siyah lazım. 24 nü vede gökhan beyi bekleyelim bakalım kimden almak nasip olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

renk beyaz kalmış sadece. bana siyah lazım. 24 nü vede gökhan beyi bekleyelim bakalım kimden almak nasip olacak

Ben alırken siyah vardı; zaten siyah siparişi verdim ben
  • n11 deki satıcılar hemen fiyat yükseltmiş zaten. 2400 2600 yapmışlar. alanlara hayırlı olsun!
  • 24'ünde ne olacak arkadaşlar? Bu arada 200 liralık kuponu haber veren arkadaşlara teşeklürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Arkadaşlar en sonunda
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-note-4-P33853605 adresinden siparişi verdim. 200 TL indirim + 111 Tl chip para + 32 TL avantajix ile 1956 TL'ye mal oldu. Düşünenler için şimdilik en iyi fırsat

111 Tl chip para mı, yoksa Finansbank ın parapuanı mı
    Bir de avantajx nedir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur59 -- 22 Ekim 2014; 19:24:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.