Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 4 ve Note Edge için Sıcak Fırsatlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.323
Cevap
76
Favori
167.472
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer Gear S vs gibi bir hediye olursa n11.com'daki samsungavm satıcısı bu hediyeyi gönderecek mi yoksa samsung TR'den mi talep edeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

gözler lansmanda, hadi bakalım :)

Eğer Gear S vs gibi bir hediye olursa n11.com'daki samsungavm satıcısı bu hediyeyi gönderecek mi yoksa samsung TR'den mi talep edeceğiz?

Ben artık kılıfa bile razıyım
  • lansman kampanyası için nereyi, saat kaçta takip edicez..kliksa.com vs takip etsek uygun mu ?
  • gokhan1500 G kullanıcısına yanıt
    sitede doldurulması gereken bir form var oraya iletişim bilgilerini yazıyorsun promotions gibi bişey..herkes oradan bi ekmek çıkacağını umit ediyor ama bakalım
  • Valla pusuda bekleyenlerden biri de benim hadi bakalim hayirlisi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 de samsungavm nin stoklarına tekrardan giriş yapmış. Yarın bişeyler yapılmalı bence ama bakalım yoksa 200 tl ve +111 cardfinansla oradan alıcam herhalde
  • samsungun sitesinde forumu doldurunca büyük sürprizlerle geliyor gibi bir ifade var:) büyük sürpriz gear s olaydı iidi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

gözler lansmanda, hadi bakalım :)

Ben artık kılıfa bile razıyım

Yapma, beklentileri düşürme hocam.

Az diil, 2300 TL para veriyoruz Samsung'a, bak Samsung diyorum :) Ne kadar Note serisi çok ayrı bile olsa sonuçta genlerinde var Samsung

• quote:

Orijinalden alıntı: felisleox

samsungun sitesinde forumu doldurunca büyük sürprizlerle geliyor gibi bir ifade var:) büyük sürpriz gear s olaydı iidi:)

büyük sürpriz diyerek kendileri zaten beklentileri yükseltiyor arkadaşlar

Artık Gear'lardan birini bekliyoruz
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    benım bi beklentim yok
  • arkadaşlar yukarda bitane eleman 1700 lü fiyatlarda diyor. ona sakın inanmayın sabahtan beri reklam yapiyor. dolandırıcı oldugu net ve kendisi reklam yapiyor siteyi. böyle şeylere sakın kanmayın.
  • Samsung almakta acele etmemek lazım aldıktan 2 gün sonra daha ucuzunu görmen çok muhtemel oluyor gerekirse modelleri 1 sene geriden takip edeceksin hiç olmadı 1 bucuga alır 1 e satarsın şimdi 2.300 e alıp 1 e satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avicennaa

Samsung almakta acele etmemek lazım aldıktan 2 gün sonra daha ucuzunu görmen çok muhtemel oluyor gerekirse modelleri 1 sene geriden takip edeceksin hiç olmadı 1 bucuga alır 1 e satarsın şimdi 2.300 e alıp 1 e satarsınız.

katılmıyorum note 3 çıkalı 1 sene oluyor şu an garantlisini 1700-1800 arası alıyorsunuz. 1 sene içerisinde bu kadar fark olması çok normal. 1 sene beklemektense 2000-2100 arası bişeye almak en mantıklısı
  • Bu arada n11.com da samsung avm tekrar note 4 için satış açmış. Güvenilir satıcı, alacak olanlar burayı değerlendirebilir
  • s gear yalan oldu herhalde. ne arayan var ne soran

• Valla bende arkadaş için alıcaz haber varmı diye bakıyorum hiç ses seda yok s gear hediye olursa internetten satış oluyormu yoksa direk magazadan mı satış oluyor hocam gecen sene note 3 de nasıl oldu biliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

s gear yalan oldu herhalde. ne arayan var ne soran

aynen katılıyorum. Beklerken irili ufaklı kampanyaları da kaçırıyoruz.
  • note 3 belkide samsungun fiyat düşmesi konusunda rekortmenidir. çıktıktan 10 ay sonra fiyatı düştü resmi olarak. note 4 de de öyle olacaktır.
  • Samsung.com da note4 ile ilgili anket var. 24 ekim olduğundan haberleri yok galiba.
    Dalga geçmeye başladılar resmen....
  • Az önce
    444 77 11
    Samsung Çağrı Merkezinde Ramazan diye biri ile görüştüm. Note 4'ün satışı 18 Ekimde başladı ve ilk 300 kişiye çeşitli hediyeler verildi dedi. Herhalde bu durumda çok da ümitvâr olmaya gerek yok 24 Ekim için.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.