Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar teknosaya bugün gittim elime aldım alınca dünyayı yönetebilecek gibi hissediyo insan daha sonra temple run 2 nova 3 dead trigger falan oynadım spene falan baktım ekran boyutuda iyi geldi ekranı amoled ekranlar gibiydi okuma modu falan ayrı bir hava zaten buraya kadar her şey süper fiyatıda uygundu şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu zurnanın zarttt dediği yere bir internete girip internet performansına bakam dedim facebook diye yazdım tarayıcıya takda açtı süperdi daha sonra girdim faceime ama ne resim görünüo ne video babamda dedi ohooohoo bu tablet resimler ve videoları açmıosa ne işime yarar benim dedi herkezin hevesi kursağında kaldı oradaki görevliye neden resimleri açmadığını sorunca adobe flash desteklemiyor dedi bende bir çözümü var mı dedim belki vardır ama ben bilmiyorum dedi yardım edin nasıl hallederiz bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar teknosaya bugün gittim elime aldım alınca dünyayı yönetebilecek gibi hissediyo insan daha sonra temple run 2 nova 3 dead trigger falan oynadım spene falan baktım ekran boyutuda iyi geldi ekranı amoled ekranlar gibiydi okuma modu falan ayrı bir hava zaten buraya kadar her şey süper fiyatıda uygundu şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu zurnanın zarttt dediği yere bir internete girip internet performansına bakam dedim facebook diye yazdım tarayıcıya takda açtı süperdi daha sonra girdim faceime ama ne resim görünüo ne video babamda dedi ohooohoo bu tablet resimler ve videoları açmıosa ne işime yarar benim dedi herkezin hevesi kursağında kaldı oradaki görevliye neden resimleri açmadığını sorunca adobe flash desteklemiyor dedi bende bir çözümü var mı dedim belki vardır ama ben bilmiyorum dedi yardım edin nasıl hallederiz bu işi

Android ve ios için Flash desteği yok. Yani samsung olsun iPad olsun cin mali dandikler olsun durum hepsinde aynı. Ama video seyretmek ile ilgili bir problem yok. Facebook un kendi uygulaması yeterli zaten. Şu an alınabilecek en uygun tablet galaxy note 8 bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar teknosaya bugün gittim elime aldım alınca dünyayı yönetebilecek gibi hissediyo insan daha sonra temple run 2 nova 3 dead trigger falan oynadım spene falan baktım ekran boyutuda iyi geldi ekranı amoled ekranlar gibiydi okuma modu falan ayrı bir hava zaten buraya kadar her şey süper fiyatıda uygundu şimdi gelelim dananın kuyruğunun koptuğu zurnanın zarttt dediği yere bir internete girip internet performansına bakam dedim facebook diye yazdım tarayıcıya takda açtı süperdi daha sonra girdim faceime ama ne resim görünüo ne video babamda dedi ohooohoo bu tablet resimler ve videoları açmıosa ne işime yarar benim dedi herkezin hevesi kursağında kaldı oradaki görevliye neden resimleri açmadığını sorunca adobe flash desteklemiyor dedi bende bir çözümü var mı dedim belki vardır ama ben bilmiyorum dedi yardım edin nasıl hallederiz bu işi

Gayri resmi de olsa flash yükleyebilirsiniz.
    Böylece Cihazın kendi browserı flashı desteklemektedir.

• SAMSUNG N5105 GALAXY NOTE 8.0 KULLANICILARI KULÜBÜ
    http://forum.donanimhaber.com/m_78607871/tm.htm
  • Note 8.0 3G modeli için jelly bean 4.2.2 çıkmış hayırlı olsun.bakalım bizim s3 ve note 10.1e ne zaman çıkacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Su anda kullandığım note2 telefonumda facebook resimlerini ve videolarını açmakta problem yasamiyorum.
    Yani simdi note 8 alsam resim ve video acmayacakmi? Note 8 kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

quote:

Su anda kullandığım note2 telefonumda facebook resimlerini ve videolarını açmakta problem yasamiyorum.
    Yani simdi note 8 alsam resim ve video acmayacakmi? Note 8 kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?

note 2 de flash desteklemiyor.
    ona flash yüklediyseniz note 8 e de yükleyeceksiniz.
    yüklemediyseniz, uygulamadan giriyorsunuz demektir. Facebook uygulamasında hiçbir sorun yok.

• Selamlar,
    Bu cihazda veri şebekesi açık olmadan Google Maps kullanabiliyor muyuz ?
    Önceden haritaların yüklenmiş olması kaydıyla alet kitleniyor mu ?
    Yoksa mutlaka şebeke veya W-Fi desteği mi gerekli ?

iPad2'de var bende, şebeke olmadan konum bulabiliyor, benim için en kritik özellik bu açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Selamlar,
    Bu cihazda veri şebekesi açık olmadan Google Maps kullanabiliyor muyuz ?
    Önceden haritaların yüklenmiş olması kaydıyla alet kitleniyor mu ?
    Yoksa mutlaka şebeke veya W-Fi desteği mi gerekli ?

iPad2'de var bende, şebeke olmadan konum bulabiliyor, benim için en kritik özellik bu açıkçası.

önceden haritayı yüklerseniz çalışır.ama çok sağlıklı olmaz.google maps yerine başka bir navigasyon ile wifi ve 3g olmadan sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • ilhan78 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler, Turkcell 55 x 24 ay olarak 1GB internetle veriyor cihazı.
    Akşam alıcı gözle bir bakalım iş çıkışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Bilgi için teşekkürler, Turkcell 55 x 24 ay olarak 1GB internetle veriyor cihazı.
    Akşam alıcı gözle bir bakalım iş çıkışı.

Alıcı gözle bakmasanız da cihaz kendini aldırıyor:)
    Bakın hak vereceksiniz.
  • Tamam arkadaşlar cihazı dün aldım şu an evde kablosuz modem yok 5 güne oda olacak inşallah ama modemsiz bile teknoloji harikası olduğu anlaşılıyor ekranındaki parlaklık laptobumda yok işlevler yağ gibi akıo oyun falan atamadım telefondaki oyunları tabletime blutooth yoluyla göndermeyi denedim ama olmuyor illa play storeden indirmemi istiyor bunu nasıl yapacağız ve ekranı gorilla glass mı
  • Arkadaşlar güncelleme wireless üzerinden görünmüyor bilgisayar aracılığı ile mi yapılacak? Yükleyen varsa değişiklikler neler?

• Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Oyun falan yüklemedim, oyun performansını bilmiyorum. Yalnız tablet 1 kere kasılmadı, sanırım 2gb ramın rahatlığı var.

Özellikle çift pencere özelliği harika. Aynı anda hem facebook hem tweeterı ekrana alıp ikisini birden aktif şekilde kullanabiliyorsunuz. Alltan tak diye chrome açıp ordan devam ediyorum, gram kasılmıyor.
  • arkadaşlar tablette kasılma yok ama bugün s pen'De formül eşleme bölümünde formul yazarken kasıldığına şahit oldum rama baktım ram bom boş 1gb'den fazla boş neden böyle bişi yapıyodur ve internet gelsin size internet performansı hakkında bir video yayınlayacağım
  • quote:

arkadaşlar tablette kasılma yok ama bugün s pen'De formül eşleme bölümünde formul yazarken kasıldığına şahit oldum rama baktım ram bom boş 1gb'den fazla boş neden böyle bişi yapıyodur ve internet gelsin size internet performansı hakkında bir video yayınlayacağım

Formülünde çözümünü internetten buluyor.sizde de internet olmadığından kasılıyor gibi oluyor:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 13 Ağustos 2013; 7:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Arkadaşlar güncelleme wireless üzerinden görünmüyor bilgisayar aracılığı ile mi yapılacak? Yükleyen varsa değişiklikler neler?

Güncelleme mi geldi?

• (N5100) 3G modeli için 4.2.2 Almanya güncellemesi çıktı, Henüz N5110 Wi-fi modeli için çıkmadı. Bir kaç hafta bekleyeceğiz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-79 -- 13 Ağustos 2013; 8:04:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

Orijinalden alıntı: tt82

Arkadaşlar güncelleme wireless üzerinden görünmüyor bilgisayar aracılığı ile mi yapılacak? Yükleyen varsa değişiklikler neler?

Güncelleme mi geldi?

Geldi dediler bir kaç mesaj yukarıda demek ki Türkiye için değilmiş

• hmmm DOĞRU OLABİLİR BENDE WİRELESS YOKTU ÇÜNKÜ KABLOSUZ MODEM SİPARİŞ ETTİÖM BİR HAFTAYA ELİMDE TABLETLE BİR İKİ RESİM ÇİZDİM BURAYA VAKTİM OLURSA AKTARACAĞIM GÜNCELLEME GELMİŞ HERALDE BENİMDE TABLET GÜNCELLEME VAR DİO AMA YAPAMIYORUM WİRELESS YOK
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.