Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 8 kesinlikle ipadlerden üstün.
    ama son senelerde bu böyle, jobs ölmeden apple açık ara öndeydi.android 3 sürümü berbattı.
    android bu hızla giderse apple'ı bitirecek.
    çoğu kişi iphone,ipda,ipodu bıraktı.
    Note 8 de tek canımı sıkan dokunmatik hassasiyeti.
    bluetooth bu saatten sonra olsa da olur olmasa da.wifi direkt vs var.tabi bunlar da ipadde yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Bende merak ediyorum doğrusu note 2 ile note 8 girisleri aynimi? ikiside mikro usb kullaniyor ama...

cık yemedi hocam... bir bakayım dedim de 11pin Mhl 1.2 versiyonu şeklinde olucak kullanabileceğimiz kablo... note 2 ve S3ün Mhl sürümü de farklı...

Anladigim kadari ile
    Note 8 girisi 11 pin(ayni note, S2 ve Nexus da olduğu gibi).
    Note 2 giriside 5 pin.
    O zaman aşağıdaki linkteki ürünü alırsak örneğin note2 sarjini note 8 e takabilirmiyi kii?
    Yapmak istedigim kisacasi şu: Note 2 telefonumda giris yaparak kullandigim bir kabloyu, Note 8 de de kullanmak istiyorum.
    http://m.gittigidiyor.com/urun/73954393

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu dokunmatiği nasıl hassas değil yav ben internette o kadar küçük şeye dokundum hepsinide açtı hiç bir hata yapmıyor ıpad miniye göre gerçektende internet performansı daha iyi teknosada 2'sinide elime alıp dead trigger oynadım ıpad minideki hoparlörler berbat arada bir cızırtı yapıyorlar hemde stero hoparlor kullanmıyor ekran kaliteside kötü olduğundan oyun da bir donma yok ama böyle bir yavaşlık var oynayanlar hissederler note 8'de daha akıcı oynanıyor ve hoparlorler çok daha gelişmiş ekranda çok daha yüksek ppi olunca oyunun içinde gibi hissediyor insan önüme bir zombi atladı ses son sesdeydi teknosadaki güvenlik görevlileri bile korktu o derece benim halim zaten beter kalp krizi geçircek gibi oldum alırsan note 8'i oynarsın her oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

arkadaşlar bu cihazın mhl hdmi özelliği var mı? varsa alabileceğim teknoloji mağaza vs yer var mı? örneğin teknosa da 59 tl ye 2 çeşit var. birinin üzerinde s3-note 2 yazıyor diğerinde ise4 bir şery yazmıyor. mhl çıkışından çıkışına fark mı ediyor. bu konuda bilgili bir dosty yuardımcı olasbilir mi?

yok mu bilgisi olan? araştırdım ama uyumlu bir şey emin olamadım. her mhl aynı değil. yukarıda arkadaşların dediği gibi pinlerin sayısıyla ilgili.
  • sizce bu ürün nasıl olur. 11 pin de var 5 pin dönüştürücü ile. uyar mı? versiyon yazmıyor. kablolar ve girişler hakkında o kadar bilgim yok.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• alacak olan arkadaşlar için 10 maddede<q 1 haftalık kullanıcı deneyimi: genel olarak aynı kategoride olmasa da ekran boyu olarak ipad mini ile kıyasladım.

1- renkler çok canlı. amoled ekran renklerini aratmamış. ipad mini'den çok daha iyi ama doğal değil. yani film izlerken doğal renkler daha iyidir ama grafik tasarım, animasyon, oyun ve diğer multimedya özellikleri için daha iyidir canlı renkler.

2- inç başına piksel değeri çok düşük. samsung'un klasik sorunudur bu. yeni çıkan 2.nesil 7" nexus'un hemen hemen yarısı kadar. bir de nexus full hd. 10.1 note cihazımı sırf ekranı çamur gibi göründüğünden satmıştım (okuma olayında, film izlerken mühim değil). bu hemen hemen aynı değerde ama 5 cm daha küçük ekrandan dolayı daha net görüntüye sahip. fakat bir asus cihazın ips ekranında aynı çözünürlüğe sahip ekranda bunun kadar pikselleri göremiyorsun. samsung ekran teknolojisi çok iyi ama mühendislerinin hepsi gözlüklü sanırım. önünü göremiyorlar.

3- hoparlör idare eder. öyle çok müthiş değil. bir ipad değil yani.

4- dokunmatik iyi. iyi olmak zorunda da zaten. note cihaz bu. kalem ile çizim yapacak, yazı yazmak isteyeceksin. ekranın kayganlığı yerinde.

5- bana göre estetik olarak berbat. ipad mini bir kaç kez daha üstün. ama onda note özellikleri yok. apple çok akıllı insanların elinde değil sanırım. hala kimse şu note'un satışının nedenini merak etmiyor mu?

6- aksesuar desteği güçlü değil.

7- ipad mini ile note 8.0'ı aynı anda ekranını incelerseniz bariz note 8.0 önde gelir. bir kere okuma işini sık yapacaksanız ipad mini sakın almayın. gözünüz 3 kat fazla yorulur. ama ipad mini 4:3 ekran ile okumak için çok daha iyi. 16:9 okuma için tasarlanmamış. hala tabletleri çoluk çocuk oyun oynasın diye yapıyorlar. bizim gibi okuma öncelikli değiller. sadece ipad öyle. çin mallarını hesaba katmadığımı söyleyerek.

8- note 10.1'den çok daha iyi bir seçenek. hem daha uygun, hem yarısı kadar ağır ve tek elle çok rahat yolda bile yürürsünüz. hem de ekran çok daha kullanışlı.

9- şarj ömrü uzun. 2 gündür şarjı doldurmadım ve halen yarısında gibi.

10- kamerası çok kötü. mini'nin yanına yaklaşamaz. anlamadığım şey görsellik çok önemli bu seri için. insanlar fotoğraf çekecek ve üzerinde kalemle oynayacaklar. ama bu
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• quote:

alacak olan arkadaşlar için 10 maddede<q 1 haftalık kullanıcı deneyimi: genel olarak aynı kategoride olmasa da ekran boyu olarak ipad mini ile kıyasladım.

1- renkler çok canlı. amoled ekran renklerini aratmamış. ipad mini'den çok daha iyi ama doğal değil. yani film izlerken doğal renkler daha iyidir ama grafik tasarım, animasyon, oyun ve diğer multimedya özellikleri için daha iyidir canlı renkler.

2- inç başına piksel değeri çok düşük. samsung'un klasik sorunudur bu. yeni çıkan 2.nesil 7" nexus'un hemen hemen yarısı kadar. bir de nexus full hd. 10.1 note cihazımı sırf ekranı çamur gibi göründüğünden satmıştım (okuma olayında, film izlerken mühim değil). bu hemen hemen aynı değerde ama 5 cm daha küçük ekrandan dolayı daha net görüntüye sahip. fakat bir asus cihazın ips ekranında aynı çözünürlüğe sahip ekranda bunun kadar pikselleri göremiyorsun. samsung ekran teknolojisi çok iyi ama mühendislerinin hepsi gözlüklü sanırım. önünü göremiyorlar.

3- hoparlör idare eder. öyle çok müthiş değil. bir ipad değil yani.

4- dokunmatik iyi. iyi olmak zorunda da zaten. note cihaz bu. kalem ile çizim yapacak, yazı yazmak isteyeceksin. ekranın kayganlığı yerinde.

5- bana göre estetik olarak berbat. ipad mini bir kaç kez daha üstün. ama onda note özellikleri yok. apple çok akıllı insanların elinde değil sanırım. hala kimse şu note'un satışının nedenini merak etmiyor mu?

6- aksesuar desteği güçlü değil.

7- ipad mini ile note 8.0'ı aynı anda ekranını incelerseniz bariz note 8.0 önde gelir. bir kere okuma işini sık yapacaksanız ipad mini sakın almayın. gözünüz 3 kat fazla yorulur. ama ipad mini 4:3 ekran ile okumak için çok daha iyi. 16:9 okuma için tasarlanmamış. hala tabletleri çoluk çocuk oyun oynasın diye yapıyorlar. bizim gibi okuma öncelikli değiller. sadece ipad öyle. çin mallarını hesaba katmadığımı söyleyerek.

8- note 10.1'den çok daha iyi bir seçenek. hem daha uygun, hem yarısı kadar ağır ve tek elle çok rahat yolda bile yürürsünüz. hem de ekran çok daha kullanışlı.

9- şarj ömrü uzun. 2 gündür şarjı doldurmadım ve halen yarısında gibi.

10- kamerası çok kötü. mini'nin yanına yaklaşamaz. anlamadığım şey görsellik çok önemli bu seri için. insanlar fotoğraf çekecek ve üzerinde kalemle oynayacaklar. ama bu
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

Ben kamera konusunda size katılmıyorum ıpad mini ile note 8.0 arasında fark yok gibi nexus 7 ile kıyaslanamaz bir cihaz var elinide nexus 7'nin ondan sadece ekran parlaklığı ekranı daha iyi onun dışında her yönüyle alır nexus 7'yi hoparlor çift stero hoprlor kullanıyor samsung ben müzik dinledim hiç bir cızırtı yok ıpad minidede cızırtı yok ama bir note 8 kadar ses çıkmıyor ve ıpad mini ile nexus7'nin hafızası genişletilemiyor hafıza dolu yazısı geldimi ne kamerası kalır ne ekranı ama note 8 öyle değil takarsınız 64gb'yi kaldığınız yerden devam edersiniz ben note 8'e 20 tane 0.5-1.0-1.5 gb oyun var hepsini kasmadan oynayabiliyorum ıpad miniye en fazla 5 tane adam gibi oyun yüklersiniz 16gb alırsanız 32 gb alsanız bile en fazla 15 oyun vede kasma yaşarsınız ben her zaman bir androidci olarak note serisinin hep apple ve tab ve nexus serisinden üstün olacağını biliyorum note 8 işlemciyse işlemci ramsa ram kalemse kalem yaratıcılıksa yaratıcılık hafızaysa hafıza ıpad ve onun gibi bütün cihazlarla her konuda rekabete girer ve şu an note 8 sadece sony xperia tablet z'den aşağıda kalıyor kimseninde kolay kolay o tablete o kadar para bayılacağını zannetmiyorum

ŞU AN ALINABİLECEK THE BEST OF SAMSUNG GALAXY NOTE 8.0 TABLETTİR

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Yahu dokunmatiği nasıl hassas değil yav ben internette o kadar küçük şeye dokundum hepsinide açtı hiç bir hata yapmıyor ıpad miniye göre gerçektende internet performansı daha iyi teknosada 2'sinide elime alıp dead trigger oynadım ıpad minideki hoparlörler berbat arada bir cızırtı yapıyorlar hemde stero hoparlor kullanmıyor ekran kaliteside kötü olduğundan oyun da bir donma yok ama böyle bir yavaşlık var oynayanlar hissederler note 8'de daha akıcı oynanıyor ve hoparlorler çok daha gelişmiş ekranda çok daha yüksek ppi olunca oyunun içinde gibi hissediyor insan önüme bir zombi atladı ses son sesdeydi teknosadaki güvenlik görevlileri bile korktu o derece benim halim zaten beter kalp krizi geçircek gibi oldum alırsan note 8'i oynarsın her oyunu

Benim note 8 bozulmuş o zaman.
    Şaka bir yana, root ve hafıza kartını telefon hafızası yapmamdan sonra bunu farkettim.
    belki ondandır.
    Seçmek istediğim yerin bir alt satırına dokunmam gerekiyor seçim için.

• normalde bir marka ve modeli "fan" düzeyinde kılçıksız savunan arkadaşlara cevap vermek adetim değildir ama bir yanlış anlaşılma söz konusu. ben burada "boyut olarak ipad mini ile kıyaslıyorum" derken aynı kategori cihazlar olmadığını da belirtmiştim. ayrıca kullanmadığım cihazı da karşılaştırma yapmam. note serisi samsunga özel ve klendi alanında başlı başına ayrı bir kategoridir. asus ve bir iki firmanın deneyimler var bu alanda ama note serisi gibi detaylı da değiller. ben note 8 cihazın gözlemlediğim eksi yanlarını sadece diğer cihaza kıyasla belirttim. alanlara örnek olması için. eğer kalem kullanmasam zaten bu seriyi almam. bütçeden ksımak için ya da bir sonrakinin özellikleri ticari açıdan aynı olmasın diye taktik yapmış olabilirler ama bu bir müşteri olarak beni bağlamaz.

diğer konulara gelince:

1- siz ipad kamerası denemediniz mi? ya da elinize yeni nesil cihaz ve fotoğraf maklinesi geçmedi mi? imzamdaki tüm cihazların fotoğraf kabiliytetini biliyorum. ipad mini kamerası kullananlar note 8 kamerasının aşağı kalır yanı yok denmesine sadece güler geçerler. ipad mini ile çok hızlı peşpeşe deklanşöre basarsınız ve açık havada çok net fotoğraflar elde edersiniz ama bunu elinizdeki cihazla yapamazsınız.

2- hafıza olayında "oyun" örneği vermişsiniz. bu kişiye göre değişir. ben oyuın oynamam. cihazlarımda hiç oyun yok. hatta angry birds de yok. bellek kişiye göre değişen bir şey. bana 16 gb fazlasıyla yeten bir bellek. ama yine de arttırılabilir cihaz taraftarıyım. alırkern de 32 gb hafıza kartımı takabileceğim bir ürün bakarım. ama çok iyi bir cihaz ise ve arttırılabilir değilse yine de onu almaktan da çekinmem.

3- xperia z kullanıyorum ve xperia tablet z almayı düşünüyorum. ara yüzünü beğenmiyorum hatta xz nin ekranı çok kötü ama su geçirmemesi yapısının oldukça sağlam olması beni almaya iten nedenler. ayrıca 1300 tl bir fiyata siz türkiye şartlarında pahalı dediniz ya daha ne diyeyim. samsung ya da apple cihazı olsa emin olun 1600 den aşağı olmazdı. fotoğraflarda 1.3.ve 5. ipad diğerleri note8. aşağıdaki fotoğraflarda hemen hemen aynı ışık vardır. yalnızca note 8 ile çekilenler az önce ipad-ipad mini ile çekilenler cihazı sattığımdan kaynaklı daha öncedir.@crazy0611
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 15 Ağustos 2013; 16:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

Yahu dokunmatiği nasıl hassas değil yav ben internette o kadar küçük şeye dokundum hepsinide açtı hiç bir hata yapmıyor ıpad miniye göre gerçektende internet performansı daha iyi teknosada 2'sinide elime alıp dead trigger oynadım ıpad minideki hoparlörler berbat arada bir cızırtı yapıyorlar hemde stero hoparlor kullanmıyor ekran kaliteside kötü olduğundan oyun da bir donma yok ama böyle bir yavaşlık var oynayanlar hissederler note 8'de daha akıcı oynanıyor ve hoparlorler çok daha gelişmiş ekranda çok daha yüksek ppi olunca oyunun içinde gibi hissediyor insan önüme bir zombi atladı ses son sesdeydi teknosadaki güvenlik görevlileri bile korktu o derece benim halim zaten beter kalp krizi geçircek gibi oldum alırsan note 8'i oynarsın her oyunu

Benim note 8 bozulmuş o zaman.
    Şaka bir yana, root ve hafıza kartını telefon hafızası yapmamdan sonra bunu farkettim.
    belki ondandır.
    Seçmek istediğim yerin bir alt satırına dokunmam gerekiyor seçim için.

Sizin telefon özelliğini açmanız neden olmuştur bende bir sıkıntı yok

• @crazy0611 arkadaşım ipad mini ile note 8.0 kamerasını kıyaslarken ipad mini'nin kamerasının çok daha iyi olduğunu ve note 8.0'ın en zayıf özelliklerinden birinin kamerası olduğunu söylememe kzımış. ben markacı değilim ve her markanın-modelin artısı-eksisi olduğunu bilen biriyim. kimin hangi cihaz işine gelirse onu alması gerektiğini salık vermekteyim. fakat burada yorum yaparken cihaz almak isteyen ama fikri olmayanları da yanlış yönlendirmeyelim. elimizdeki oyuncağı benimseyip övmeyelim. bunlar gelir geçer teknolojik aygıtlar.
    aşağıda ipad mini ile çekilmiş fotoğraflar var. ilki kapalı mekanda hatırlamadığım cihazla çekilmiş ipadmini fotoğrafının fotoğrafı, ikincisi ön kasmera ile yarı kapalı havada öğleden sonra çekilen bir kare ile üçüncüsü çok yakın çekim palmiye görünüyor. çekimler beklemeksizin hızlı tıklama ile çekildiler. eğer bu kadar hızlı ve bu kadar net çekim yapıyorsa note 8.0 cihazımda problem vardır. yanıldığımı da kabul ederim o an. ben sadece yeni cihaz alacaklara fotoğraf makinesine önem veriyorlarsa ve spen de lazım değilse başka çözümleri önermekteyim.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 15 Ağustos 2013; 17:16:06 >

• quote:

normalde bir marka ve modeli "fan" düzeyinde kılçıksız savunan arkadaşlara cevap vermek adetim değildir ama bir yanlış anlaşılma söz konusu. ben burada "boyut olarak ipad mini ile kıyaslıyorum" derken aynı kategori cihazlar olmadığını da belirtmiştim. ayrıca kullanmadığım cihazı da karşılaştırma yapmam. note serisi samsunga özel ve klendi alanında başlı başına ayrı bir kategoridir. asus ve bir iki firmanın deneyimler var bu alanda ama note serisi gibi detaylı da değiller. ben note 8 cihazın gözlemlediğim eksi yanlarını sadece diğer cihaza kıyasla belirttim. alanlara örnek olması için. eğer kalem kullanmasam zaten bu seriyi almam. bütçeden ksımak için ya da bir sonrakinin özellikleri ticari açıdan aynı olmasın diye taktik yapmış olabilirler ama bu bir müşteri olarak beni bağlamaz.

diğer konulara gelince:

1- siz ipad kamerası denemediniz mi? ya da elinize yeni nesil cihaz ve fotoğraf maklinesi geçmedi mi? imzamdaki tüm cihazların fotoğraf kabiliytetini biliyorum. ipad mini kamerası kullananlar note 8 kamerasının aşağı kalır yanı yok denmesine sadece güler geçerler. ipad mini ile çok hızlı peşpeşe deklanşöre basarsınız ve açık havada çok net fotoğraflar elde edersiniz ama bunu elinizdeki cihazla yapamazsınız.

2- hafıza olayında "oyun" örneği vermişsiniz. bu kişiye göre değişir. ben oyuın oynamam. cihazlarımda hiç oyun yok. hatta angry birds de yok. bellek kişiye göre değişen bir şey. bana 16 gb fazlasıyla yeten bir bellek. ama yine de arttırılabilir cihaz taraftarıyım. alırkern de 32 gb hafıza kartımı takabileceğim bir ürün bakarım. ama çok iyi bir cihaz ise ve arttırılabilir değilse yine de onu almaktan da çekinmem.

3- xperia z kullanıyorum ve xperia tablet z almayı düşünüyorum. ara yüzünü beğenmiyorum hatta xz nin ekranı çok kötü ama su geçirmemesi yapısının oldukça sağlam olması beni almaya iten nedenler. ayrıca 1300 tl bir fiyata siz türkiye şartlarında pahalı dediniz ya daha ne diyeyim. samsung ya da apple cihazı olsa emin olun 1600 den aşağı olmazdı. fotoğraflarda 1.3.ve 5. ipad diğerleri note8. aşağıdaki fotoğraflarda hemen hemen aynı ışık vardır. yalnızca note 8 ile çekilenler az önce ipad-ipad mini ile çekilenler cihazı sattığımdan kaynaklı daha öncedir.@crazy0611
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

Ben 2 yıl boyunca ıpad 3 kullandm daha sonrada sattım ıpad 3'ün kamerası iyiydi ama note 8'in kamerasından farkı pek yoktu ön kamerasıda vga'ydi ıpad mininin kamerasına gelince onu teknosada inceledim note 8 ile aman aman denecek bir fark yok hatta note 8'in ekranı daha canlı ve biraz daha büyük olduğundan onda çektiğim resimler çok güzel görünüyordu ıpad mini'ye gelince onun hem ekran parlaklığının az olması hem retina olmaması resimlerinide kötü gösteriyordu belki ıpad mininin kamerasında bir kaç özellik vardır belki ama siz ıpad mini ile çektiklerinizi bir photo shop olmadan düzenleyemezsiniz bizde ise bir kalem çekmelik iş zaten burada kamera almıyoruz tablet alıyoruz sizin yorumlarınızı okuyanlar ıyy bu note 8'in kamerası berbat 5mp değilde vga gibi gösteriyor çamur gibi falan zannedecekler kamerlar arasında uçurum farklar yok ve 16gb bana göre normal şartlarda bile yetersiz zaten 6gb gibisi sisteme ayrılıyor geriye kalan 10gb buna app storeden yüklediğniz uygulamalar 5gb'sini halleder geriye kalan 5gb kaç fotoğrafa kaç videoya kaç müziğe yetecek zaten en basitinden dediğim gibi kamerası iyi güzel hoparlörü iyi güzel ekranı iyi güzel hafıza dolu yazdığı an olay bitiyor kamera ekran ve hoparlör bir şey silmediğiniz sürece size hiç bir şey yapmazlar zaten 2.el bölümü hep apple cihazlarıyla dolu hatta millet daha 2gün önce aldığı ıpad miniyi bile satıyor neredey sıfır 1aylık 2 aylık diye yani insanlar bu aldıkları şeylere pişman oluyorlar ama samsung alan hurdası çıkana kadar kullanıyor 2.el bölümünde samsunga ait bir tab çeşitleri satılıyor onları satanlarında bir çok sebepi var zaten bu applen kurucusu ölmüş apple artık nereye kadar devam edebilecekki teknosaya gittiğimde birde şu vardı görevli ıpad miniye ne dersiniz diye sordu oradaki müşteriye müşteri aynen şöyle onun modası geçti artık ben 3 yıl önce kullanmıştım ıpad2'yi ve bir gün açmaya çalıştığımda açılmadığını görmüştüm zaten o olaydan 2 hafta öncede acaip kasmaya başladığını söyledi görevliye yani apple'ın olayı bitmiş artık o kamera geliştircem diye ne yaptığını unutmuş burada tablet mi yapılıyor yoksa kameramı diye ve dün elimde note 8'le gezerken 2 kişi yanıma geldi ve benim ıpad minimde bir sorun var dedi bende neden diye sordum ekran geçişleri acaip derece kasmaya başladı dedi ve daha alalı 2 ay olmuş görüyoruz apple ne kadar kaliteli mal yaptığını

• quote:

quote:

normalde bir marka ve modeli "fan" düzeyinde kılçıksız savunan arkadaşlara cevap vermek adetim değildir ama bir yanlış anlaşılma söz konusu. ben burada "boyut olarak ipad mini ile kıyaslıyorum" derken aynı kategori cihazlar olmadığını da belirtmiştim. ayrıca kullanmadığım cihazı da karşılaştırma yapmam. note serisi samsunga özel ve klendi alanında başlı başına ayrı bir kategoridir. asus ve bir iki firmanın deneyimler var bu alanda ama note serisi gibi detaylı da değiller. ben note 8 cihazın gözlemlediğim eksi yanlarını sadece diğer cihaza kıyasla belirttim. alanlara örnek olması için. eğer kalem kullanmasam zaten bu seriyi almam. bütçeden ksımak için ya da bir sonrakinin özellikleri ticari açıdan aynı olmasın diye taktik yapmış olabilirler ama bu bir müşteri olarak beni bağlamaz.

diğer konulara gelince:

Ben 2 yıl boyunca ıpad 3 kullandm daha sonrada sattım ıpad 3'ün kamerası iyiydi ama note 8'in kamerasından farkı pek yoktu ön kamerasıda vga'ydi ıpad mininin kamerasına gelince onu teknosada inceledim note 8 ile aman aman denecek bir fark yok hatta note 8'in ekranı daha canlı ve biraz daha büyük olduğundan onda çektiğim resimler çok güzel görünüyordu ıpad mini'ye gelince onun hem ekran parlaklığının az olması hem retina olmaması resimlerinide kötü gösteriyordu belki ıpad mininin kamerasında bir kaç özellik vardır belki ama siz ıpad mini ile çektiklerinizi bir photo shop olmadan düzenleyemezsiniz bizde ise bir kalem çekmelik iş zaten burada kamera almıyoruz tablet alıyoruz sizin yorumlarınızı okuyanlar ıyy bu note 8'in kamerası berbat 5mp değilde vga gibi gösteriyor çamur gibi falan zannedecekler kamerlar arasında uçurum farklar yok ve 16gb bana göre normal şartlarda bile yetersiz zaten 6gb gibisi sisteme ayrılıyor geriye kalan 10gb buna app storeden yüklediğniz uygulamalar 5gb'sini halleder geriye kalan 5gb kaç fotoğrafa kaç videoya kaç müziğe yetecek zaten en basitinden dediğim gibi kamerası iyi güzel hoparlörü iyi güzel ekranı iyi güzel hafıza dolu yazdığı an olay bitiyor kamera ekran ve hoparlör bir şey silmediğiniz sürece size hiç bir şey yapmazlar zaten 2.el bölümü hep apple cihazlarıyla dolu hatta millet daha 2gün önce aldığı ıpad miniyi bile satıyor neredey sıfır 1aylık 2 aylık diye yani insanlar bu aldıkları şeylere pişman oluyorlar ama samsung alan hurdası çıkana kadar kullanıyor 2.el bölümünde samsunga ait bir tab çeşitleri satılıyor onları satanlarında bir çok sebepi var zaten bu applen kurucusu ölmüş apple artık nereye kadar devam edebilecekki teknosaya gittiğimde birde şu vardı görevli ıpad miniye ne dersiniz diye sordu oradaki müşteriye müşteri aynen şöyle onun modası geçti artık ben 3 yıl önce kullanmıştım ıpad2'yi ve bir gün açmaya çalıştığımda açılmadığını görmüştüm zaten o olaydan 2 hafta öncede acaip kasmaya başladığını söyledi görevliye yani apple'ın olayı bitmiş artık o kamera geliştircem diye ne yaptığını unutmuş burada tablet mi yapılıyor yoksa kameramı diye ve dün elimde note 8'le gezerken 2 kişi yanıma geldi ve benim ıpad minimde bir sorun var dedi bende neden diye sordum ekran geçişleri acaip derece kasmaya başladı dedi ve daha alalı 2 ay olmuş görüyoruz apple ne kadar kaliteli mal yaptığını

en son attığım mini ile çekilmiş fotolara bak. ayrıca bir fotoğraf değerlendirilirken çekilen cihazla değil gerçekte nasıl göründüğüyle yapılır. benim notebook full hd ve ips ekran ama siz 1366x768 lcd ile aynı fotoğrafa baksanız benim gördüğüm netliği algılayamazsınız. ipad mini ekranı tabii ki daha kötü note 8.0 dan ama zaten ben teknoloji marketlerdeki incelemeleri baz almam.
    yine söylüyorum ve tartışmayı kendi açımdan bitiriyorum. insanları doğru yönlendirelim. milletin parası değerli. forumda en dandik çin malı için bile fanboyluk yapanlar var.

• tabletime bunu sipariş ettim. yarın gelirse ayrıntılı fotoğrafalrını koyarım. kaliteli ve şık bir ürüne benziyor. addison'un mini için olanı vardı çok güzeldi. buna benzettim bakalım nasıl çıkacak.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU
  • Evet bu resimi note 8.0 ile çektim bakalım sizin ıpad bundaki ayrıntıları ve netliği gösterebilecekmi
  • quote:

Evet bu resimi note 8.0 ile çektim bakalım sizin ıpad bundaki ayrıntıları ve netliği gösterebilecekmi

dalga mı geçiyorsunuz? bir göz doktoruna görünmenizi tavsiye ediyorum. ciddiyim şaka yapmıyorum. başka arkadaşlarında kıyas yapmasını istiyorum. bu fotoğraf ile diğerlerini hakikaten karşılaştırdınız mı?

• ipad mini fotoğrafındaki halı dilimlerinin ayrıntısına ve yerdeki kırıklara kadar bakabilirsiniz. note 8.0 daki fotoğrafın yastık dahil diğer noktalardaki ayrıntı farklarına dikkatlice bakınız.
    ama millet de sıkıldı bende. şaşırdığımdan cevap verdim. burası note 8.0 alanı ipad mini değil.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• emrahuluer kullanıcısına yanıt
    Hayır dalga geçmiyorum sizin ıpad mini ile çektiğiniz fotoğraflardan o kadarda yerin dibine girecek kadar kötü değil demek istiyorum ve tavır ve davranışlarınıza dikkat edin karşınızda arkadaşınız yok gözünüze gözlük takın diyorsunuz bu ne demek yani bunu diyecek halsiyeti nasıl buluyorsunuz
  • İşte bu resime ne diyeceksiniz battaniyedeki desenler shugy halıdaki iplikler ve döşemedeki çizgiler çok net görünüyor bu konuşma fazla uzadı bencede artık ben yorum yazmayacağım bu konu hakkında ve samsung note 8'i ıpad miniye rakip olarak çıkardı ve ıpad miniye fark atan 50 tane özelliği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yargıdağıtanadam -- 15 Ağustos 2013; 18:17:44 >
  • quote:

sizce bu ürün nasıl olur. 11 pin de var 5 pin dönüştürücü ile. uyar mı? versiyon yazmıyor. kablolar ve girişler hakkında o kadar bilgim yok.

Merhaba
    2.resim hangi linkten acaba?
    Slm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.