Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrahuluer

tabletime bunu sipariş ettim. yarın gelirse ayrıntılı fotoğrafalrını koyarım. kaliteli ve şık bir ürüne benziyor. addison'un mini için olanı vardı çok güzeldi. buna benzettim bakalım nasıl çıkacak.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

bu ürünü almayın bence. içinden çıkan 7" samsung p bilmemne serisi ekran koruyucu, görünen kalem (ki ne işe yarayacaksa) değil ve kılıf çok kalitesiz yani orjinal değil. bir kere kapağı kapanmıyor öylece sallanıyor. kartona benziyor. arka plastiği çok kötü. iade işlemini başlattım.

• Bence bu konu acaip derece dağıldı yeni bir note 8 kullanıcıları konusu lazım note 8 hariç her tablet yazılmış buraya yok ıpad mini yok nexus 7 bence bu konuda bunların yazılmaması gerekiyor ıpad mini yorumlayacaksanız ıpad mini kullanıcılarına girip oraya yazın nexus 7 yorumlayacaksanız onun konusuna girip yorumlayın ve nexus 7 alırsanız pişman olursunuz ne kadar işlemci ve yazılımı iyide olsa arkasında kamera yok vehafızası genişletilemiyor ama performanstan biraz kısıp tab2 7.0 alırsanız hem arka kameraya ve ön kameraya hemde hafıza genişletilebilmesine sahip olursunuz
  • http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2407752

bu romu recovery üzerinden flashladım. Stock orjinal 4.2.2 Almanya romu yüklendi ve telefon özelliği eklendi. alttaki apk dump değil üstündeki ROM dosyasını flashlayın. ayrıca root da edilmiş olarak geliyor..
  • Merhaba arkadaşlar istanbulda note 8im için gidip elden kılıf ve başka aksesuarlar alabiliceğim bi yer tavsiye edebilicek olan var mı acaba ? Bugün sirkeci tarafında baya dolandım fakat 1-2 tane kılıf bulabildim onlarda pek hoşuma gitmedi.. başka yer tavsiye edebilicek olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGKilleR

Merhaba arkadaşlar istanbulda note 8im için gidip elden kılıf ve başka aksesuarlar alabiliceğim bi yer tavsiye edebilicek olan var mı acaba ? Bugün sirkeci tarafında baya dolandım fakat 1-2 tane kılıf bulabildim onlarda pek hoşuma gitmedi.. başka yer tavsiye edebilicek olan var mı?

İstanbulda bende baktım ama doğru düzgün bişi bulamadım, gittigidiyorda var ama fiyatları yüksek en iyisi ebay'e bakın hocam bir iki hafta sürer gelmesi ama hem seçenek çok hemde fiyatı uygun

bunu aldım ben, 7$ ücretsiz kargo

http://www.ebay.com/itm/111078144635?var=410178133015&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Orijinalden alıntı: KinGKilleR

Merhaba arkadaşlar istanbulda note 8im için gidip elden kılıf ve başka aksesuarlar alabiliceğim bi yer tavsiye edebilicek olan var mı acaba ? Bugün sirkeci tarafında baya dolandım fakat 1-2 tane kılıf bulabildim onlarda pek hoşuma gitmedi.. başka yer tavsiye edebilicek olan var mı?

İstanbulda bende baktım ama doğru düzgün bişi bulamadım, gittigidiyorda var ama fiyatları yüksek en iyisi ebay'e bakın hocam bir iki hafta sürer gelmesi ama hem seçenek çok hemde fiyatı uygun

bunu aldım ben, 7$ ücretsiz kargo

http://www.ebay.com/itm/111078144635?var=410178133015&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Daha Tableti almadan bende bunu sipariş ettim.
    http://www.ebay.com/itm/130951353169?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1924wt_1010

• Bilgi açısından doyurucu mesajlar olduktan sonra diğer markaların tabletlerine ait düşüncelerin burada olmasında bir sorun yok bence.
    Tablet alacak kişi diğer markaları kullanan kişilerin fikirlerini ve tecrübelerini okur.

Benim 4 günlük deneyimlerinden edindiğim kanı aletin f/p cihazı olduğu yönünde.
    Biraz kullandıktan sonra + / - yaparız.

Şu an tek derdim masaüstüne açtığım klasörün içine sunumları kısayollarını ekleyememiş olmam, bakalım bu gece çözebilmek miyim ??

• Açıkcası daha önce yurtdışından böyle bişey satın almadım biraz çekiniyorum aslında fiyatlar sitede çok uygun ama nasıl takip edicem ne zaman gelir bu konular kafamı karıştırıyor sizin elinize ne kadar sürede ulaştı acaba ?

• Ben sürekli alış veriş yapıyorum e-bay'den herhangi bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Sadece alış veriş yaparken referansı düzgün satıcılara bakın.
    Şimdiye kadar en erken 10-12 gün en geç 3 haftada geldi aldığım ürünler, genelde uzak doğudan gönderirler orada yazar zaten Türkiye için tahmini teslimat süresi 15 gün filan diye.

@KinGKilleR
  • Kliksa da 3g lisi 999-TL ye dusmus.3g olmayanı ise 799 -TL.
    Kliksa dan hic alisveris yapmadim. Nasıldır ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalkaya19

Kliksa da 3g lisi 999-TL ye dusmus.3g olmayanı ise 799 -TL.
    Kliksa dan hic alisveris yapmadim. Nasıldır ki?

Kliksa dan vazgectim gece gece bir sürü şikayet okudum.
    http://www.akakce.com/forum/kliksa.com,1060.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalkaya19 -- 18 Ağustos 2013; 0:23:21 >
  • Kliksa kargoyu geç gönderse de sağlamdır. Fiyat da iyi düşünmeden alın derim avantajixi de unutmayın.
    Fiyatların düşmesi yeni alacaklar için ne kadar iyiyse haziranda alanlar için kötü.
    Samsungun bu fiyat politikasını beğenmiyor 2 ayda bu kadar fiyat mı düşer.
    Wifili modelin 2.eli 500 lere düştü bence şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 18 Ağustos 2013; 0:37:19 >
  • arkadaşlar konu dağıldı farkındasınız. ben yine daha öncede sorulan bir şeyi yenilemek istiyorum. N5105 ve N5120 birer LTE modeli olduğunu biliyoruz. telefon özelliğini aktifleştirmek için bir yöntemin varlığıda sitede mevcut. N5120 firmware N5105 modeline yüklenebilir mi?
  • Mrblar elimde bimeksten 438 tl hediye ceki var uzerine bu kadar dahq koyabilirim marka olarak samsung olsun istiyorum note 8 cok guzel bi cihaz gonlum onu istiyor ama 1000 kusur zorlar gibi ne tavsiye esersiniz kafam karisik hem cocyguma hem kendime alacagim evde laptop da yok sadece bu cihazi kullanacagim lutfen tavsiye markayida degistirebiliim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet19791979

Mrblar elimde bimeksten 438 tl hediye ceki var uzerine bu kadar dahq koyabilirim marka olarak samsung olsun istiyorum note 8 cok guzel bi cihaz gonlum onu istiyor ama 1000 kusur zorlar gibi ne tavsiye esersiniz kafam karisik hem cocyguma hem kendime alacagim evde laptop da yok sadece bu cihazi kullanacagim lutfen tavsiye markayida degistirebiliim

Eğer 3g kullanamayacaksınız note 8 wifi modelini alabilirsiniz.
    Şuan donanım olarak en iyi android li cihazlardan biri ve fiyatı gayet iyi.
    Bende Wifili model var 3g li model düşünüyorum.
    Hediye çekiniz ve üste paraya anlaşabiliriz.
    Ben de 3g li alırım:)

• Tesekkurler tercihim sifir

• quote:

Tesekkurler tercihim sifir

Şimdiden Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan78

quote:

Mrblar elimde bimeksten 438 tl hediye ceki var uzerine bu kadar dahq koyabilirim marka olarak samsung olsun istiyorum note 8 cok guzel bi cihaz gonlum onu istiyor ama 1000 kusur zorlar gibi ne tavsiye esersiniz kafam karisik hem cocyguma hem kendime alacagim evde laptop da yok sadece bu cihazi kullanacagim lutfen tavsiye markayida degistirebiliim

Eğer 3g kullanamayacaksınız note 8 wifi modelini alabilirsiniz.
    Şuan donanım olarak en iyi android li cihazlardan biri ve fiyatı gayet iyi.
    Bende Wifili model var 3g li model düşünüyorum.
    Hediye çekiniz ve üste paraya anlaşabiliriz.
    Ben de 3g li alırım:)

3G li inceleyip kenara kaldırdığım sıfır genpa garantili turkcell cihazı artık başka cihazlara yelken açmak için sanalpazar'a koydum. fiyat 945 tl orada ama axess varsa şu an kampanyası ile %5 yani komisyon kadar olan miktarı geri alıyorsunuz. böylece fiyatı da 900 tl oluyor. fatura tarihi 30 temmuz. sıfırdan farkı yok. ilan numarası: 10161868
    not: lütfen pazarlık için pm atmayınız.

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• Kliksadan aldım ben hocam sorunsuz. Perşembe akşam siparis verdim, Cumartesi öğlen cihaz elimde. Kutuda iki tane güvenlik bandı vardı biri yırtık biri saglamdi. Umarım işinize yarar cevabım.

• Teşekkürler.Hayirli kullanimlar diliyorum. Kaca aldınız ve garantisi nedir? Genpa veya KVK mi?
    @serdariekrem

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.