Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu aleti alacağım ciddi olarak ben sorucu değilim direkt olarak alacam yalnız kafamda 1 soru işareti var şimdi ben bunun 3g li modelini alırsam ve gerekli ayarlamaları teknosadaki elemana yaptırırsam %100 telefon görüşme garantisi veriyormusunuz ? yani kesinlikle telefon olarak kullanabilir miyim ?
  • Benim bildiğim türkiyede telefon modeli yani n5100 satışa çıkmadı ben sirkecide yurtdışından getirip satanı gördüm neyse konuya dönelim kullanıcılar n5105 i kendileri rom vs. Yükleyerek telefon özelliği katıyolar bunda cihaza gelebilicek her türlü zarar riskini kendileri alıyorlar hiç bi teknosa çalışanı size bu rom vs. yüklemez illa telefon olarak kullanıcam dersen ya rom vs kendin veya bilen birine yükleterek bunu yapabilirsin yada yurtdışından n5100 modelini getirtmeli yada yurtdışından getirip burda satanlardan alabilirsin ondada pasaporta kayıt işlemi fln olabilir onla ilgili bi bilgim yok.. yanlş bi bilgi verdiysem bilenler düzeltsin benm duyduğum böyleydi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGKilleR

Benim bildiğim türkiyede telefon modeli yani n5100 satışa çıkmadı ben sirkecide yurtdışından getirip satanı gördüm neyse konuya dönelim kullanıcılar n5105 i kendileri rom vs. Yükleyerek telefon özelliği katıyolar bunda cihaza gelebilicek her türlü zarar riskini kendileri alıyorlar hiç bi teknosa çalışanı size bu rom vs. yüklemez illa telefon olarak kullanıcam dersen ya rom vs kendin veya bilen birine yükleterek bunu yapabilirsin yada yurtdışından n5100 modelini getirtmeli yada yurtdışından getirip burda satanlardan alabilirsin ondada pasaporta kayıt işlemi fln olabilir onla ilgili bi bilgim yok.. yanlş bi bilgi verdiysem bilenler düzeltsin benm duyduğum böyleydi..

cevabınız için teşekkür ederim o zaman bana iki ihtimal kalıyo ya sadece çok iyi bir telefon alcam yada ortalama telefon ve bu galaxy 8 in wifi li modelini alcam acaba hangisi daha iyi olur ?

• Almayı düşünenler için kliksa sitesinde ürün 999 tl den satılıyor. Finasbank kartı ile alırsanız 100 tl de puan geliyor 899 tl ye almış oluyorsunuz. Ben aldım

http://www.kliksa.com/urun/samsung-n5105-galaxy-note-8-0-white-tablet/901834214#ad-image-0
  • Almak isteyenler düşünenler için biraz bilgi paylaşımı yapmak istedim

eski nokia cı yaklaşık 3 yıldır da samsung cihazlarının çok iyi kullanıcısıyım

bu tür cihazları sürekli takip ederim tablet alma düşünceniz var ise almayı düşüneceğiniz yegane cihazlardan bir tanesi diyebilirim tabi kullanım amacınız nedir ne değildir oyunlarda nasıl performans verir onu bilemem

Benim telefon ve tablet kullanmamdaki amaç bir bankada bilgi işlem teknisyeniyim

Bu note 8 ile bankanın sistemine girip çağrıları rahatlıkla kapatabiliyorum bazı internet sitelerinde dolphin browser ı kullanmak zorunda kalsamda gayet başarılı

Kalem ve kalemin yazdıklarınızı düzgün bir şekilde tanıması mükemmel

ben bu cihaz ile 3g üstünden başka pc lere format atıp kamera ayarları falan yapabılıyorum bu cihaz ile kullanması bildiğiniz surece her işlemi rahatlıkla ve hiç kasmadan rahat bir biççimde yapabilirsiniz

Ben garantili aldığım cihazın rom unu aynı gün telefon görüşmesi için değiştirdim ve çok çok daha memnun oldum söyle bir sorun var 8'' boyuntundaki bir şeyi suratınıza kapatmak istermisiniz istemezmisiniz bilemem ama aynı cihaz bende olmasına karşın başka birisinde aynı hareketi görsem gülerim

S4 ve bu cihazı samsung un hs3000 modelı kulaklıgı ıle tavsıye ederım muzik dinlemek ve telefon görüşmeleri için

Cihaz bence normal iş kullanımı ve gündelik haber okuma note tutma için biçilmiş kaftan

bu cihazın yaptıklarını ipad de yapabilirmisin tabiki yapabilirsiniz

Bence ipad den artıları kalemi ve telefon görüşmesi

ekran tepkimesi note 1 note 2 s4 kullanıcısı olarak soyluyorum s4 e cok yakın ve guzel bataryası size sorun çıkartmıyacak sevıyede 1 haftadır kullanmama karsın ılk kez bır android cihaz bir haftadır kitlenmedi buda beni hayrete düşürdü fiyat olarakk biraz pahalı ben Forumda samsung magazasından 1099 tl ye aldım

Alacak arkadaslar eger ofıs ve gundelık kullanımlar ıcın kullanacak ıse hıc dusunmeden alın derım 10'' tabletı heryere goturemezsınız ama bu elınızde bır kıtap gıbı rahat tasıyabılecegınız bır cıhaz

gece 3 de yazdım cumlelerde yanlıs yazılmalar olabılır kusura bakmayın

Herkeze iyi forumlar.

• hdmi bağlantısı için bu kabloyu aldım. Fakat çalışmadı. Servis, note 8 ile uyumsuz olabileceğini söyledi.
    Gerçekten uyumsuz mu? Kablo da bozuk olabilir. Başka bir cihazda deneme şansım yok.
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Almayı düşünenler için kliksa sitesinde ürün 999 tl den satılıyor. Finasbank kartı ile alırsanız 100 tl de puan geliyor 899 tl ye almış oluyorsunuz. Ben aldım

http://www.kliksa.com/urun/samsung-n5105-galaxy-note-8-0-white-tablet/901834214#ad-image-0

Kliksa banada göz kirpip duruyor gel gel diye ama bende Finansbank kartida yok 1099 yerine 999 a alıp ta 100 lira indirim niyetinde iken sonra gec kargo ve hatali urun alipta pisman olmayim diyorum.
    Ürün geldiğinde mesaj yazarmisin bir problem yasadi isen belirtirmisin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asagidaki dusuncelerinize aynen katiliyor ve parasini denklestirmek icin can atiyorum.
    Bencedeeee
    *Cihaz bence normal iş kullanımı ve gündelik haber okuma note tutma için biçilmiş kaftan
    *Bu cihazın yaptıklarını ipad de yapabilirmisin tabiki yapabilirsiniz Bence ipad den artıları kalemi ve telefon görüşmesi 
    * Eger ofıs ve gundelık kullanımlar ıcın kullanacak ıse hıc dusunmeden alın derım
    *10'' tabletı heryere goturemezsınız ama bu elınızde bır kıtap gıbı rahat tasıyabılecegınız bır cıhaz

• Selam beyler, bu geceyi dışarda Note 8.0 ile geçirdim.
    Ne yürürken, ne yemek yerken sıkıntı olmadı, alet hem taşımak için hafif, hemde rutin zaman arasında iş ve surf yapmak için kompakt.

Boyut ve ağırlık ideal, yeni alacaklara tavsiye ederim.

• Eski bir galaxy note 10.1 kullanıcısı olarak, 3 gün önce aranıza katıldım... Tekno marketlerde incelemelerde bulunurken 10.1 den daha kötü gibi gelmişti. Vatanda bir kampanya görünce(audio dockla beraber 1099TL arkadaşlar bu audio docku tavsiye ederim kesinlikle... Ben çok memnun kaldım. Kablosuz olarak çok net ve berrak bir ses alabiliyorsunuz...) birden karar verip aldım...

3 gündür kullanıyorum cihazı. Gerçekten günlük internet ihtiyacınızı mükemmel şekilde karşılıyor. 10.1 i ben o amaçla almıştım ama zamanla çok ağır ve taşıması çok güç bir alet gibi gelmeye başlamıştı... Kalem olayı bunda iyice iyileştirilmiş...Bir öğretmen olarak okullar açıldıktan sonra çok fazla kullanacağım hiç şüphesiz...

Almak isteyip de ipad mi note 8.0 mı sorusunu soran arkadaşlara gelince... Eğer sadece internette dolaşırım ve oyun oynarım diyorsanız, her iki alette iyi bence... İpad daha şık, appstore biraz daha kaliteli ve aksesuar olarak daha zengin... Samsung ise arttırılabilir hafızası ve rahat dosya transferi gibi konularda öne çıkıyor. Yani sadece internet kullanırım oyun oynarım diyenler bence ikisinden de pişmazlık duymazlar... Amaaaa... Benim gibi tableti biraz daha işi için kullanan, sürekli dosyalarını bilgisayardan tablete, tabletten bilgisayara aktarmak zorunda olan, çok hafıza ihtiyacı olanlar için kesinlikle tek tercih note olacaktır... Kalem olayına değinmedim bile. Bu tecrübeyi ipadde bulmanız mümkün değil ne yazık ki... Keşke samsung kasa kalitesini bir adım yükseltip, dış görünüme de biraz daha çalışsaydı ( mesela galaxy tab 3 8.0 bence daha ince çerçeve ile daha güzel görünüyor) Umarım faydalanan arkadaşlar olur yazımdan...

Ben de sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim arkadaşlar. Makinadan şu an için çok memnunum fakat tek sorun uygun bir kılıf. Aslında samsungun bookcover kılıfını beğendim... Ama şu an ya bulamıyorum ya da çok pahalı...(samsungavm.com sitesinde 79TL görünüyor ama uzun süredir stokta yok.) Ebayda bir benzerini buldum.

(http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Smart-BOOK-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-N5110-/181180305269?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item2a2f300f75)

Sizce orjinal bookcover kılıftan çok mu kötüdür? Zira fiyat farkı var biraz. Bu tarz bir ürünü gören, kullanan birileri var mı aranızda... Şimdiden teşekkür ederim... İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmekaya -- 25 Ağustos 2013; 16:08:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esmekaya

Eski bir galaxy note 10.1 kullanıcısı olarak, 3 gün önce aranıza katıldım... Tekno marketlerde incelemelerde bulunurken 10.1 den daha kötü gibi gelmişti. Vatanda bir kampanya görünce(audio dockla beraber 1099TL arkadaşlar bu audio docku tavsiye ederim kesinlikle... Ben çok memnun kaldım. Kablosuz olarak çok net ve berrak bir ses alabiliyorsunuz...) birden karar verip aldım...

3 gündür kullanıyorum cihazı. Gerçekten günlük internet ihtiyacınızı mükemmel şekilde karşılıyor. 10.1 i ben o amaçla almıştım ama zamanla çok ağır ve taşıması çok güç bir alet gibi gelmeye başlamıştı... Kalem olayı bunda iyice iyileştirilmiş...Bir öğretmen olarak okullar açıldıktan sonra çok fazla kullanacağım hiç şüphesiz...

Almak isteyip de ipad mi note 8.0 mı sorusunu soran arkadaşlara gelince... Eğer sadece internette dolaşırım ve oyun oynarım diyorsanız, her iki alette iyi bence... İpad daha şık, appstore biraz daha kaliteli ve aksesuar olarak daha zengin... Samsung ise arttırılabilir hafızası ve rahat dosya transferi gibi konularda öne çıkıyor. Yani sadece internet kullanırım oyun oynarım diyenler bence ikisinden de pişmazlık duymazlar... Amaaaa... Benim gibi tableti biraz daha işi için kullanan, sürekli dosyalarını bilgisayardan tablete, tabletten bilgisayara aktarmak zorunda olan, çok hafıza ihtiyacı olanlar için kesinlikle tek tercih note olacaktır... Kalem olayına değinmedim bile. Bu tecrübeyi ipadde bulmanız mümkün değil ne yazık ki... Keşke samsung kasa kalitesini bir adım yükseltip, dış görünüme de biraz daha çalışsaydı ( mesela galaxy tab 3 8.0 bence daha ince çerçeve ile daha güzel görünüyor) Umarım faydalanan arkadaşlar olur yazımdan...

Ben de sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim arkadaşlar. Makinadan şu an için çok memnunum fakat tek sorun uygun bir kılıf. Aslında samsungun bookcover kılıfını beğendim... Ama şu an ya bulamıyorum ya da çok pahalı...(samsungavm.com sitesinde 79TL görünüyor ama uzun süredir stokta yok.) Ebayda bir benzerini buldum.

(http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Smart-BOOK-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-N5110-/181180305269?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item2a2f300f75)

Sizce orjinal bookcover kılıftan çok mu kötüdür? Zira fiyat farkı var biraz. Bu tarz bir ürünü gören, kullanan birileri var mı aranızda... Şimdiden teşekkür ederim... İyi forumlar

Bak kılıf olayını bende 3 haftadır araştırıyorum şimdi forum istanbuldan geldim bütün mağazaları dolaştım samsung mağasında sadece pembesi var orada 90 lira Teknosada ki samsung magazsında 105 lira çekiler neymiş serbest piyasa içimden yüzlerine karşı dedim serbest piyasanızı =)) ama şu kılıfı önerebilirim ben aldım gayetde başarılı bir kılıfhttp://www.hepsiburada.com/liste/spigen-sgp-samsung-galaxy-note-80-slimbook-case-metallic-white/productDetails.aspx?productId=telkilsgpn8white&categoryId=16102

• Ben de telefon özelliğini açtım. Ayrıca 4.2.2 yaptık. süper oldu. Yeni telefonum note 8
  • omerozfindik O kullanıcısına yanıt
    4.2.2 ? nasıl yaptınız?
  • Telefon olunca pil konusunda nasıl bir farklılık var?
    Test eden oldu mu?

• espinho kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneriniz için... Ben 8 dolara bookcoverın sahtelerinden verdim bakalım sipariş... Çok kötü çıkarsa, samsungavm sitesinde stoğa girmesini bekleyeceğim artık... Bu arada pembe renk samsungavm.comda 79 TL (http://www.samsungavm.com/?urun-840-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-8-0-BOOK-COVER-EF-BN510BPEGWW--PEMBE-.html ). Tekrardan teşekkür ederim... iyi günler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukuplakas

4.2.2 ? nasıl yaptınız?

www.samfirmware.com sitesinde Türkiye versiyon 5105 için 4.1.2 güncellemesi var. 4.2.2 ise 5100 için Almanya, 5120 için ise Ingiltere vardı. ancak bugün linkle ulaşılmaz durumda. Sitede sorun olabilir. Ben de daha download edip denemedim.

• ben de cihazı dün aldım :) uygun zamanlarımda forumu okuyarak sorularıma yanıt arayacağım. şu an itibari ile ben de kılıf ve ekran koruyucu film bakıyorum.. ama konu hakkında hiç tecrübem yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn1905 -- 26 Ağustos 2013; 11:46:55 >
  • Cihaza dead trigger angry birds serisini temple run 1 ve 2yi bad piggiesi real racing 3ü frut ninjayı nova 3ü asphalt 7yi iron man 3ü ve daha bir sürü uygulamayla oyunda var pil sorunu hariç banamısın demedi her oyunu çatır çatır oynatıyor kışa doğru 4.2.2 güncellemesininde gelmesi bekleniyor cihaz süper herkezin almasını tavsiye ederim ama pili beni 14-18 saat götürüyor ama ben her şey açık ful oyun oynuyorum yinede iyi götürüyor ve birde bişey fark ettim you tubede video izlerken ekranı hareket ettirdiğimde ekran kırpıyor neden oluyordur

• VedoVedo kullanıcısına yanıt
    sordun çünkü farklı bir forum da yine buna benzer bir başlık açılmıştı. orada n5120 lte modeli için çıkan 4.2.2 güncellemesini n5105 lte modeline yüklenebilir mi diye soru yönettim admin bunu yapman cihaza zarar verir demesi üzerine indirmekten vazgeçmiştim sammobile.com dan. neredeyse her allahın günü sammobile bakıyorum var mı yeni bir şey diye :) şimdi forumda sen yazınca acaba gözden mi kaçırdım faln...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukuplakas

sordun çünkü farklı bir forum da yine buna benzer bir başlık açılmıştı. orada n5120 lte modeli için çıkan 4.2.2 güncellemesini n5105 lte modeline yüklenebilir mi diye soru yönettim admin bunu yapman cihaza zarar verir demesi üzerine indirmekten vazgeçmiştim sammobile.com dan. neredeyse her allahın günü sammobile bakıyorum var mı yeni bir şey diye :) şimdi forumda sen yazınca acaba gözden mi kaçırdım faln...

N5105 için Cihazınız rootlu değil ise OTA ile Türkiye için olan güncellemeyi (4.1.2 güncellemesi) yapabilirsiniz. Ben yapapmıyorum, çünjkü toorlu cihazım.n5100 firmware (4.2.2) ise daha önceleri telefon özelliğini açanlar tarafından kurulmuş. Bu versiyon n5105 in türkiye'de kullanılmayan LTE özelliğini iptal edip telefon özelliğini açıyormuş. Birde yeni çıkan ve Türkiyede olmayan LTE destekli N5120 var (4.2.2) bu da kurulabilir belki ama bunlar tamamen kişisel risk. cihaz brick olabilir veya sorun olmayabilir. Ben henüz hiçbirini denemedim. Yakın bir zamanda yedekelrimi alıp kurmayı düşünüyorum. Ama forumda kuran arkadaşlar deneyimlerini anlatabilirler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.