Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belli belli ... sizden bişey olmaz . At gözlüğünü takmak hoşunuza gidiyor olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar readers huba girdimde kitap indirdim türkçe dil desteği yok buna nasıl türkçe dil desteği yükleriz

Epub uzantılı dosyalarda dil sorunu olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marancı

quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

quote:

Orijinalden alıntı: marancı

quote:

Orijinalden alıntı: SiaivuS

sammobile de N5105 için stok rom çıkmıştır bekleyenlerin bilgisine...

Performans testi yapınız lütfen :)

bittin sen

Hey dostum senin derdin ne ha?

çok sevdiğim bir abimin olması... yeterli mi hee?

• Kardeş ben bu androidin kitabını yazmışımdır ama böyle readers hub gibi programlarda bir kitap okuyamamışımdır ve e pub uzantılı dosyalar ne oluyor vaktini ayırıp bir anlatsan

• quote:

Kardeş ben bu androidin kitabını yazmışımdır ama böyle readers hub gibi programlarda bir kitap okuyamamışımdır ve e pub uzantılı dosyalar ne oluyor vaktini ayırıp bir anlatsan

Epub pdf gibi bir dosya uzantısıdır.
    Ben hep epub uzantılı kitapları indirip okurum.çok güzel bir formattır.
    Ayrıca en çok kullanılan e kitap formatlarından biridir.
    kitap Adı Adıepub yazarak çok kolay aradığınız kitabı bulabilirsiniz.

• Tamam sağolun yaptım yanlız siz şunu demek istediniz heralde internetten kitapları pdf olarak indirip readers hubda çalıştırma dediniz demi ben böyle yapınca oldu

• quote:

Tamam sağolun yaptım yanlız siz şunu demek istediniz heralde internetten kitapları pdf olarak indirip readers hubda çalıştırma dediniz demi ben böyle yapınca oldu

Öyle de olur ama pdf yerine epub uzantılı dosyaları da indirip indirip deneyin. Bence e kitap olayında epub pdf e göre daha başarılı bir format.

• quote:

Orijinalden alıntı: VedoVedo

N5105 için Türkiye Firmware' odin 1.85 ile sorunsuz kuruyorum. Ancak n5100 için Almanya 4.2.2 ve N5120 için Ingiltere 4.2.2 firmware'i kuramıyorum. Ne Odin 1.85 ne de Odin 3.07 ile yapamadım.
    Aşağıdaki hata mesajı gliyor nedendir ? Sadece auto reboot ve F. Reset time işaretli, repartition işaretli değil . Sol üssteki karede Kırmızı oldu. Oysa Türkçe firmware de yeşil olmuştu.

<ID:0/007> File analysis..
    <ID:0/007> SetupConnection..
    <ID:0/007> Initialzation..
    <ID:0/007> Get PIT for mapping..
    <ID:0/007> Firmware update start..
    <ID:0/007> sboot.bin
    <ID:0/007> NAND Write Start!!
    <ID:0/007>
    <ID:0/007> Complete(Write) operation failed.
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Yok mu önerisi olan? Üzerine firmware kurulabilecek herseyi sorunsuz kuran biri olarak ilk kez böyle bir sorun yaşadım. N5105 Türkiye rom sorun tekrar kuruldu. N5100 veya n5120 kurulamdi. Samfirmware.com dan indirdim. Ancak 4.2.2 firmware 2 GB, 4.1.2 1.6 gb civarında. Partition kaynaklı bir sorun olabilir mi?

• Merhabalar, yeni katildim araniza :)
    Sarja yuzde kac kalinca takiyorsunuz ve kac saat gidiyor sizinki?
    ikinci sorum, internetten fotografi kalemle yuvarlak icine alip kesmek icinne yapmam gerek,tam ogrenemedim de henuz :)
    Diger bir sorum, ekran 30saniye sonra karariyor,kitlenmiyor ama bu karartidan cikip kullanilabilir kilmak icin alttaki 3 secimlik buttondan ortadiken basmam gerekiyor, bunu ortadan kaldirabilirmiyim ? Yani ekran kapandiktan sonra krana dokundugumda kendisine gelmesini istiyorum, bastigim o beyaz tusun zamanla icine cokmesini istemiyorum da
    Bir de tavsiye uygulama programiniz olacaksa her turlu oneriye acigim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 2 Eylül 2013; 17:50:05 >
  • Dün akşam tableti %9 kaldığında şarja taktım, kapalı halde şarjda bıraktım, gece şarjdaydı, sabah aldığımda %100 gözüküyordu.
    Ofiste tableti açtım, 26 dakika içinde %40 azaldı şarj.

Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum tableti ve genelde 10 saat civarında gidiyor şarj, kullanıma göre uzadığı da oluyor.
    Acaba pilin kalibrasyonu ile ilgili bir sıkıntı mı var ?
    Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Merhabalar, yeni katildim araniza :)
    Sarja yuzde kac kalinca takiyorsunuz ve kac saat gidiyor sizinki?
    ikinci sorum, internetten fotografi kalemle yuvarlak icine alip kesmek icinne yapmam gerek,tam ogrenemedim de henuz :)
    Diger bir sorum, ekran 30saniye sonra karariyor,kitlenmiyor ama bu karartidan cikip kullanilabilir kilmak icin alttaki 3 secimlik buttondan ortadiken basmam gerekiyor, bunu ortadan kaldirabilirmiyim ? Yani ekran kapandiktan sonra krana dokundugumda kendisine gelmesini istiyorum, bastigim o beyaz tusun zamanla icine cokmesini istemiyorum da
    Bir de tavsiye uygulama programiniz olacaksa her turlu oneriye acigim

Selam 1. sorun için kalemin düğmesine basılı tut ve çerçeve içine al 2. sorun için Samsung orginal Cover alırsan üst korumayı kapatınca otomatik uyku moduna giriyor ' açınca ekran otomatik açılıyor

• labraxx kullanıcısına yanıt
    arkada açık kalan uygulamalarda önemli sarjda.
    Örneğin mxplayeri filmi dondurup arkada bekletirseniz dediğiniz gibi sarj çabuk biter.Bazı oyunlarda da tuşlar açık vs kalıyor, o oyunlardan biri açıksa sarj çabuk bitmiş olabilir.
    hiçbiri yok diyorsanız ve 1-2 kez daha yaparsa servise verin bence.
  • Deneyelim bakalım bir iki gün, gelişmeleri haber veririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam sag olasin, bu sarj sorum hakkinda bir fikrin var mi
    Kalemi kullanmayi ogrendim sayende
    Bir de ekranla ilgili olarak, bekliyorum, 30 saniye sonra ekran kaririyor normal bu bunu ayarlamayi biliyorum, ancak o karartidan kurtulmamin tek yolu alttaki tusa basmak ben bu karartiyi cep telefonumdaki gibi ekrana dokunarak cozmek istiyorum, sorum buydu hocam nasil yaparim bunu ?

• 19.30'da % 3 ile şarja taktım.
    22.30'da doldu, tableti kapatmadım sadece Gps ve Wi-Fi ile 3G devre dışı yaptım.

Bakalım ne kadar gidecek pil.
    Bu arada cover aç kapa yapınca ekran otomatik geliyor, sensör ışık görünce uykudan uyanıyor tablet. Sonra ekran kilidini açmak kalıyor. Siz nasıl bir beklenti içindesiniz tam anlayamadım ? :)

• Benimki yuzde 30 a dusunce low batterry uyarisi veriyor sarja takiyorum, dun takmadim bakalim kaca kadar dayanacak dedim, 15e dustu 1,35 muzik dinleme 46saniye vodeo suresi falan gosterdi, gidip taktim, yaklasik 4 saate yuzde 30dan yuzde yuz sarj oluyor ama sarji saanki erken bitiyor, battery life programinin gostergelerine bakiyorum, 2 saat video izleme suresi varken sarj et eni diyor , ben full kullanmiyorum ustelik, epub okuyorum, chromeda takiliyorum biraz da kucuk oyun oynuyorum 7 saat civarinda gidiyor buna ragmen, oysa ekran isigi yarisi altinda. Adamlar full oyun oynamada zaten 6 saatte bitiriyorlar of
    ne kadar gittigini yazarsan sevinirim.
    bir de diger sorum su, dokunmatik bir telefonda isik kapaninca ekran tus kilidi yapar mi, yok yapmaz. Bu alet neden yapiyor, ben istiyorum ki isik zamanasimi ssuresi sonunda kapaninca, alttaki tusa basip ekrani geri getirmek zorunda kalmayayim, ekrana dokunmayla geri gelsin ekran isigi, istedigim bu. Tum ayarlarina baktim bulamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 4 Eylül 2013; 9:55:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: menerio

19.30'da % 3 ile şarja taktım.
    22.30'da doldu, tableti kapatmadım sadece Gps ve Wi-Fi ile 3G devre dışı yaptım.

Bakalım ne kadar gidecek pil.
    Bu arada cover aç kapa yapınca ekran otomatik geliyor, sensör ışık görünce uykudan uyanıyor tablet. Sonra ekran kilidini açmak kalıyor. Siz nasıl bir beklenti içindesiniz tam anlayamadım ? :)

Telefon özelliğini aktive ettinizi mi, yapanların böyle bir şikayet yok ama, siz de bu pilin bitmesine neden oluyor olabilir.
  • Yok telefon ozelligi zaten yok wifi, hat girisi yok yani.
    bir de accuweather adinda bur program var istanbulun saatinden 3 saat ileride, gecerli sehri ist yaptim yine duzelmedi ne yapmam gerek + batarya sorunu yani 7 8 saat normal kullanim sorunlu mu demektir, nette dolanim 11 saat yazmasina ragmen ?

• Telefon özelliğini açmadım ben, üzerindeki rom orjinal, henüz custom rom almadım.
    Dün gece 1'e kadar sürekli web, facebook, youtube kullanımı oldu.

Sabaha kadar stand-by modundaydı, bağlantılar kapalı.
    Bugün 1,5 saat kadar sabah kullandım, şu anda % 55 seviyesinde.
    Sorun yok gibi geldi bana 10 saati rahat geçer yine kullanım.

Korkulacak bir durum yok pilde, nazar değmesin :)
    Pili bitiren hareket halinde 3G ve GPS, yoksa normal işlerde iki günü rahat geçiyor şarj.

• Öğle arasında OTG kablo ve Kart okuyucu satın aldım.
    Her türlü hafıza kartı ve taşınabilir bellekten aktarım yapabiliyorum artık.
    Özellikle dışarda SLR ile fotoğraf çekip göndermek için iPad ile dolaşmam gerekiyordu, artık o dertten de kurtuldum, pazarlık yapmadım 15 TL maliyet :)

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.