Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de hani geri tusuna basili tutunca solda cikan penceredeki kisayolarin arasina baska kisayol nasil eklenir, duzenle seceneginden sadece cikarma yapabildim, ekleme yapamaz miyim bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Yok telefon ozelligi zaten yok wifi, hat girisi yok yani.
    bir de accuweather adinda bur program var istanbulun saatinden 3 saat ileride, gecerli sehri ist yaptim yine duzelmedi ne yapmam gerek + batarya sorunu yani 7 8 saat normal kullanim sorunlu mu demektir, nette dolanim 11 saat yazmasina ragmen ?

kullanıyorsanız 7-8 saat bence iyi.
    Netice de ekran parlaklığının 1 kademe düşürülmesi bile 15-20 dk fark yaratıyor.
    Accuweather için, Ayarlar-Tarih ve saat-Saat Dilimi:atina gmd+3 seçin düzelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Telefon özelliğini açmadım ben, üzerindeki rom orjinal, henüz custom rom almadım.
    Dün gece 1'e kadar sürekli web, facebook, youtube kullanımı oldu.

Sabaha kadar stand-by modundaydı, bağlantılar kapalı.
    Bugün 1,5 saat kadar sabah kullandım, şu anda % 55 seviyesinde.
    Sorun yok gibi geldi bana 10 saati rahat geçer yine kullanım.

Korkulacak bir durum yok pilde, nazar değmesin :)
    Pili bitiren hareket halinde 3G ve GPS, yoksa normal işlerde iki günü rahat geçiyor şarj.

Sarjı sömüren 3d oyunlar, video izlemek ve netten bir şeyler indirmek,izlemek.
    Bunun dışında sarj iki gün gider.
  • Eyvallah sag olasin batarya wifi acik kullanimda kisiktan biraz fazla ekranda gsm kapali chrome kullanirken arada da 30 40 mblik oyun oynarken 5 saat 45 dakikadalik kullanim %75 sarj tuketti yaklasik olarak, oranladim full batarya 7 saat 20 dakikada 0'laniyor. Iyi mi kotu mu bilemedim.

• Ben de aranıza katıldım.. Yorumlarımı yazarım yakında.
  • quote:

Bir de hani geri tusuna basili tutunca solda cikan penceredeki kisayolarin arasina baska kisayol nasil eklenir, duzenle seceneginden sadece cikarma yapabildim, ekleme yapamaz miyim bilen var mi?

Cihazının rootluysa sidebar pro yu deneyin.
    http://www32.zippyshare.com/d/49326707/30025/Sidebar%20Pro%20v4.4.0%20apkmania.com.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 4 Eylül 2013; 20:42:25 >

• Rootlu degil ama yine de yukledim, aradigim buna benzer zira bununla iki pencere acamiyoruz ayni anda
    sagolasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 4 Eylül 2013; 21:11:32 >
  • quote:

Rootlu degil ama yine de yukledim, aradigim buna benzer zira bununla iki pencere acamiyoruz ayni anda
    sagolasin

Samsung multi window manager . bu pro tam aradığınız işi yapıyor.
    Marketten indirebilirsiniz

• Hemen bakiyorum, sag olasin.
    Root ne de ek bilmiyorum ama cihazin rootlanmasini istiyor program ne yazik ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 4 Eylül 2013; 23:38:05 >
  • 4.2.2 resmi olarak ne zaman gelecek türkiye cihazlarına acaba ?
  • quote:

Hemen bakiyorum, sag olasin.
    Root ne de ek bilmiyorum ama cihazin rootlanmasini istiyor program ne yazik ki

Root cihazını admin yetkileri ile kullanmanız demek
    Önceki mesajlarda vermiştim root programını. Gayet basit ve aynı program ile cihazı tekrar unroot yapmak mümkün.

• Garanti disina cikmasin hocam alet, tam bilmiyorum da ben.
    Eger garanti disina cikmayacaksa, tam olarak hangi programlarla yapmak istedigime ulasabilirim, yazabilirsen sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemre92 -- 5 Eylül 2013; 10:06:58 >
  • quote:

Garanti disina cikmasin hocam alet, tam bilmiyorum da ben.
    Eger garanti disina cikmayacaksa, tam olarak hangi programlarla yapmak istedigime ulasabilirim, yazabilirsen sevinirim.

unroot yapabileceğiniz için garanti dışına çıkmaz.
    garantilik bir durum olduğunda veya update çıktığında ben unroot yapıp cihazı normale çevireceğim.
    Ayrıca root yapmadan hafıza kartını tel hafızası da yapamıyorsunuz.şuan benim cihazın hafızası 59gb.
    tabi çok fazla 3d oyun yüklemeyecekseniz bunu yapmanıza gerek yok.
    Programın adı Framaroot.Bu konunun önceki mesajlarında paylaşmıştım. googleda arayarak da bulabilirsiniz.
  • Benim pilde sorun olduğunu düşünüyorum.
    Sabah 9'da açtım, % 100 ile 2sa 13d kullanım oldu, 3G şebekesi ile web, email, internet.
    Şu anda şarj % 22.

Bi ara servise vereceğim. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba sorun pilde değil yazılımda.
    Şu anda şarj oranı %1, ancak Wi-Fi ile HD video izliyorum 10 dakikadır ve tablet kapanmıyor.
    Yazılımsal olarak pilin kalibrasyon sorunu olabilir, daha önce başıma gelmişti.

Pilin %100 dolu olduğu değeri ile %1 dolu olduğu değerleri sapıtınca alet pil bitmiş zannediyor ama fiziksel olarak aslında pil dolu.

Bu durumu yaşayanlar olursa korkmasınlar hemen, vakit olunca çözümü üzerine biraz kafa yoracağım.
    Durduk yerde bunun olması garip tabi, belki de kurduğum bir program falan ayarları kurcalamış olabilir. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menerio -- 5 Eylül 2013; 12:09:14 >
  • 1 saat 480 p sherlock holmes izledim, %65ten %55e dustu. Bu demek olur ki 10 saat video garanti. Ama wifi kapaliydi.

• Aynen, deniyorum deniyorum hafiza kartina yuklemiyorum ben de. Bir bakayim root olayina, cihazi yeni aldim, korkuyorum da biraz hocam sag olasin.

• quote:

Aynen, deniyorum deniyorum hafiza kartina yuklemiyorum ben de. Bir bakayim root olayina, cihazi yeni aldim, korkuyorum da biraz hocam sag olasin.

korkmayın, benim verdiğin yöntem çok kolaydır.rootsuzda cihaz kullanılabilir, fakat ben tam performans için rootlamayı tercih ediyorum.
  • Nasil, ne yapmam gerek o halde hocam?

• Kardeş cihaz bir aya yaklaştı kullanıyorum fakat biraz önce şarj edildi uyarısını aldım cihazı şarjdan çıkardım bir baktım pil yüzdesi 98i gösteriyor. Ve şu sıralar da pilin gereğinden hızlı tükendiğini düşünüyorum. Halbuki iki hafta önce az kullanımla üçüncü günü görmüştü. Bu pil sorununu benden başka da yaşayanlar var. Bilgisi olan varsa yardım.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.