Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tableti servise verdim öğleden sonra.
    Geri gelince sonucu yazarım, pil 1,5 saatte tükeniyordu iki gün önce başladı bu sorun.

Bakalım nasıl çözecekler, bekliyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca cihazın şarjı yüzde yirmiye düştüğünde şarj cihazınızı takın uyarısı geliyor bu da yeni olmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde yuzde kacta geliyor ki uyari, bende yuzde30da geliyor, ben de takiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Normalde yuzde kacta geliyor ki uyari, bende yuzde30da geliyor, ben de takiyorum.

Ben de % 20 de geliyor.
    Cihaz 5110 modeli.

• Uyari verecegi oran ayarlanabiliyor, ama hic 0i bekletmedim, dayaniyor mu acaba o zamana kadar.

• Valla normali 15 ti bildiğim kadarıyla ama biraz önce linkteki yerden batarya kalibrasyonu yaptım daha dogrusu yapıyorum değişim var gibi.
    http://emrezorlu.com/2012/08/29/android_pil_tasarrufu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kindomkiak -- 6 Eylül 2013; 1:12:48 >
  • quote:

Uyari verecegi oran ayarlanabiliyor, ama hic 0i bekletmedim, dayaniyor mu acaba o zamana kadar.

Nereden ayarlanıyor ben bulamadım:(
  • Batarya pil uyarisi verince gormustum, yuzdeyi seciyorduk sanki, sarj uyarisi verince bakip yazacagim hocam.

• Arkadaşlar cihazın kullanma klavuzuna bakarsanız orada wifi antenini elinizle kapatmayon cijaz şarjı boşaltır yazıyor benim cihazım n5110 arada oyunda oynarım videoda izlerim wifi açık olur face de girerim sabah doldurduktan saat 10 gibi alırım elime akşam 12 ye kadar idare edio beni sizi nasıl idare etmiyo bilmiyorum cihazı tutarken Kamerasının sol tarafına elinizi koymayın aha buda resmi bu arada root cihazda bir sıkıntı yaparmı garanti dışına çıkarırmı

• Resim burada
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

• Hocam haklısın galiba sen deyince fark ettim de benim el hep orda. El olmasa da kılıf var sıkıntı ondan mı kaynaklanıyor yoksa?

• quote:

Batarya pil uyarisi verince gormustum, yuzdeyi seciyorduk sanki, sarj uyarisi verince bakip yazacagim hocam.

teşekkürler, uyarı verince ben de kontrol ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0611

Arkadaşlar cihazın kullanma klavuzuna bakarsanız orada wifi antenini elinizle kapatmayon cijaz şarjı boşaltır yazıyor benim cihazım n5110 arada oyunda oynarım videoda izlerim wifi açık olur face de girerim sabah doldurduktan saat 10 gibi alırım elime akşam 12 ye kadar idare edio beni sizi nasıl idare etmiyo bilmiyorum cihazı tutarken Kamerasının sol tarafına elinizi koymayın aha buda resmi bu arada root cihazda bir sıkıntı yaparmı garanti dışına çıkarırmı

unroot yapmadan servise verirseniz garantiden çıkarır.
    cihaza açılamaz durumda ise rootlu olduğunu serviste anlamaz.
  • quote:

Resim burada
     Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU

Bu antende gps anteni yazıyor.
    Eğer cihazı gps açık kullanırsanız burayı tutmasanız bile sürekli bağlanmaya çalışacağından pil çabuk bitecektir.
    Gps kapalı kullanmak bence en sağlıklısı.
    Zaten kapalı alanda gps sinyali alamazsınız.
    Pili çabuk bitenler gpsi kapatsın en az 30-60 dakika sarjları daha fazla gidecektir.

• O anten hem gps hem wifi anteni kılıf kullananlar wifi açıklen kılıfı çıkartsınlar bu arada un root nasıl yapılır

• quote:

O anten hem gps hem wifi anteni kılıf kullananlar wifi açıklen kılıfı çıkartsınlar bu arada un root nasıl yapılır

Ben kılıf takılı bir şekilde tutulmaması gereken şekilde fakat gps kapalı kullanıyorum pil ile ilgili bir sorun yaşamadım.
    Unroot root yapma işlemize göre değişir.
    Framaroot ile yaptı iseniz aynı programdan unrootu şeçerek kolayca yapabilirsiniz.
    Diğer yöntemlerde genellikle orjinal romu yeniden kurmak gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 6 Eylül 2013; 17:33:52 >
  • O zaman şöyle bişey var heralde kendi orjinal kılıfın engellemiyor ağı bide bu yazışmalardan sonra ben şunu düşündüm bu cihazı uzun zaman kullanacağım pil öldü ve ya şarj olmuyor bu konuda ne yapabilirim roota ihtiyacımın olmadığına kanaat ettim 10 gb hafıza bana uygulamalar için yetiyor ama mecbur kalırsam yaparım ve pilin ortalama fiyatşarı ne kadardır cihazın ekranı tft mi s lcd mi birde ölü piksele rasladınızmı

• agnaday3 kullanıcısına yanıt
    ya adam akıllı n5105 e sorunsuz nasıl root ve unroot edilir anlatacak kimse yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kryakgul

ya adam akıllı n5105 e sorunsuz nasıl root ve unroot edilir anlatacak kimse yok mu

Mesajları kimse okumuyor mu?
    İlk mesajlarda paylaştığım framaroot programı ile sadece programı çalıştırıp root yazısına tıklayarak root.
    Root yaptıktan sonra vazgeçerseniz yine programdan unroot basarak yapabilirsiniz
    Diğer yöntemlerle root yaptıysanız orjinal room yuklemelisiniz.

• quote:

O zaman şöyle bişey var heralde kendi orjinal kılıfın engellemiyor ağı bide bu yazışmalardan sonra ben şunu düşündüm bu cihazı uzun zaman kullanacağım pil öldü ve ya şarj olmuyor bu konuda ne yapabilirim roota ihtiyacımın olmadığına kanaat ettim 10 gb hafıza bana uygulamalar için yetiyor ama mecbur kalırsam yaparım ve pilin ortalama fiyatşarı ne kadardır cihazın ekranı tft mi s lcd mi birde ölü piksele rasladınızmı

Ekran TFT.ölü piksel yok bende.
    Pil cihaza gömülü ve bu tip cihazlarda pil değişimi sıkıntılı:(
    Yetkili Servis 100-150 tl arası fiyat verecektir.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.