Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 8.0 Kullanıcılar Kulübü ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.875
Cevap
29
Favori
125.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy0611

Blackmartta yapamadım ben bir türlü free domu deneyem

En iyisi bence apk dosyası indirip yüklemek,
    Freedom da saat bölgesinin Rusya yapmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 7 Eylül 2013; 12:49:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şimdi nova 3 oyununu indirmek istiyorum indirebileceğim bir apk linki verirmisiniz

• Arkadaşlar samsung un çalışmaya karşı verdiği hizmete güvenmeyin. Benim abd den aldığım note 8 telefonum hırsızlık sonucu çalındı tabletimdeki viberden hırsız online oldu. Ama samsung sayfasında offline gözüküyor du samsung yetkililerine mesaj attım. Durumu bildiren ama hiç bir cevap gelmedi taki yeni note 8 alıp samsung sayfasına kayıt ettiren kadar. Anında mesaj geldi tabletiniz bulundu diye dalga geçer gibi. Anlaşılan o ki cihazın kayıt esnasında cihaz bilgileri kopyalanmiyor sadece verdiğiniz isimle kalıyor. Ve cihazın çalınması gibi destek değil kaybolması hususunda ise yarar. Telefonum s4 ama bu Hırsızlık an sonra laptop tercihimi samsung değil Asus olarak kullandım. Böyle yalan reklamlar yüzünden samsung beni kaybetti. ?.

• quote:

Orijinalden alıntı: aloavera_man

Arkadaşlar samsung un çalışmaya karşı verdiği hizmete güvenmeyin. Benim abd den aldığım note 8 telefonum hırsızlık sonucu çalındı tabletimdeki viberden hırsız online oldu. Ama samsung sayfasında offline gözüküyor du samsung yetkililerine mesaj attım. Durumu bildiren ama hiç bir cevap gelmedi taki yeni note 8 alıp samsung sayfasına kayıt ettiren kadar. Anında mesaj geldi tabletiniz bulundu diye dalga geçer gibi. Anlaşılan o ki cihazın kayıt esnasında cihaz bilgileri kopyalanmiyor sadece verdiğiniz isimle kalıyor. Ve cihazın çalınması gibi destek değil kaybolması hususunda ise yarar. Telefonum s4 ama bu Hırsızlık an sonra laptop tercihimi samsung değil Asus olarak kullandım. Böyle yalan reklamlar yüzünden samsung beni kaybetti. ?.

Hırsız tabletki Samsung accountunuzu silmişse samsung ne yapsın.
    Yeni nesil,Hırsızlarda işi biliyor. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan78 -- 7 Eylül 2013; 18:26:03 >

• quote:

Ben şimdi nova 3 oyununu indirmek istiyorum indirebileceğim bir apk linki verirmisiniz

Apkmania.com dan bulabilirsiniz.
    Linkler zipyshare ve hızlıdır.

• Bulamadım be ya sen link verirmisin be ya bide bu ara tavşan almayı planlıyorum konuyla ilgili değil ama besleyenler benimle irtibata geçsin bikaç sorum olcak

• quote:

Bulamadım be ya sen link verirmisin be ya bide bu ara tavşan almayı planlıyorum konuyla ilgili değil ama besleyenler benimle irtibata geçsin bikaç sorum olcak

Buyrun.boyutu büyük bu yüzden biraz fazla parçalı. Ama hızlı iner:) aynı anda hepsini indirebilirsiniz.
    Tavşan olayına gelince hiç girme derim.küçükken iyi de büyüyünce napacaksın.
    Bir tavşan neredeyse bir birkoyun kadar ot yiyor.
    http://www.apkmania.co/2013/08/nova-3-near-orbit-v107-apk.html

• Kardeş orası sorun değil bahçede benim boyumda otlar var cennet eder hayvan ama ben kışı düşünüyorum yaz günü öyle böyle geçer kış günü evin içinde kokabilir diye düşünüyorum buda annemi sinir edebilir bunada bi çözüm bulursam tavşanı besliyeceğim çok büyürse yani ne kaar büyür keçi kadar olurmu bu arada oyun için çok teşekkürler
  • quote:

Kardeş orası sorun değil bahçede benim boyumda otlar var cennet eder hayvan ama ben kışı düşünüyorum yaz günü öyle böyle geçer kış günü evin içinde kokabilir diye düşünüyorum buda annemi sinir edebilir bunada bi çözüm bulursam tavşanı besliyeceğim çok büyürse yani ne kaar büyür keçi kadar olurmu bu arada oyun için çok teşekkürler

Konu ayrı yere gidiyor arkadaşlar kusura bakmayın.
    Mutasyona uğramazsa keçi kadar olmaz merak etme:)
    madem alacaksınız hollanda lop Tavşanı alın inanılmaz sevimlidir.

• Evet konu gaynıyo gaynıyo :))) hollanfa lop tavşanlarına baktımda hoşuma gitmedi pek ısınamadım ben şu klasik rex tabşanlarondan düşünüyorum bembeyaz 1 tane alacağım en küçükten alacağım çünkü alışması için kış içinde bizim balkon içeri aldık yami dışardan soğuk gelmiyor bizim kuşuda kışın oraya atarız çok öterde namussuz ve şu ana kadar bir sorun yaşamadık heralde tavşanıda kafesiyle oraya atarız kardeş kardeş geçinir giderler yanlız şöyle bi sorun var benim yavşanı besliceğim yer 50 cm uzunluğunda bir kafes yani yeterli olur mu bide arkadaşlar kpkudan duramazsın diyolar gerçekten böylemi

• Hocam eyvallah cok tesekkur ederim prolar icin
    Bir tesekkur de battery doctor icin, hissedilir derecede 1 saat uzadi pil omru. Cok tesekkur ederim tekrardan, simdi bu prolara bakayim bir

• Fredom icin root istiyor yalniz, haberiniz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre92

Fredom icin root istiyor yalniz, haberiniz olsun

Rootsuz olmaz:)

• beyler sizden yardım isteyeceğim canımı sıkan bir durum hakkında.
    Bu note 8imde neden ekran zamanaşımına girip ekran ışığı söndükten sonra ekran tuş kilidine giriyor, yani açmam için illa tuş kilidini aç tuşuna veya alt orta tuşuna basmam gerekiyor? O tuşları kullanmadan ekran karardıktan sonra ekrana dokunup kaldığım yerden devam etmek istiyorum ama olmuyor, aradım taradım ayarları bulamadım bir yardımcı olun şu konu hakkında lütfen
  • Selamlar,
    Bugün tabletiniz tamam diye mesaj geldi Samsung servisten, ancak tatilde olduğum için ancak 16 Eylül'de alabileceğim.
    Bu arada geçen sayfadaki aletin GPS alıcısını kapatma olayına pek ihtimal vermiyorum çünkü ben kılıfla günlerce kullandım, şarjla ilgili bir sorun yoktu.
    Orjinal kılıf ile yan sanayi kılıfların manyetik bir fark yaratacağını düşünmüyorum, sadece kullandıkları plastik türevi malzemede kalite farkı olabilir.

Orda bahsedilen olay telefonu tamamen avcunuzun içinize alıp kapatmak gibi bir durum.
    Tabletle o kadar da samimi olmamak lazım. :)

Servisten alınca düzelip düzelmediğini tekrar bildiririm.

Kolay gelsin herkese.
  • selam herkese,
    dün note 8 i fişte unuttum ve tüm gece şarjda kaldı, şimdi pil oyun oynarsam 5 dkk da sıfırlıyor, oyunsuzsa yarım saat bir saat gidiyor
    ilginç olansa şarj %1 e düştükten sonra uygulamaları çalıştırmasada saatlerdir bitmedi
    konu hakkında bilgisi olan var mı
    buna bir virüs sebep olabilir mi, yüklü anti virüs var ama.. yinede olabilir mi

1 saat şarjda dolu gösteriyor, ama sonra hızla aşşağıya iniyor

yardımlarınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: menerio

Galiba sorun pilde değil yazılımda.
    Şu anda şarj oranı %1, ancak Wi-Fi ile HD video izliyorum 10 dakikadır ve tablet kapanmıyor.
    Yazılımsal olarak pilin kalibrasyon sorunu olabilir, daha önce başıma gelmişti.

Pilin %100 dolu olduğu değeri ile %1 dolu olduğu değerleri sapıtınca alet pil bitmiş zannediyor ama fiziksel olarak aslında pil dolu.

Bu durumu yaşayanlar olursa korkmasınlar hemen, vakit olunca çözümü üzerine biraz kafa yoracağım.
    Durduk yerde bunun olması garip tabi, belki de kurduğum bir program falan ayarları kurcalamış olabilir. :)

bu sorun benim sorunuma yakın, bir gelişme varmı acaba

bide note tamamen orjinal, rootsuzdur
  • MAVİ2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Benim Note tablet kutudan çıktığı gibi, sadece bazı programlar kurdum.
    Servisten düzeltildi, hazır mesajı geldi ama tatilde olduğum için gidip alamadım.
    16 Eylül'de teslim alınca haberdar ederim bu konuda son durumu.

Belki tamir ettiler, belki iki gün kurcalayıp geri verecekler, bilemiyorum şu an durumu. :)
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Bir programdan digerine nasil gecis yaparim pc deki gibi simge durumuna getirme yontemiyle.
    Şimdi orta tuşa basılı tutunca çıkanlardan seçebiliyoruz da,
    Geri tuşuna basılı tutunca böyle hani sol tarafta bir pencere açılıyor ya, işte onun gibi, aslında onu kullanırım da o pencereye sekme ve istediğimiz uygulama eklenemiyor. yani ben öyle biliyorum belki de yanılyorum.
    Yardımcı olabilecek olan var mı?
  • Arkadaşlar benim note 8 dün fark ettin internetteyken üstteki görev çubuğunu indirdiğimde oradaki ayarlar kayıyor ya oraa takılma yapıyor onun dışında oyunlar aynı anda 4 işlem yağ gibi akıyor sizce nedendir

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.